Ben elektrikliler arasında en uygun fiyatlardan biri olan baby plus aldım işimi fazlasıyla gördü.Çok teşekkür ederim. Pompa da almadım ama sanki benim dediğim mochi yeterli olmaz o zaman. Marka olarak iyi olan hangisi?
Bir de zaten şu an homeoffice çalışıyorum ama doğum izninden sonra haftada 2 gün işe gitme durumum olabilir. O zaman mecburen sağmak gerekecek
Ben mochi'yi bi memeden emerken digerinden akanlar ziyan olmasin diye aldim. Birde manuel pompa gibi de kullanirim dedim. Ben de dogum izninden sonra home office calisacagim. Babymall'da philips avent, kraft, lansinoh ve mamajoo elektrikli pompalar tanitiliyodu. Satici kiz evden calisiyosan lansinoh oneririm, ise doneceksen kraftin cekim gucu daha yuksek dedi. Philips tabi en iyisi ama evden calisan biri icin bu kadar fark odemeye degmez dedi. Mamajoo yu da cok onermedi. Ben o yuzden lansinoh tekli aldim kasim indirimlerinde 340liraya. Gorumcem 8 sence once kraft almis. Ama cekim gucu cok yuksek olmasindan oturu cok agri cekiyormus ve pek kullanamamis. Bebedor marka manuel pompayi is yerine goturup sagiyormus. Tabi onun sutu baya baya varmis. Manuel yeterli geliyormus. Yani sutu olana bence pek farketmiyor. Ama yine de bir tane elimizin altinda bulunmali diye dusunuyorum.Çok teşekkür ederim. Pompa da almadım ama sanki benim dediğim mochi yeterli olmaz o zaman. Marka olarak iyi olan hangisi?
Bir de zaten şu an homeoffice çalışıyorum ama doğum izninden sonra haftada 2 gün işe gitme durumum olabilir. O zaman mecburen sağmak gerekecek
Çok teşekkürler. Süper açıklayıcı olmuş.Ben mochi'yi bi memeden emerken digerinden akanlar ziyan olmasin diye aldim. Birde manuel pompa gibi de kullanirim dedim. Ben de dogum izninden sonra home office calisacagim. Babymall'da philips avent, kraft, lansinoh ve mamajoo elektrikli pompalar tanitiliyodu. Satici kiz evden calisiyosan lansinoh oneririm, ise doneceksen kraftin cekim gucu daha yuksek dedi. Philips tabi en iyisi ama evden calisan biri icin bu kadar fark odemeye degmez dedi. Mamajoo yu da cok onermedi. Ben o yuzden lansinoh tekli aldim kasim indirimlerinde 340liraya. Gorumcem 8 sence once kraft almis. Ama cekim gucu cok yuksek olmasindan oturu cok agri cekiyormus ve pek kullanamamis. Bebedor marka manuel pompayi is yerine goturup sagiyormus. Tabi onun sutu baya baya varmis. Manuel yeterli geliyormus. Yani sutu olana bence pek farketmiyor. Ama yine de bir tane elimizin altinda bulunmali diye dusunuyorum.
Pompa al. Gerek kalmazsa karsısına gecer şükür namazları kılarsınÇok teşekkür ederim. Pompa da almadım ama sanki benim dediğim mochi yeterli olmaz o zaman. Marka olarak iyi olan hangisi?
Bende kiwinin elektrikli pompasi vardı onu kullandım. Çekimi gayet iyiydi. Zamanla azalır mı sıkıntı çıkarır mı bilmiyorum, dediğim gibi ben sadece birkaç kez kullandım. Manuel alma hatasında bulunma bana kalırsa. Çünkü sağma işlemi biraz can yakıcı, ve uzun sürerse yorucu olur. Elektrikli olursa en azından arkana yaslanır dinlenirsinÇok teşekkür ederim. Pompa da almadım ama sanki benim dediğim mochi yeterli olmaz o zaman. Marka olarak iyi olan hangisi?
HahahPompa al. Gerek kalmazsa karsısına gecer şükür namazları kılarsın
38+0 'dan günaydın doğası yok oglumun
doğumlarınız oldu mu?38+3 üm benimki de hala icerde merak etme
Hayır canım dün kontrolümüz vardı hala kanalda değil benimki sancim falanda çıkmadıdoğumlarınız oldu mu?
hayırlısı olsun hakkınızdaHayır canım dün kontrolümüz vardı hala kanalda değil benimki sancim falanda çıkmadı
Benimki sezeryan cumaya gün verdi doktorumdoğumlarınız oldu mu?
Aynen oyle canim saglikla gelsin insAllahhayırlısı olsun hakkınızdabenim ilk gebeliğiöde hiç sancım falan yoktu 39+5 te hafif sancılarla gittim 4 cm açıklık oluşmuş bile yatış ve suni sancı ile doğum oldu . elbet bebek bir şekilde kucağınıza gelecek
Ben bir gün önce bıraktım.Kızlar sizlere bir sorun var aranızda kan sulandırıcı igne kullanan varmi? Doğuma kadar kullandınız mi ada kaçıncı haftada bıraktınız?
Teşekkür ederim canım benimki şuan normal göründüğü için doğuma kadar devam dedi doktorlar ama çoğu birakiyomus 36 dan sonraBen bir gün önce bıraktım.
Çoğunluk doğuma kadar devam ediyo biliyorum ben de.Teşekkür ederim canım benimki şuan normal göründüğü için doğuma kadar devam dedi doktorlar ama çoğu birakiyomus 36 dan sonra
Aaaa öyle mi bende hep bir kac hafta önce birakiliyo diye biliyorum doğumda kanama çok olmasın diye eğer öyleyse sıkıntı yokÇoğunluk doğuma kadar devam ediyo biliyorum ben de.
Bir şey olmaz. Aniden doğuma da girenler var bırakamadan. Hiç korkma.Aaaa öyle mi bende hep bir kac hafta önce birakiliyo diye biliyorum doğumda kanama çok olmasın diye eğer öyleyse sıkıntı yok
Çok saol merve vallahi rahatlattin yineBir şey olmaz. Aniden doğuma da girenler var bırakamadan. Hiç korkma.
Rica ederim.Çok saol merve vallahi rahatlattin yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?