- 15 Mart 2008
- 3.285
- 9.650
Ben granül sabun kullanıcam. Şu an kendi çamaşırlarımızda da kullanıyoruz.Kızlar çamaşır deterjanı ne aldınız veya alacaksınız? Siveno kullanan/ memnun olan/ başka marka öneren var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben granül sabun kullanıcam. Şu an kendi çamaşırlarımızda da kullanıyoruz.Kızlar çamaşır deterjanı ne aldınız veya alacaksınız? Siveno kullanan/ memnun olan/ başka marka öneren var mı?
Mühendisinoğlunun instagtamda yıldızlar listesi var canım iceriklerini incelemiş bi bak istersen.Kızlar çamaşır deterjanı ne aldınız veya alacaksınız? Siveno kullanan/ memnun olan/ başka marka öneren var mı?
Ben tam tersine agir olanlarla rahat ettim. Bebek icerisinde cok savrulmuyor ve biri carparsa devrilir vs gibi endiselerim olmuyorduBebek arabanızı kesinlikle kaba birşey almayın travel sistem gibi
Kibar hafif ve ince birşey alın
Şuan aşırı pişmanım keşke diyorum baston bebek arabası alsaydım en başta
Aşırı ağır travel sistemler ve çoookk yer kaplıyor
Eğer isterseniz tavsiyede bulunabilrm bebek arabası
Ben de en çok ağır olanları beğendim, özellikle sarsıntı konusunda çok güven verdi. Inglesina’nın modellerine baktım, hafif ama sanki parçalanacak gibi esniyor ve tıngırdıyor, üstüne üstlük 10bin TL! Nuna Tavo travel sistem alıcam, bebek puseti aynı zamanda isofixli baza ile araba kolduğu da oluyor.Ben tam tersine agir olanlarla rahat ettim. Bebek icerisinde cok savrulmuyor ve biri carparsa devrilir vs gibi endiselerim olmuyordu
Ona bakarak siveno demiştim zaten, ama leke çıkarmıyor vs yorumlar görünce belki bundan veya diğerlerinden kullanıp memnun olan var mıdır diye sormuştum canımMühendisinoğlunun instagtamda yıldızlar listesi var canım iceriklerini incelemiş bi bak istersen.
Anladim canım. SorryOna bakarak siveno demiştim zaten, ama leke çıkarmıyor vs yorumlar görünce belki bundan veya diğerlerinden kullanıp memnun olan var mıdır diye sormuştum canım
Ne demek efenimAnladim canım. Sorry
Duru granül aldım lavanta kokulu yumuşatıcı kullanılmaz dediler diye henüz kullanmadım ama yorumları çok iyiydiOna bakarak siveno demiştim zaten, ama leke çıkarmıyor vs yorumlar görünce belki bundan veya diğerlerinden kullanıp memnun olan var mıdır diye sormuştum canım
Teşekkür ederiiiz. Arabam kabin tipi çok memnun kalacam gibi geliyo çok arabama hevesliyim inşallah hayırla kullanmak nasip olur.Heves edip pişman oldugum travel sistem araba oldu. Onun yerine hafif güzel bir markanın bebek arabasını alsaydım keşke.
0-3ay kıyafet az al canım. Bez stoklama mesela cildine uyanı bulana kadar çok deneniyor. Birde doğuma 2hafta kala lansinoh gögüs kremi başlamanı öneririm yara vs riskine karşı.
Sağlıcakla gelsin bebek.
İnsallah sağlıkla gelsin bebislerimiz. Ne aldın araba?Teşekkür ederiiiz. Arabam kabin tipi çok memnun kalacam gibi geliyo çok arabama hevesliyim inşallah hayırla kullanmak nasip olur.
Pierre cardin capsüleİnsallah sağlıkla gelsin bebislerimiz. Ne aldın araba?
Hayırlı olsunPierre cardin capsüle
Sağolasın canım. Daha güzelleri senin olsun.Hayırlı olsun