- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 598
- 33
Ooooo maşallah diyimahaaha kız bebenin herşeyini başkaları aldı zaten kıyafetler babaanne ve halamızdan ben bir kaç parça aldım sadece, beşik dayımızdan, ana kucağı kuzenimizden, biberonlar falan küçük halamızdan bana sadece deterjanları kremleri kaldı, artık gerisi yüzsüzlük olur bence
bak önce alma diyonuz sonra böyle yapıyonuz neden kafamı karıştırıyonuz kiOoooo maşallah diyim
Tmm senin fil hakkın artıkzam gelmeden al sonra zamlanır
Ya dayanamıyom içinde kalmasın ilk bebişse helebak önce alma diyonuz sonra böyle yapıyonuz neden kafamı karıştırıyonuz ki
kız vallahi ıvır zıbır hiçbirşey almadım teyzesi şuanda hatta puset falan bie almadım arkadaşımdan alıp kullanıcam çok tutumluyum benYa dayanamıyom içinde kalmasın ilk bebişse hele
Çoğu ıvır zıvır gerçekten gereksiz onlara alma derim
çok güzel güle güle kullan canımKızlar trendyoldan aldığım pijamam geldi bugün.Muhtesem bişey.Hala pijama almamis olanlar varsa kesinliklikle tavsiye ediorum.Yunusacik kaskorse kışlık bı kumaş.Pamuk gibi.Overwize seviosaniz mutlaka gozatin
Güle güle kullanKızlar trendyoldan aldığım pijamam geldi bugün.Muhtesem bişey.Hala pijama almamis olanlar varsa kesinliklikle tavsiye ediorum.Yunusacik kaskorse kışlık bı kumaş.Pamuk gibi.Overwize seviosaniz mutlaka gozatin
Oyy oyykız vallahi ıvır zıbır hiçbirşey almadım teyzesi şuanda hatta puset falan bie almadım arkadaşımdan alıp kullanıcam çok tutumluyum ben
bacım niye dalga geçiyonuz ya soğudum filden falanOyy oyy
Tutumlu ana filsiz olmaz
Aşk olsun dalga geçmedimbacım niye dalga geçiyonuz ya soğudum filden falan
pekiAşk olsun dalga geçmedim
Bu beni üzer
Yok canım kırılmadım neden kırılayımBu beni üzerkırdıysam.
Şeyyy bn sadece tüketim çılgınlığı olan bu ve türleri ürünlere karşı negatifim ama aklın da kalmasın.
Cok guzel canim ne kadara yaptirdinBende 30 adet yaptırdım hediyelik, yeter diye düşünüyorum
Hangisini canim pembeyi mi pembe olaniCanım battaniyeyi nerden aldın ?
Gerçekten çok güzel acaba sayfa adını öğrenebilir miyimBende 30 adet yaptırdım hediyelik, yeter diye düşünüyorum
Bu hic baglama yeri falan olmayan zibinlardsn mi bshsefiyorsun cnm
Ben de uğraştım itiraf edeyim. Bunun için psikolog ile de görüştüm. Hatta arkadaşlarımın çoğu bilmiyor, bilenler de yeni öğrendi. Berbat bir psikoloji. Umarım ben de çok mutlu olurum doğunca.Şu an kendinizi suçlu hissetmek hissetmeniz gereken en son şeyKötü düşüncelerle doldurmayın içinizi hissettiğiniz şey son derece doğal. Günümüzde 3 çocuk yetiştirmek tabi ki hiç kolay değil. Planlanmamış gebelik de öyle. Benim yengem 47 yaşında neredeyse ameliyatlar yüzünden rahim diye bir şeyi kalmadığı için kafası rahattı ona rağmen korunuyordu sürpriz bir şekilde 3.çocuğuna hamile kaldı.Çok üzüldü ağladı. Çok sonradan itiraf etti bize çocuk düşsün diye zıplayıp merdiven koşmuş vs :)
Ama bütün bu korkular üzüntüler her zaman bebek doğana kadardır. Şu an iyi ki diyor eminim sizin için de öyle olacak
İnşallah uslu bir çocuk olur, eskisi gibi sabırlı bir anne değilim çünkü. O kadar korkuyorum ki hakettiği gibi davranamayacağım diye.28. Haftadayım canım. Allah nazardan saklasın bu son trimester rahat geçiyor.İlk 3 ay hiç yerimden kalkamadım ben
Nicki her şey nasip. Benim annemde korunmasına rağmen kardeşime hamile kaldı. Babam 2 çocuğumuz var zaten, istersen aldırabiliriz demişti, annem doğurcam dedi. İnanır mısın kardeşim bereketiyle geldi. Babamın ondan sonra işleri çok açıldı. Kardeşimde büyümüşte küçülmüş gibiydi. Hiç yaramazlığı yoktu. Annemin açık ara en sevdiği çocuğu oldu.
Linki var mıKızlar trendyoldan aldığım pijamam geldi bugün.Muhtesem bişey.Hala pijama almamis olanlar varsa kesinliklikle tavsiye ediorum.Yunusacik kaskorse kışlık bı kumaş.Pamuk gibi.Overwize seviosaniz mutlaka gozatin
Linki var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?