- 13 Ocak 2020
- 44.534
- 167.754
- 33
Çok gözenekli değilse iş görebilir o kadar anlayamıyorum fotoğraftan.Astronot almadim ben boyle birsey giydiririm ustune de battaniye orterim dedim yeterli olur heralde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok gözenekli değilse iş görebilir o kadar anlayamıyorum fotoğraftan.Astronot almadim ben boyle birsey giydiririm ustune de battaniye orterim dedim yeterli olur heralde
Ben de netten aliyorum herswyi gidip gorme sansim hic yokÇok gözenekli değilse iş görebilir o kadar anlayamıyorum fotoğraftan.
Doktorum krem yazdı onu kullanıyorum. Doğru emzirilirse yara olmaz diyorlar belki siz doğru emzirebilmissinizdir. Benim uclar kocaman ona da güveniyorum biraz.Şimdi size bi tüyo vercem. E vitamini kapsülü alın. 32. Haftadan itibaren günde bir kere meme uçlarına sürün. Meme ucu yarası olmaz. Ben denedim. Görümceme söyledim, o da denedi. İkimiz de hiç yara sorunu yaşamadık.
Özellikle ilk emzirme de dediklerini devam edersen hiç bişi olmazDoktorum krem yazdı onu kullanıyorum. Doğru emzirilirse yara olmaz diyorlar belki siz doğru emzirebilmissinizdir. Benim uclar kocaman ona da güveniyorum biraz.
Ben de öyle biliyorum bakacaz bakalım.Özellikle ilk emzirme de dediklerini devam edersen hiç bişi olmaz
O kahverengi kısmı ağıza verdin mi iş bitti bi de makas şekli değil de C şekli tuttun mu iş bitti i. Bn oğlumda ne krem sürdüm ne bişey yaptım akışına bıraktım tek sorunum kimse demedi çocuk bi memeyi emince diğerini boşalt bol miktarda mastit oldum kafam gibi şişerdi antibiyotik iğne yerdim sağarlardı gelirdim ama bu sefer inşallah ona da fırsat vermicem
Doğru emzirsen de hassasiyet illa ki oluyor. Hadi ben tecrübeliydim, görümcem tecrübesizdi. İsteyen deneyebilir. 32. Haftayı yanlış yazmışım, 36 dan itibaren de olur.Doktorum krem yazdı onu kullanıyorum. Doğru emzirilirse yara olmaz diyorlar belki siz doğru emzirebilmissinizdir. Benim uclar kocaman ona da güveniyorum biraz.
İsim olarak yazar mısınız tam ne almamız gerekiyor?Şimdi size bi tüyo vercem. E vitamini kapsülü alın. 32. Haftadan itibaren günde bir kere meme uçlarına sürün. Meme ucu yarası olmaz. Ben denedim. Görümceme söyledim, o da denedi. İkimiz de hiç yara sorunu yaşamadık.
Kızlar merhabalar. Belki önceden konuşulmuştur çok gerileri okuyamadım. Biberon ve emzik konusunda tercihiniz hangi marka oldu? Avent ve chicco yu önerdiler ama ben çok kararsız kaldım
Bu set 210tl cik organik diye geciyor 10lu takim iyi mi kizlar
E vitamini kapsülü. Eczanede de var, gratiste de. Mini kapsüllerde sıvı şeklinde.İsim olarak yazar mısınız tam ne almamız gerekiyor?
Buz koydun mu?cuma günü tetnaz aşısı oldum,
bugün hem kol ağrım var hemde aşırı midem bulanıyor bi türlü geçmedi
gidip gelip kuru ekmek yiyorum biraz rhaatlasın diye
Buz koydun mu?
Şimdi tut yine rahatlatır. Ben ağrımadan buz tutmuştumcuma ağrım yoktu, cumartesi de ağrı olmadı
bu yüzden hiç aklıma bile gelmedi
bu sabah başladı hem ağrı hem bulantı.
inşallah yarına gider, içim dışım kuru ekmek oldu
sanki çok zayıfım da bi de ekmek yiyorum ha bire.
Şimdi tut yine rahatlatır. Ben ağrımadan buz tutmuştum
Normal fiyatıBu set 210tl cik organik diye geciyor 10lu takim iyi mi kizlar
Benimde 1.ve 2. tetanoz aşıları o günde değil de 2 gün sonra hep başladı . Çok geçmiş olsun ama ben yapacak bişey bulamamıştımcuma ağrım yoktu, cumartesi de ağrı olmadı
Benimde 1.ve 2. tetanoz aşıları o günde değil de 2 gün sonra hep başladı . Çok geçmiş olsun ama ben yapacak bişey bulamamıştım
Benim ağrı yapmamıştı ama hemşire Ağırırsa buz koy ve parol içebilirsin demişticuma ağrım yoktu, cumartesi de ağrı olmadı