- 6 Aralık 2017
- 6.323
- 6.505
almıyom vazgeçtimKıyamam yaaa tek fil al o zmn sonradan valla koyacak yer arıyoz bnden demesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
almıyom vazgeçtimKıyamam yaaa tek fil al o zmn sonradan valla koyacak yer arıyoz bnden demesi
bizimkilerin hiç birşeyi yok anam oyuncak neyide almadım ben bebemeBüyüyünce işte isteklerini alırsın diye çünkü çooook şey isticek
Bn şimdiden önünü kestim
Al al içinde kalmasınalmıyom vazgeçtim
hiç birşey aç bırakıyom kız, gece acıkınca falan yemek yemiyom, aç bekliyo sabaha kadar, birde yedirip içirsem karnımdan fırar buAyy annesi ne iciriyosun geceler bebeye
5 sene3 sene bekledim önden yerimi alayım
başka birşey alıyım onun yerineAl al içinde kalmasın
Bebek arabası için bi tane al Dalaman bişi çıngırak albizimkilerin hiç birşeyi yok anam oyuncak neyide almadım ben bebeme
Her gece fix bir tane mandalina yemeye kalkıyorum uykudan . Mandalina yeyince bizimki yerinde durmuyohiç birşey aç bırakıyom kız, gece acıkınca falan yemek yemiyom, aç bekliyo sabaha kadar, birde yedirip içirsem karnımdan fırar bu
Maşallah maşallah benim bebemde bir negatif tüp bebek tedavisinden sonra aşılama ile nasıp oldu5 sene
Öncelik eksiklerine varbaşka birşey alıyım onun yerine
Eğer maddi olarak mecbur değilseniz bence de ayrılsanız iyi olur çünkü bu kadar uzun süre oturmak iyi değil, hamilelikte kanımız pıhtılaştığı için. Hele de tüp bebekse hiç riske atmayın derimaynen tekrar işe dönecek olsam son ana kadar çalışırdım ama işe de dönmicem o sıkıntımda yok bırakmak daha mantıklı sanırım şuan, artık kalan haftalardada hazılrıklarımı falan yaparım.
Ohh ohhh yarasın tosbiklereHer gece fix bir tane mandalina yemeye kalkıyorum uykudan . Mandalina yeyince bizimki yerinde durmuyo
ben kilo alacam korkusuna bebemide aç bırakıyorum hayır o kadar aç kalmaya analı oğullu maşallahımız var, beyefedni 2 hafta önde gidiyor anasıda aldı başını gidiyor vallahiHer gece fix bir tane mandalina yemeye kalkıyorum uykudan . Mandalina yeyince bizimki yerinde durmuyo
Hiç aç bırakma sonra verirsin annesi yeter ki bebişler iyi olsun emzirirken hooop gitçekben kilo alacam korkusuna bebemide aç bırakıyorum hayır o kadar aç kalmaya analı oğullu maşallahımız var, beyefedni 2 hafta önde gidiyor anasıda aldı başını gidiyor vallahi
Valla ben kg almadım almadım 7.aydan sonra bayağı aldım ama bebem normal haftasıyla uyumlu herşey onlar için napalim doğumdan sonra veririz önemli değilben kilo alacam korkusuna bebemide aç bırakıyorum hayır o kadar aç kalmaya analı oğullu maşallahımız var, beyefedni 2 hafta önde gidiyor anasıda aldı başını gidiyor vallahi
ahaaha kız bebenin herşeyini başkaları aldı zaten kıyafetler babaanne ve halamızdan ben bir kaç parça aldım sadece, beşik dayımızdan, ana kucağı kuzenimizden, biberonlar falan küçük halamızdan bana sadece deterjanları kremleri kaldı, artık gerisi yüzsüzlük olur benceÖncelik eksiklerine var
Onu birine aldır hiç haberin yokmuş gibi
ayyy ağzından bal damlıyor vallahi doğumdan sonra hemen 10 kilo gitse nasıl motive olurumHiç aç bırakma sonra verirsin annesi yeter ki bebişler iyi olsun emzirirken hooop gitçek
Teyzesi benimki boksör bi kız olacak yumruk yapmış iki elini öyle poz verdi .Ohh ohhh yarasın tosbiklere
inşAllah veirirz bacım yapışır kalırsa yandık benim bebem 29+3 te 1830 gramdı şimdi ne kadar bilmiyorum 2 kiloyu geçmiştir.Valla ben kg almadım almadım 7.aydan sonra bayağı aldım ama bebem normal haftasıyla uyumlu herşey onlar için napalim doğumdan sonra veririz önemli değil
benim oğlumunda kocaman bir burnu var kendinden büyük babasına çekmişTeyzesi benimki boksör bi kız olacak yumruk yapmış iki elini öyle poz verdi .