Woman canım bende Müslim örtü aldım ama boyutu ve kumaşı hakkında hiç bir fikrim yok. Yani ne kurutur, ne ısıtır gibi geliyor bana.Daha once yazdim mi bilmiyorum ama boy boy desen desen zibilyon tane muslin ortu. Neyi nasil yapacaginizi bilmediginiz her zaman muslini deneyin
Simdiiii 1- kare olanlari oluyor onlarin, kucuk kareler sirt havlusundan agiz bezine ve ucgen olarak onluge ve omuz bezine kadar her sey oluyorWoman canım bende Müslim örtü aldım ama boyutu ve kumaşı hakkında hiç bir fikrim yok. Yani ne kurutur, ne ısıtır gibi geliyor bana.
Yıkadın mi ? Yıkamayı dene bende aldığımı kumaşı ilk beğenmedim ama yıkandıktan sonra anladım ki gerçekten emiciligi ve sıcak tutma özelliği var .Woman canım bende Müslim örtü aldım ama boyutu ve kumaşı hakkında hiç bir fikrim yok. Yani ne kurutur, ne ısıtır gibi geliyor bana.
Ben kumaş alıp mendiller yaptım biliyosun. Kalanı da tek parça örtü olarak kullanacamSimdiiii 1- kare olanlari oluyor onlarin, kucuk kareler sirt havlusundan agiz bezine ve ucgen olarak onluge ve omuz bezine kadar her sey oluyor
2- buyuk kareleri daha cok terlemis bebenin sirtina ikiye katlayip konabilir ve yazin bandana yapilabilir (onluk hala gecerli)
3- en buyuk boylari da yazin ust ortmelik, disarda emzirme ortusu, banyo sonrasi havlu ve plajda her seylik oluyor
Not: ….. muslincilik gururla sunar, benden alin
Ozelden foto at da bi bakayim yumusaklik, emicilik haline, gerci hepsi su cekiyor
Yok daha yıkamadım mevsim. Yıkamalara bugün başladım. Battaniyeleri ve çarşafları yıkadım bugün.Yıkadın mi ? Yıkamayı dene bende aldığımı kumaşı ilk beğenmedim ama yıkandıktan sonra anladım ki gerçekten emiciligi ve sıcak tutma özelliği var .
Ok ama tek ortu yetmezBen kumaş alıp mendiller yaptım biliyosun. Kalanı da tek parça örtü olarak kullanacam
Bozulmaz, cok bilmesin su esler de yaaaYok daha yıkamadım mevsim. Yıkamalara bugün başladım. Battaniyeleri ve çarşafları yıkadım bugün.
Mevsim bu beşik koruyucu minderler yıkanır mı? Eşim dedi formu bozulabilir.
Bence deBn almadım gerek olursa hastane veriyor
Şimdilik müslini 3 tane. Penye battaniye ve pazen var günlük kullanıma örtülük filan. Benim ev çok soğuk.Ok ama tek ortu yetmez
Bi tane de kolsuz elyaf dolgulu bacaklari torba gibi olan uyku tulumu al lutfen. Bana dua edersinŞimdilik müslini 3 tane. Penye battaniye ve pazen var günlük kullanıma örtülük filan. Benim ev çok soğuk.Ihtiyaç halinde müslin eklerim. Yaza kesin eklerim gibi duruyor zaten.
Ben örgü korumalığı 2 kez yıkadım üstüste. Ilkinde tam asacaktım balkona. Cocuklar aaa merve abla o ne dedi dedim beşik korumalığı. Ev de giriş ya sarkıttım incelesinler diye hıyartoların eller kirliymiş tabi benimki de nemli olunca...Bozulmaz, cok bilmesin su esler de yaaaay bugun cenem nasil dusuk herkese salca oldum
Bozulacagini düşünmüyorum yani bozulsa 1 kereliğine mi adamlar süs olsun laf olsun diye yapmamislardir hoşYok daha yıkamadım mevsim. Yıkamalara bugün başladım. Battaniyeleri ve çarşafları yıkadım bugün.
Mevsim bu beşik koruyucu minderler yıkanır mı? Eşim dedi formu bozulabilir.
Ay onu nolur biraz daha hareketlenince alayım. Ihtiyaç olduğunu kocama göstererek. O kadar çok battaniye oldu ki hepsini kullandığımı bi görsün hele.Bi tane de kolsuz elyaf dolgulu bacaklari torba gibi olan uyku tulumu al lutfen. Bana dua edersinet yani hep et zaten niye etmeyesin
Sen hastane çıkışı da aldın müslinMuslin benden sorulur kızlarben musline bayiliorum.Agiz bezinden,nevresime,emzirme örtüsünden,battaniyeye kadar muslin çeşitlerinden ekledim dolabımiza benim dikkat ettiğim 4 kat olması.Evde kalorifer var üşümez diye dusunuorum.O yüzden kullanırım ben müslimlerimi evde de. @Nihal Shibuya Nihalcim trendyoldan Rose blanc ve zeypba ya bak.İkisi de çok kaliteli ve 4 kat muslin.İstersen bı tane sipariş ver kullanıp kullanamicagina göre dev edersin.
Kız wala helal olsunSen hastane çıkışı da aldın müslin
Woman sen 2 çocuk büyütmüşsün. Bizim çoğumuzun ilk bebeği. Vaktin olunca daha çok yaz. Tecrübeli annelere ihtiyacımız var.Bozulmaz, cok bilmesin su esler de yaaaay bugun cenem nasil dusuk herkese salca oldum
Tamam mevsim. Çok sağolasın. Onları da bu hafta sonu yıkayayım o halde.Bozulacagini düşünmüyorum yani bozulsa 1 kereliğine mi adamlar süs olsun laf olsun diye yapmamislardir hoşarkadaşlarımın çocuklari 3 yaşında halen o koruyucular duruyo kimbilir kaç kere yıkandı , 30-40 derecede kısa programda yıkamak kâfi
Her şeyin çetelesini tutuyorum ben burdaKız wala helal olsununutmuştum ben onu.
Evet hastane çıkışı da aldım
Hastane çantasına 1 tane müslim şart yarım kundak yapan arklarim bile olduWoman sen 2 çocuk büyütmüşsün. Bizim çoğumuzun ilk bebeği. Vaktin olunca daha çok yaz. Tecrübeli annelere ihtiyacımız var.
Tamam mevsim. Çok sağolasın. Onları da bu hafta sonu yıkayayım o halde.
Ne almadı kiKız wala helal olsununutmuştum ben onu.
Evet hastane çıkışı da aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?