Real cansın.Muslin benden sorulur kızlarben musline bayiliorum.Agiz bezinden,nevresime,emzirme örtüsünden,battaniyeye kadar muslin çeşitlerinden ekledim dolabımiza benim dikkat ettiğim 4 kat olması.Evde kalorifer var üşümez diye dusunuorum.O yüzden kullanırım ben müslinlerimi evde de. @Nihal Shibuya Nihalcim trendyoldan Rose blanc ve zeypba ya bak.İkisi de çok kaliteli ve 4 kat muslin.İstersen bı tane sipariş ver kullanıp kullanamicagina göre devam edersin.
Aha benden bi tane daha varMuslin benden sorulur kızlarben musline bayiliorum.Agiz bezinden,nevresime,emzirme örtüsünden,battaniyeye kadar muslin çeşitlerinden ekledim dolabımiza benim dikkat ettiğim 4 kat olması.Evde kalorifer var üşümez diye dusunuorum.O yüzden kullanırım ben müslinlerimi evde de. @Nihal Shibuya Nihalcim trendyoldan Rose blanc ve zeypba ya bak.İkisi de çok kaliteli ve 4 kat muslin.İstersen bı tane sipariş ver kullanıp kullanamicagina göre devam edersin.
Cocugu usutme ama hareketlenene kadar. Evin kac derece? 23-24’te sabit olmasi lazim biliyonAy onu nolur biraz daha hareketlenince alayım. Ihtiyaç olduğunu kocama göstererek. O kadar çok battaniye oldu ki hepsini kullandığımı bi görsün hele.
Nasıl yani kız senin mi yoksa o markaAha benden bi tane daha varbu da benim ortak, zeypba dedigi de benim zaten ahahahha
Yok yahu yukarda o kadar cok muslin ovdum ki nihale, ben satiyorum benden alin diye yazdim altina. Ustune de sen ovup sunlara bak diyince sana yazdigim mesaji yazdimNasıl yani kız senin mi yoksa o marka
Onu biliyorum. Sabitleyecez tabi o gelince de. Şu an 20 21 filan. Üstüm açık yatıyorum sabaha kadarCocugu usutme ama hareketlenene kadar. Evin kac derece? 23-24’te sabit olmasi lazim biliyon
Onu biliyorum. Sabitleyecez tabi o gelince de. Şu an 20 21 filan. Üstüm açık yatıorum sabaha kadarCocugu usutme ama hareketlenene kadar. Evin kac derece? 23-24’te sabit olmasi lazim biliyon
20-21’de donarim ben muhtemelenOnu biliyorum. Sabitleyecez tabi o gelince de. Şu an 20 21 filan. Üstüm açık yatıyorum sabaha kadar
Al bnden de üstün açık göbekte açık ve balkon camı açık evesürekli hava geliyorOnu biliyorum. Sabitleyecez tabi o gelince de. Şu an 20 21 filan. Üstüm açık yatıorum sabaha kadar
Ateş basmaları iyi denk geldi mevsime20-21’de donarim ben muhtemelen
Bnce m olur sana s dar gelirse zor olur bola yine çare bulunurBenim bi problemim var. Korse bedenime karar veremiyorum.
Şunu alacam owli muaddili. Doğumdan sonra s-m m-l ortasında kalacam.
Biz daha başlamadık Petek yakmayaAteş basmaları iyi denk geldi mevsimeinan 30da filan yanıyo
Doğurunca bel 90 olacak muhtemelen e tam bir bedenin bittiği birinin başladığı ara.Bnce m olur sana s dar gelirse zor olur Bolu yine çare bulunur
Çocuğun var be hasta etcenBiz daha başlamadık Petek yakmaya
İlk bebemi 30 temmuzda dogurdum. Son donemlerde penye bir elbise giymistim yanlari yirtmacli, yirtmaclar cok derinmis. Kardesim geldi yanima dedi ki “abla yurudukce popon gorunuyor nerdeyse, naptin?” Benim cevap “delirtme beni bak elbiseyi komple cikarir gezerim” diAteş basmaları iyi denk geldi mevsimeinan 30da filan yanıyo
O da yanıyor anası gibiÇocuğun var be hasta etcen
Ben bedeni uymaz korkusuyla doğumdan önce paketi açamıyordum ama owlide deneyip bedeni uymayınca geri iade edebiliyormuşsun öyle yazıyordu düşünürsenBenim bi problemim var. Korse bedenime karar veremiyorum.
Şunu alacam owli muaddili. Doğumdan sonra s-m m-l ortasında kalacam.
Yazın doğurana gerçekten Allah yardım etsin çok zor o sıcaklardaİlk bebemi 30 temmuzda dogurdum. Son donemlerde penye bir elbise giymistim yanlari yirtmacli, yirtmaclar cok derinmis. Kardesim geldi yanima dedi ki “abla yurudukce popon gorunuyor nerdeyse, naptin?” Benim cevap “delirtme beni bak elbiseyi komple cikarir gezerim” dianliyorum o yuzden
Akşamları ben de yangın yeriyim ya soğuk soda soğuk mandalina ne varsa saldırıyorumO da yanıyor anası gibikocam saolsun donuyor ev sıcak ya tabi bana göre biraz daha soğusun anca yakarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?