Ben ikisini de nuk aldımKızlar merhabalar. Belki önceden konuşulmuştur çok gerileri okuyamadım. Biberon ve emzik konusunda tercihiniz hangi marka oldu? Avent ve chicco yu önerdiler ama ben çok kararsız kaldım
Sağlıklı mutlu huzurlu günlerde kullanın inşallah internet sitesinden mi aldınız ne kadara almıştınızYatağımizi kurduk kızlar.Bayildimmmmm. @Calcifer canım çok teşekkür ederim.Kraftlarin arasındaki farkı sormuştum cevaplamistin.Muhtesem kaliteli ve güzel bi park yatağımiz varrr
Trendyoldan aldık canım.Ekim indiriminden 1377 TL yeSağlıklı mutlu huzurlu günlerde kullanın inşallah internet sitesinden mi aldınız ne kadara almıştınız
Ben normalde tuzlu yiyen bir insanim ama tansiyonum hep abartisiz 9 a 6 - 10 a 6 çikardi. 37. Haftaya kadar da oyleydi. Azalttim tuzu hemen.Yeme içmen nasıl farketmeden tuzlu bişey mi tüketiyorsun
Aman adamların hepsi aynı hiç değişmez sen ona bakıp moralini bozma kendi kaç kere doğurmuşson zamanlarda normalmiş tr de tansiyon yüksekliğine çok önem veriyorlar Kalp eştim filan nasıl
Deseydin gelmisken doğurayım bence yeter
Yerler onlarıBen normalde tuzlu yiyen bir insanim ama tansiyonum hep abartisiz 9 a 6 - 10 a 6 çikardi. 37. Haftaya kadar da oyleydi. Azalttim tuzu hemen.
Gectigimiz hafta basinda birden zipladi.. Baya bi bas agrim vardi ama surekli 3-4 gunde bir olctugum icin tansiyondan suphelenmemistim. Ertesi gun hastaneye kontrole gittik orda 15 kusur cikinca anlam kazandi bas agrisi
Benim esim hep oyle daima iyi dusunursinir oluyorum bazen. Aslinda ben panik bi insanim beni dengeliyor, iyi oluyor ama bu kadari da fazla geldi bu sabah. Küstüm ben de
Bebisim gayet iyi cok sukur. Kalp atisi, herseyi yerinde. Baya uzun sure incelediler ultrasonda o kadar surunce korktum ama sonuc olarak cok sukur
Ya sorma zaten dogumhane cantasini yanima aldim. Dogurup döneceğimden cok emindim
Kedilerimle vedalastim insallah anne saglikla geri gelicek birkac gun sonra diye ama bikac saat sonra geri dondu anne
Vallahi hamilelik boyunca ilk defa bir an once dogursam da kurtulsam diye dusunmeye basladim son bir haftadir.. zorlanmaya basladim.
Eki Görüntüle 2939167
Biberon Lansinoh aldım emzik Philips avent aldımKızlar merhabalar. Belki önceden konuşulmuştur çok gerileri okuyamadım. Biberon ve emzik konusunda tercihiniz hangi marka oldu? Avent ve chicco yu önerdiler ama ben çok kararsız kaldım
Az kaldi cok sukurYerler onlarıBen şimdiden zorlanıyorum ya
Ikisi de çok güzel 6-9 al en az.Bunun hangi rengini ve hangi beden almaliyim sizce
Buyuk gelirse kollarini kiviririm diye dusundum ben deIkisi de çok güzel 6-9 al en az.
Kalın giydirirsin icini rahatca sweat filan. Hem bu astarsız bunu cok mont gibi düşünme. Hirka gibi düşün.Buyuk gelirse kollarini kiviririm diye dusundum ben de
Çok para bence. Hepsi yüzde yüz pamuk zaten. Organik de olmayıversin.Bu set 210tl cik organik diye geciyor 10lu takim iyi mi kizlar
Bütçe konusu sana kalmış model güzelBu set 210tl cik organik diye geciyor 10lu takim iyi mi kizlar
Lafımı geri aldım fiyat normal ya battaniyeli setmişÇok para bence. Hepsi yüzde yüz pamuk zaten. Organik de olmayıversin.
Astronot almadim ben boyle birsey giydiririm ustune de battaniye orterim dedim yeterli olur heraldeKalın giydirirsin icini rahatca sweat filan. Hem bu astarsız bunu cok mont gibi düşünme. Hirka gibi düşün.
Bana da cok geldi ilk hsla kulagima cok gelio amz bakiyorum bakiyorum cok dz uygunz yokLafımı geri aldım fiyat normal ya battaniyeli setmiş