- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.358
- 36
Sezaryenden korkacak bsy yok ki canim, önemli olan orda saglikla kavusmaya odaklanmak, illa normal dogum olacak diye bir sey yok kişisel istek, cocugun durumu, o anlik durum vs hepsi önemli, biri birinden her anlamda daha iyidir gibi bir kaide yok benim sana terapiden kastim genel anlamda dogum travmalari, dogum aninda annenin yaşadıklarının sana aktarılması vs ile ilgili, kaygılar, korkular nesilden nesile aktarılıyor. Ozellikle travmatik doğumlarda. İnsallah en guzel sekilde kavusacagiz bebuklerimize, sonra emzirme ve poklari konusacagizBen de mesela sezaryenden hiç korkmuyorum. Bi tık yakın bile hissediyorum. Yedi sülalem prenses gibi doğurdu sezaryenle. Bu hafta bi konuşma yapacam doktorla gidince bakalım. Bi noktaya kadar denemek isterim vajinal. Hiç hiç zorlama istemem çünkü. Bakalım hepimiz için hayırlısı inşallah.
Bebeme bugün bimden aldıklarım buarada bir sürü hamile vardı şok oldum görünce 6 tane hamile ve erkekler vardı bekleyen Eki Görüntüle 2941783
Kizlar gule gule kullanin kuvetler nasildi gorebildiniz miEki Görüntüle 2941797 Eki Görüntüle 2941798 Eki Görüntüle 2941799 Eki Görüntüle 2941800 Bende bunları aldım kızlar