- 8 Mart 2020
- 6.981
- 15.848
- 198
Valla bende senin gibiyimHepsi birbirinden güzel.Saglikla,mutlulukla kullansın minik kuşM Mevsim hep bahar kuzum ben de hastane çıkışlarına sardım şuan 4 takımım var bı takım daha beğendim onu da alicam
Canım Allah nasip ederse Pazartesi kavuşuyoruz inşallah
Ben muz süt bal karışımına başladım yatmadan önce iyi gidiyorHerkes 4 kg doğuracak diye birşey yok ki ne yapalım bizimkilerde minyon olsun. Doktorum 2.5 kg doğan bebekte 4 kg doğan bebekte sağlıklı dedi. Geçenlerde arkadaşım ikizleri doğum yaptı kızı 1600 gram, oğlu 2200 gram doğdu ve hiç küveze girmediler çok şükür. 4 kg doğup küveze girenler var. Siz gece yatmadan muz yiyin süt için alır bebiş kilo
Güle güle kullansınbende sabah bime gittim
müslin bezlerden erkek renginde 1 tane kalmış
çaktırmadan 1 tane de kız renginden aldım, evde kullanırım çokta önemli değil
ama kumaşı ve büyüklüğünü beğendim.
tırnak bakım seti - önlük - çorap ve suluk aldım
hastane çıkışım yeterince vardı ama bunrdaki de fazla ufaktı bence.
nevresim alacaktım ayıcık mayıcık sevmedim
englich homda bi model beğendim onu almak istiyorum
Bu karışım bebeğe kilo aldırıyor mu ben onları yiyorum ama ayrı ayrı karışım daha mı iyi acabaBen muz süt bal karışımına başladım yatmadan önce iyi gidiyorBenimle birlikte babası da içiyor Sağlıklı olsun da kilosu önemli değil bencede
ben de çok beğendim çok naifmiş. üzerinde yazan sayfa mı kirazciceği yazıyo8 tl'ye yaptı tanesini, instagram da bir üniversite öğrencisine yaptırdım
Güzel haberleriniz gelsin inşallah bol bol sütün olsun bebişin de emsin büyüsünCanım Allah nasip ederse Pazartesi kavuşuyoruz inşallahİnanılmaz heyecanlıyım, içim içime sığmıyor, sağlıkla kucaklayalım hepimiz Kavuştum diye yazmak da nasip olur inşallah Tarifsiz duygular içindeyim
Güle güle kullanınBebeme bugün bimden aldıklarımbuarada bir sürü hamile vardı şok oldum görünce 6 tane hamile ve erkekler vardı bekleyen
Evet aldırır canım. Ben milkshake gibi yapıyorum öyle içmek hoşuma gidiyor. İstersen balı süte karıştırıp, muzu ayrı da yiyebilirsin.Bu karışım bebeğe kilo aldırıyor mu ben onları yiyorum ama ayrı ayrı karışım daha mı iyi acaba
Evet o canımben de çok beğendim çok naifmiş. üzerinde yazan sayfa mı kirazciceği yazıyo
Gözünden de hicbisey kacmiyo haGüle güle kullanın
Anası kendini de unutmamışpatik almış kendine de
Güle güle kullansınSizlerden görüp gittimbizde bunları aldık. Patik tarzı hiç yoktu bizim alalım dedik abimiz beğendi
Ayyyyy unuttum bime gitmeyi fotiyi görünce aklıma geldi şimdi yagmalamistir herkes orayı puuuuu banaBebeme bugün bimden aldıklarımbuarada bir sürü hamile vardı şok oldum görünce 6 tane hamile ve erkekler vardı bekleyen Eki Görüntüle 2941783
Bence bir git ben gidip geri verdim dandik zıbın takımını resmen 20 cm gibiydi yerine müslim yine aldım ve şuan yıkadım müslim leri makinaya atıp çok güzel gerçekten ,birde çoraplar hep organik ve kalın kışlık içi havlulu onlara bak kutu kutu getirmiş çalışanlar halen vardı 3 4 kutu . 3 tanesi 9 lira çorapların ve güzelAyyyyy unuttum bime gitmeyi fotiyi görünce aklıma geldi şimdi yagmalamistir herkes orayı puuuuu bana
Ne güzel şeyler almissin canım
Teşekkür ederim ayrı ayrı yemek yerrine böyle deneyeceğimEvet aldırır canım. Ben milkshake gibi yapıyorum öyle içmek hoşuma gidiyor. İstersen balı süte karıştırıp, muzu ayrı da yiyebilirsin.
Kaşar da bebeğe kilo aldırıyormuş peynir olarak sabahları onu yiyorum. Çok sağlıklı beslendiğim söylenemez çalıştığım için ama hiç değilse böyle şeylere dikkat ediyorum kilosu normal gidiyor :)
Özellikle çorap patik bere için gitmek istiyordum bakıcam birazdan gidipBence bir git ben gidip geri verdim dandik zıbın takımını resmen 20 cm gibiydi yerine müslim yine aldım ve şuan yıkadım müslim leri makinaya atıp çok güzel gerçekten ,birde çoraplar hep organik ve kalın kışlık içi havlulu onlara bak kutu kutu getirmiş çalışanlar halen vardı 3 4 kutu . 3 tanesi 9 lira çorapların ve güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?