- 1 Kasım 2018
- 1.077
- 2.600
- 133
Biogaia diye bi Damla var ilk doğduğunda çok ağlıyodu gazdan onu kullanınca rahat ettim bebeğiniz gazdan uyumuyosa öneririm kızlar.Damla kullanıyo musun gaz için? Benimki de dolmasına fırsat vermiyo sürekli memede.
Bana da onu başlattılar canım. Simdi benimki küçük zaten bi sorun yasamadık daha zaten.Biogaia diye bi Damla var ilk doğduğunda çok ağlıyodu gazdan onu kullanınca rahat ettim bebeğiniz gazdan uyumuyosa öneririm kızlar.
Simplex diye bı damla verdi doktor ama hiç işe yaramadı.Verdigi gün kullandık ilk,çocuk kivranmaktan perişan oldu.Dunku krizde bı daha denedik hiç işe yaramadıDamla kullanıyo musun gaz için? Benimki de dolmasına fırsat vermiyo sürekli memede.
Olabilir benim pek göğüs ucum yok, umarım seninkiler hiç hiç yara olmaz maşallah diyelim31. Haftada başladım her duştan sonra sürdüm. Doğumdan sonra hiç kullanmadım kendi sütümle islak bıraktım. Ama benim uçlar kocamandı onun da şansı bence.
Benimde göğüs ucum yok bebek tutmaya çalıştıkça daha çok yara oluyo haberiniz olsun. Garmastan kullanın doğumdan önce diycem ama heran doğum olabilir elinizin altında bulundurun en azından. Ben silikon göğüs ucu aldım onu kullanmayı beceremedim ilk zamanlar şimdi takıyorum oda daha çok acıtıyo. En iyisi önceden önlem almak kremi mutlaka al ama. İnan çok zor göğüs yarası. Bebeğini seve seve hevesli bi şekilde emziremiyosun acı çekmekten. İnşallah seninki yara olmaz canım.Olabilir benim pek göğüs ucum yok, umarım seninkiler hiç hiç yara olmaz maşallah diyelim
Insallah kimsenin olmaz canım.Olabilir benim pek göğüs ucum yok, umarım seninkiler hiç hiç yara olmaz maşallah diyelim
Bizimkine geçmeyi sor bi de istersen memnun olan çok var.Simplex diye bı damla verdi doktor ama hiç işe yaramadı.Verdigi gün kullandık ilk,çocuk kivranmaktan perişan oldu.Dunku krizde bı daha denedik hiç işe yaramadı
Yaa bizi bizden başka kim anlarDoğuma kadarki son günlerim, buralardayım. Sonra da fırsat buldukça bakar cevap veririm elbet. Ben de zamanında çok sordum, hala da soruyorum
Yapma, etme, eylememamaya ihtiyacın yok, hele ki sarılık ihtimaline karşı. Süt meselesi arz talep meselesi. Mamaya bulaşırsan sütün günden güne azalır. Biberonu beğenen bebeğin emmek istemeyebilir.
Göğüs ucundan ben de çekeceğim o zamanBenimde göğüs ucum yok bebek tutmaya çalıştıkça daha çok yara oluyo haberiniz olsun. Garmastan kullanın doğumdan önce diycem ama heran doğum olabilir elinizin altında bulundurun en azından. Ben silikon göğüs ucu aldım onu kullanmayı beceremedim ilk zamanlar şimdi takıyorum oda daha çok acıtıyo. En iyisi önceden önlem almak kremi mutlaka al ama. İnan çok zor göğüs yarası. Bebeğini seve seve hevesli bi şekilde emziremiyosun acı çekmekten. İnşallah seninki yara olmaz canım.
Göğüs ucundan ben de çekeceğim o zaman
Lansinoh kullanıyorum hafif kaşıntı hissettiğimde ara sıra ama Garmastan a mı geçsem? Bir de her gün mü kullanmak lazım
Lansinoh u mu? Onu ben ucuna ve tüm kahverengi bölgeye sürüyorum.Göğüs ucum şimdiden acıyor. Krem sürünce hafif yanıyor bir süre. Normal mi yanması. Ucuna sürmemem mi gerekiyor.
Hangi kremi kullandın peki, ben krem bile almadim daha 38 haftalik olucaz☹Yaşamadım canım çok şükür. Kreme erken başlamıştım.
Bebek göğüs ucunuza rahat tutabildi benim de çok küçük yok gibi uyarilinca biraz büyüyo tutamaz diye korkuyorumBenimde göğüs ucum yok bebek tutmaya çalıştıkça daha çok yara oluyo haberiniz olsun. Garmastan kullanın doğumdan önce diycem ama heran doğum olabilir elinizin altında bulundurun en azından. Ben silikon göğüs ucu aldım onu kullanmayı beceremedim ilk zamanlar şimdi takıyorum oda daha çok acıtıyo. En iyisi önceden önlem almak kremi mutlaka al ama. İnan çok zor göğüs yarası. Bebeğini seve seve hevesli bi şekilde emziremiyosun acı çekmekten. İnşallah seninki yara olmaz canım.
Lansinoh u mu? Onu ben ucuna ve tüm kahverengi bölgeye sürüyorum.
Benim de bayadır kaşıntı oluyor. Kaşındığı gibi sürüyorum bir kaç gün götürüyor
GarmastanHangi kremi kullandın peki, ben krem bile almadim daha 38 haftalik olucaz☹
Evet evet kremi yarın hemen temin edeyim, lansinoh kullanıyorum epeydir ama sen işe yaramadığını söylemişsin, inşallah seninkilerde alışır iyileşir bir an önceBenimde göğüs ucum yok bebek tutmaya çalıştıkça daha çok yara oluyo haberiniz olsun. Garmastan kullanın doğumdan önce diycem ama heran doğum olabilir elinizin altında bulundurun en azından. Ben silikon göğüs ucu aldım onu kullanmayı beceremedim ilk zamanlar şimdi takıyorum oda daha çok acıtıyo. En iyisi önceden önlem almak kremi mutlaka al ama. İnan çok zor göğüs yarası. Bebeğini seve seve hevesli bi şekilde emziremiyosun acı çekmekten. İnşallah seninki yara olmaz canım.
Ben saldım ellerini ya naparsa yapsınKızlar owli kundak yenidoğanda kullanılıyor mu? Elleri hiç durmuyor sıçrayıp uyanıyor. Kendim kundak yapmayı beceremedim. Hazır alacağım ama acaba owli mı alsam direk dedim.
O kadar bol bağlıyorum ki hiç de sızıntı yapmadı buralardan kesin çıkar dediğim yerler oldu ama.Merve sleepyden memnun kaldın mı? Sızıntı yapıyor mu? Ona göre stok yapıcam da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?