- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gördüm gördüm de hala weleda tarfındayım gibi bilemiyore ne diyon
Mustela seti nerden aldınız Ben indirimli göremedim.Eveet indirimleri sonuna kadar kullanarak bu gece bebek arabasi, puset, alez, yastik, yorgan, bez, bebek deterjan-yumusatici, mustela set, gardrop askisi vb vb de aldim.
Geriye kamera, ıslak mendil, atesolcer (evdeki eskidi, yenilemek maksatli) bir de mobilyalar kaldi. Boylece alisveris sezonunu kapatiyorum, 2 haftada hepsi bitmistir.
Canım ben reflü için gaviscon ve renin kullandım. Renin biraz fayda etmişti. Akşam yemeğini abartmamak lazım. Ya da yemekten sonra hemen uzanmaman lazım.Reflüye dayanamadım doktoruma mesaj attım uyuyamıyorum diye lansor alabilirsin dedi. İnşallah fayda eder. Mide koruyucu kullananlar vardı sanırım
Neyse benim de sonradan bi içime sinmedi weleda alalımGördüm gördüm de hala weleda tarfındayım gibi bilemiyore ne diyon
Bi de ucuz diye sahte çıkar o kadar beklemişik az daha bekliyekNeyse benim de sonradan bi içime sinmedi weleda alalım
Bu nette de biri 325₺ biri 180₺ indirimde 180lik 160 anlamdık bunfarkıNeyse benim de sonradan bi içime sinmedi weleda alalım
Ava giderken avlanmayalımBi de ucuz diye sahte çıkar o kadar beklemişik az daha bekliyek
Canim benm 25tl de kuponum vardi 57ye aldim sonra yorumlarini okudum saticinin iptal ettim sende bir goz gezdir istersen
Bebek arabasi ne aldiniz ?Eveet indirimleri sonuna kadar kullanarak bu gece bebek arabasi, puset, alez, yastik, yorgan, bez, bebek deterjan-yumusatici, mustela set, gardrop askisi vb vb de aldim.
Geriye kamera, ıslak mendil, atesolcer (evdeki eskidi, yenilemek maksatli) bir de mobilyalar kaldi. Boylece alisveris sezonunu kapatiyorum, 2 haftada hepsi bitmistir.
Benim bebekler ikiz isinize yarar mi bilmem; prego 2071 ikiz travel set aldimBebek arabasi ne aldiniz ?
Ben kullanıyorum. Razogen diye bi şey. Bir de gün içinde ihtiyaç anında rennie duoReflüye dayanamadım doktoruma mesaj attım uyuyamıyorum diye lansor alabilirsin dedi. İnşallah fayda eder. Mide koruyucu kullananlar vardı sanırım
Al inşallah yafavorime eklediğim 20 seyden 15i inmiş (çok olmasada) hepsini almaya kalksam deli para almazsam sonrası deli para, Allahım ne zor işler.
Bi yerden başlamanı tavsiye ederim. Bence guzel topik oldu.Üüü 9k olmuş mesaj sayısı. Esselaaaaaa....
Ben de öneriyim mi herkese önermediysem eksik kalmasınBebek arabasi ne aldiniz ?
Komple set daha ucuza geliyo. 85 liraya hem yağ hem pişik kremi almis oluyosun.bunlardan hangisi acaba avantajlı,
2 şampuan & losyon alacağım her iki cocuga da birini büyük birini küçük mü alsam , kafam karıştı.