Ayy tamam canim cok iyi olduBende de 2 penye 2 pazen var. Yeter diye düşünüyorum. 1 tanesi temiz hep bebek çantasında hazır bulunsa. Kalan 3ü evde kullansam. Dıştan da nohut ve kalın battaniye evde duruma göre. 2si de birbirine denk biribirinin yedeği olur diye düşünüyorum. Kalın trikolarım var. Kadife gibi bi örme battaniyem olacak onu en dışa sararım diyorum büyük peluş yerine.
Şimdi sen bence 2 3 penye ekle. Kalın battaniyelerden de ekle. Hatta bu attıklarımı direkt alSondaki ikiden birini seç. Ikisine gerek yok. 1 tane büyük battaniye yeter bence.
Bebek Battaniyesi - LCW HOME - 49,99 TL
Çok Renkli Desenli Wellsoft Kız Bebek Battaniye 90x110 Cm sadece 49,99 TL! %100 Polyester Orta Kalınlık Bebek Battaniyesi 90x110 LCW HOME LC Waikiki'de! Hemen satın Al! - W1EV49Z1-F9Cwww.lcwaikiki.com
Bebek Battaniyesi Modelleri ve Fiyatları - n11
Bebek Battaniyeleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bebek Battaniyesi çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Bunlar 2 3 de penye ekle ama bak o da lazım. Bunlar dıştan kullanılacaklar. Her kalınlıkta battaniyeye ihtiyacımımız var her sıcaklıkta hava için.Ayy tamam canim cok iyi oldubbakiyordum bu tarzlara ama ne kadar olsa iyi olur falsn bilmiyordum n11 kuponlarimla alayim daha da battaniye demeyeyim
Yok canım nohut değildi peluş tarzı bişeydi yumuşacıkEbebekteki nohut battaniyeler mi canim yeni modeller mi gelmis karacaninkiler nasil baktin mi hic cnm
Ayyy masallah benimkiler yaninda ne kalir acabaEki Görüntüle 2941182
Eki Görüntüle 2941184
Eki Görüntüle 2941185
Eki Görüntüle 2941187
Bal benim battaniye varlığım. Bir müslini daha var fotodakilere ek. Nohutun tek fotosu yokmus onu karışık attım.
M Masalzade
Bir tane hastane cikis setinde penye battaniye olacak 1 tane de pazen veya penye alirim yineBunlar 2 3 de penye ekle ama bak o da lazım. Bunlar dıştan kullanılacaklar. Her kalınlıkta battaniyeye ihtiyacımımız var her sıcaklıkta hava için.
En çok içten penye pazen kullanacaz ya en kirlenecek onlar. Benim 4 tane işte birbirinin yedeği olarak. Sen de kendince bi ayar çek canım.Bir tane hastane cikis setinde penye battaniye olacak 1 tane de pazen veya penye alirim yine
Ozdilekten bir tane alacagim karar verdim cnmYok canım nohut değildi peluş tarzı bişeydi yumuşacık
Karacaya hiç bakmadım fikrim yok
Şu üsttekileri ben ördüm çok kalın ama büyük gözenekli oldular. Anca bebek arabası üstüne rüzgarlık olarak atarım. Başka işe yaramazlarAyyy masallah benimkiler yaninda ne kalir acabaGuzel gunlerde kullan canim benim
Insan hevesinin kirilmasina uzuluyor daha cok. Oldu artik genel olarak guzel ama o parcasi cigerimi dağladı accikAy canim gecmis olsun ne diyecegimi bilemedimsaticiya sordum indirime girecek mi bklm kasim indirimlerini beklrm blki bu gidisle korkuorm ben almdn anne ben geliyorum artik diydcek diye daha etiketlr kesilck yiknck hazirlnck onun icin de annemi bekliyorum 2hafta sonra anca gelecek
Organik ya dikişler de organik olmuş
Evet biraz tuzlu olmuş da sağlık olsun
Aynen bana fikir oldu soylediklerin ben yedek kismini hic dusunmemistim ama cantada olmali muhakkak mesela sagolasin cnmEn çok içten penye pazen kullanacaz ya en kirlenecek onlar. Benim 4 tane işte birbirinin yedeği olarak. Sen de kendince bi ayar çek canım.
En azindan elinden gelmis de yapmisin ben en son ortaokula giderken duz orgu ogrenmeye calisiyordumŞu üsttekileri ben ördüm çok kalın ama büyük gözenekli oldular. Anca bebek arabası üstüne rüzgarlık olarak atarım. Başka işe yaramazlar
Bir yerde hepimizin basina gwliyor cok da sey yapmamak lazim cikacagi vadmis diyelimInsan hevesinin kirilmasina uzuluyor daha cok. Oldu artik genel olarak guzel ama o parcasi cigerimi dağladı accikEvet belki indirime girebilir black friday vs var ya. Kasima ne kaldi surada, sabretsin prenses
Aynen dikisleri bile gelisi guzel cok dogal, organik
Sen de battaniye alışverişini tamamlayınca topluca bi at bakalım sonuç nasıl olacak.En azindan elinden gelmis de yapmisin ben en son ortaokula giderken duz orgu ogrenmeye calisiyordumayaklrna falan ortersin her turlu ise yarar sert bir yere yatirmak istemessin altina yayarsin falan
Ayy ne güzeller, bende 11 aylık kızıma zürafalı takımlardan aldm çok güzeller çok ince değil tam kışlık hafif serin evler için ben çok memnunum severek kullanıyorm.Eki Görüntüle 2941182
Eki Görüntüle 2941184
Eki Görüntüle 2941185
Eki Görüntüle 2941187
Bal benim battaniye varlığım. Bir müslini daha var fotodakilere ek. Nohutun tek fotosu yokmus onu karışık attım.
M Masalzade
Tamam atarim cnm ama annem 10gune gelecek o zamana atabilirim ben herhangi birsey kaldiramiyorum egilemiyorum falan yataktaym bol bolSen de battaniye alışverişini tamamlayınca topluca bi at bakalım sonuç nasıl olacak.
Aynen oyle nasipBir yerde hepimizin basina gwliyor cok da sey yapmamak lazim cikacagi vadmis diyelimikinci icin saklarsin sen de zaten 1ay anca giyecek
Wooowww hayırlısı olsun bitanemmmmmHastanedeyim ben kizlar.
Dün sabah geldik, acilmam yoktu.. fitil gibi bir sey koydular. Anca bu saate biraz kasilmalarim başladı.
Merak edenlere hemen soyleyeyim cunku ben cok merak ediyordum nasil diyeSu an icin sadece belimde adet sancisi gibi bir sanci var. Ara ara gidip geliyor. Dayanilmayacak bir sey degil. Su an icin tabi, ilerleyince ne olur bilemem.
Bakalim bekliyoruz.