- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Üşütme aman bn soğuk yiyip içermemde yazın bile ama yarı çıplak geziyorumAkşamları ben de yangın yeriyim ya soğuk soda soğuk mandalina ne varsa saldırıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üşütme aman bn soğuk yiyip içermemde yazın bile ama yarı çıplak geziyorumAkşamları ben de yangın yeriyim ya soğuk soda soğuk mandalina ne varsa saldırıyorum
Cidden cok zor, bi de o sene anormal sicakti, feci durumdaydim yaaa anlatamamYazın doğurana gerçekten Allah yardım etsin çok zor o sıcaklarda
Ben ayaklarımı asssssla ısıtamaz pandufları nerdeyse eylül ekimde giyerdim. Şimdi çorap ayakalarıma bir giriyor bir çıkıyor bir giriyor bir çıkıyor. O da bünyem alışkın değil üsütürüm diye pimpiriklenmekten.İlk bebemi 30 temmuzda dogurdum. Son donemlerde penye bir elbise giymistim yanlari yirtmacli, yirtmaclar cok derinmis. Kardesim geldi yanima dedi ki “abla yurudukce popon gorunuyor nerdeyse, naptin?” Benim cevap “delirtme beni bak elbiseyi komple cikarir gezerim” di anliyorum o yuzden
Ben hep 20-21 de yatiyosunun sanmistim ona sasirmistim. Su anda normal yaniBen ayaklarımı asssssla ısıtamaz pandufları nerdeyse eylül ekimde giyerdim. Şimdi çorap ayakalarıma bir giriyor bir çıkıyor bir giriyor bir çıkıyor. O da bünyem alışkın değil üsütürüm diye pimpiriklenmekten.
Bu sene de çok sıcaktı bana klima bile fayda etmiyordu buhran geçiriyordum. Doğumu düşünemiyorumCidden cok zor, bi de o sene anormal sicakti, feci durumdaydim yaaa anlatamam
DüşünmemBen bedeni uymaz korkusuyla doğumdan önce paketi açamıyordum ama owlide deneyip bedeni uymayınca geri iade edebiliyormuşsun öyle yazıyordu düşünürsen
Ben baslarini, ortalarini yazin gecirdim 2. De, onda bi sey yok, rahattim ama sonunu yazin yasamak olumune sicak demekBu sene de çok sıcaktı bana klima bile fayda etmiyordu buhran geçiriyordum. Doğumu düşünemiyorum
Çok şükür yaz doğumu denk gelmedi ilk doğumum Martta olmultı ı çık rahattı bu da kıl şükür rahat olur inşallah
Bn çorapta giyemem anca ayakkabı içinBen ayaklarımı asssssla ısıtamaz pandufları nerdeyse eylül ekimde giyerdim. Şimdi çorap ayakalarıma bir giriyor bir çıkıyor bir giriyor bir çıkıyor. O da bünyem alışkın değil üsütürüm diye pimpiriklenmekten.
Ya ama bengununki cok guzel bebitonun odasina tablo olarak da asabiliriz sonrasinda bizim de hastane ziyaretci kabul etmiyor ammavelakin hatira fotisi cekerdik belki sonucta insta mom yaptilar biziBen kapı süsünden vazgeçtim galiba ya hastanede ziyaretçi yasağı var evde de napıcam ki zaten
Onun yerine lavanta sabunları yaptırdım 30 tane falan hediyelik eve gelen yakınlara veririm
Ben trendyolda 80 e yaptırdım kapı susumu.Bi de balon sipariş vericem hastane odasında kapı önüne konanlardan.Bengununki nasılmış ya ben de merak ettim.
Kadife pamuklu olan bi kumaş değil ki? Bence gereksiz. Zaten battaniyeye sarmalayacaz. Hastaneler sıcak zaten. Çıkarken saracağın battaniye kalın olsun yeter.Kizlar e bebekten bu kadife takimi alayim diyorum dogudayiz biz ilk dogdugunda kadife giysin istiyorum bilemedim hatsNe çıkışları cok ince geliyor.siz ne dusunuyorsunuz.
Ameliyathanede giydirilsin die düşündüm ama.Kadife pamuklu olan bi kumaş değil ki? Bence gereksiz. Zaten battaniyeye sarmalayacaz. Hastaneler sıcak zaten. Çıkarken saracağın battaniye kalın olsun yeter.
Gerçekten gerek yok. Normal takımlar yeterli. Sonra sana soğuk gelirse ortam içine uzun kollu zıbın 2. Alt don giydirirsin.Ameliyathanede giydirilsin die düşündüm ama.
Oglumdan tecrubeliyim kalin giydirmek hic benlik durum degilde. Ameliyathane soguk olur ya ondan düşündüm kadife mi alsam die.Bence de kalın kalın giydirmeyin. Bir bizim kültürde var böyle lahana gibi kat kat çocuk giydirmek. Bebekler kolay kolay üşümezler aslında ama hepimiz böyle öğrenmişiz. Çocuk donacak sanıyoruz. Ben de bir sürü kalın battaniye aldım kutuplarda yaşıyormuş gibi ama sırf içim rahat etsin diye yoksa bir mantığı yok yaptığımın
Kizlar ben aldim sonra iptal ettim yorumalri pek icime sinmedi kimsenin vebaline girmek istemem bilginiz olsunhttps://ty.gl/mrvoteoi5c mustela losyon fiyat cok iyi