Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa bayildimmmmnerden bunlar canım.Ve ben yine dayanamadım sipariş verdim az önce birinci resim emzik askısı,ikinci resim gaz çıkarırken kullanmak için omuz bezi
Ebebekten canım. Omuz bezi yerine muslinler ağız mendilleri yeter ayolYaaa bayildimmmmnerden bunlar canım.Ve ben yine dayanamadım sipariş verdim az önce birinci resim emzik askısı,ikinci resim gaz çıkarırken kullanmak için omuz bezi
Ya benim gözüm doymuyo kuzum.20 tane müslin ağız bezi aldım belki mislini sevmez diyip 20 tane de penye attım Trendyol sepetimeEbebekten canım. Omuz bezi yerine muslinler ağız mendilleri yeter ayol
Yer var mı evdeYa benim gözüm doymuyo kuzum.20 tane müslin ağız bezi aldım belki mislini sevmez diyip 20 tane de penye attım Trendyol sepetime
Sorma yer de yok ev iki oda bı salon.Yatak odalarından biri sadece benim kıyafetlerim,makyaj ve kişisel bakım eşyalarımla dolu diğeri de eşiminkilerle doluyavrusumuza bizim odadaki komidini ayırdık artık sigabildigimiz kadar sigamadikca tasicaz bizYer var mı evde
Güle güle giysin miniginizSelamlar herkese miniğimin yeni cicileri hepsi 3.6 ay, biberon emziğimizi de aldık ❤
Neeeey bi tek komidini mi var bebeninSorma yer de yok ev iki oda bı salon.Yatak odalarından biri sadece benim kıyafetlerim,makyaj ve kişisel bakım eşyalarımla dolu diğeri de eşiminkilerle doluyavrusumuza bizim odadaki komidini ayırdık artık sigabildigimiz kadar sigamadikca tasicaz biz
Ay wala sorma odası yokazıcık büyüsün 3+1 e geçer Montessori yaparız Pera'ya dedikayyy adını da soluorum artık.Cok heyecanlıNeeeey bi tek komidini mi var bebenin
Ben değil de burda kızımdan adıyla bahsediyolar ay inanılmaz. sağlıkla gelsinler.Ay wala sorma odası yokazıcık büyüsün 3+1 e geçer Montessori yaparız Pera'ya dedikayyy adını da soluorum artık.Cok heyecanlı
çok güzeller hayırlı olsun nerden aldın acaba
Teşekkür ederim. Vivenseçok güzeller hayırlı olsun nerden aldın acaba
Seninkinin adı ne kuzumBen değil de burda kızımdan adıyla bahsediyolar ay inanılmaz. sağlıkla gelsinler.
EylülSeninkinin adı ne kuzum
Oo eşantiyooon en bayıldığım.Bugün hastaneye gitmiştim tahlil vermeye bana hediye verdiler merak ettiğim ürünlerdi iyi olduEki Görüntüle 2907385