Aferin akilli bidigimaŞimdiii ben bir park yatak karşıtıyım sebebi deWOMAN çünkü bunlar hep plastik ve polyester kumaşlardan yapılıyor bana uzun uzun güzel güzel anlattı. Şimdi klasik ahşap beşiklerin de gayet kademeli güzel ayarları var. Hem de son zamanlarda vernik bile vurulmuyor ham ahşap ve zaten alacağın korumalıklar da pamuklu olacak.
Selin koyBen de e ve s li seviyorum ama ole bisi yuk
Çok güzel açıkladın ve o an fikrim değişti inan.Aferin akilli bidigima
İp almaya bi çıksam yapıcam daÇok basit model kız 3 güne bitirirsin.
Ben de yapmadım sayılır anca ördüklerim var. Ki ay bana daha çok örme şeyler gelir bekliyorum.Bu arada ben daha siftah yapmadim birsey almaya bakalm
İyi durmuşsun bn bi kaç parça aldımBu arada ben daha siftah yapmadim birsey almaya bakalm
Bak bi ip var. Alize alit baby. Muhteşem kesinlikle kesinlikle bundan al. Orlon orlon durmuyo.İp almaya bi çıksam yapıcam da
Aferin, aradigim kan bulunduÇok güzel açıkladın ve o an fikrim değişti inan.Bu bebe nasipse kendi ayaklanıp dikildiği zaman beşiği de kemirecek muhtemelen oral dönem malum. Niye laylonu ısırsın benim çocuum.
Bebek arabamızı aldı halamız gördün müAferin, aradigim kan bulunduaynen oyle, dislik olarak yataklari kemiriyorlar, neden laylom kemirsin bu bebeler
O battaniyeyle degil de baska bi seyle gezdirsen daha iyi olurmustuBebek arabamızı aldı halamız gördün mü
Eki Görüntüle 2890095
Evde o sevmediğin haroşa renkli battaniyemizi filan atıp içinde çocuk varmış gibi gezdirdim bir iki tur
Kış bebesi en kalın o onu örttüm susO battaniyeyle degil de baska bi seyle gezdirsen daha iyi olurmustusaglikla dogsun, kendini gezdir ay aglicam dur, ben sulugoz yengecim unuttun mu
KiyamamKış bebesi en kalın o onu örttüm susnasipse astronot tulum alacam bebeme inşallah ya en heves ettiğim şeylerden biri ayy dpğunca aglarsın dur şimdi ağlama
Süper oldu öneri saol valla yoksa ipçi ne derse onu alcaktımBak bi ip var. Alize alit baby. Muhteşem kesinlikle kesinlikle bundan al. Orlon orlon durmuyo.
Ipi zaten diğerleriyle yanyana getir anlarsın benim en bayıldığım ip bu oldu. Her türlüsünü kullandım.Süper oldu öneri saol valla yoksa ipçi ne derse onu alcaktım
Temassiz almayin, en dogru olcum koltukalti veya makattir yeni doganda. Eski usul koltukaltindan olcer veya hic olmazsa kulaktan olcer alin. Temassizlar yanlis olcebiliyor yetiskinlerde bileKizlar hepsiburada da su ates olcer 54 tl sepete ekleyince 40 oldu
Olcum konusunda yorumlari iyydi ona guvedim. Eski usul de var elimde teyit gerektirirse. Ben bunlardan isin yayma konusunda tereddutteydim arastirinca sadece iddialar mevcuttu aldim bakalim. Insallah cok kullanmami gerektiren durum olmazTemassiz almayin, en dogru olcum koltukalti veya makattir yeni doganda. Eski usul koltukaltindan olcer veya hic olmazsa kulaktan olcer alin. Temassizlar yanlis olcebiliyor yetiskinlerde bile
Roxy çok güzel canımKızlar çamaşır deterjanı ne aldınız veya alacaksınız? Siveno kullanan/ memnun olan/ başka marka öneren var mı?