Penye bulamadım yaaa.Bildigin link varsa at bana kuzum da bakım.Bunu aldım bakalım nasıl olcak.
Heh ben de bunları daha kullanışlı buluyorum. Bak ben daha ucuza bi linkledimKızlar bı de sole bişi var.Alsam mi bunu da kullanışlı olur mu
Tabi Bn temmuzda almışım bi trendyola da bakYaaaa çok güzelmiş buuu.Ama kalmadı dio stoklarda.Lc de de ne begensem kalmio ya.
Bnmki de bundan işte penyeKızlar bı de sole bişi var.Alsam mi bunu da kullanışlı olur mu
Beleş olsaydı bu neeBnm ki buPuset Örtüsü - LC WAIKIKI - 89,99 TL
Gri Puset Örtüsü size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - 0WFS65Z1-LRWwww.lcwaikiki.com
Ayyy bunlara bayildimmmm.Fiyatlari da uygunmuş alım bunlardan.Tesekkur ediorum bitanembabylivaa Babyliva Fonksiyonel Puset Ve Emzirme Örtüsü Pineapple+hediyeli Ürün(fular Önlük) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
babylivaa Babyliva Fonksiyonel Puset Ve Emzirme Örtüsü Pineapple+hediyeli Ürün(fular Önlük) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Elele Life Fonksiyonel Puset Ve Emzirme Örtüsü Star Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Elele Life Fonksiyonel Puset Ve Emzirme Örtüsü Star yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Önceki hamileliğimde son haftalarda 11 kat merdiven inip, 1 saat tempolu yürüyüp, sonra 11 katı geri çıkıyordum. Ama bebiş bir türlü gelmek istemedi. Şu an 30 haftalığım, 10 dk yürüyemiyorum, karnım ağrıyor kasıklara doğru.
Tesekkur ederim.. Aminnn, insallah hepimiz saglikla, kolaylikla kucagimiza aliriz evlatlarimiziKolaylıkla, sağlıkla kucağıniza alırsınız insallah❣
Allah kolaylastirsin, tek bebek bile zorken ikiz kim bilir nasildir. Dun gece belki 5 kez lavaboya kalktim. Uyku diye bir sey kalmadi.. 2 yastigi ust uste koyup öyle yatiyorum. Yoksa rahat edemiyorum, nefesim daraliyor.Benim doktor doguma yakin yuru dedi, ne kadar diye sordum 20bin adim dedi, kocam her aksam parkta adimsayarla yuruturdu... Çin iskencesi gibi, dogum oldu mu hayir, bebe inmedi midemde yerlesmeye devam etti. Sezeryan icin yuruyus yapan kadin olarak tarihte yerimi aldim
Uykum kacinca makaraya vurasim geldi, forumda "siringaci" bi ablamiz vardi, bi o akilli herkes aptal gibi davraniyordu ona soralim sifa niyetine prostaglandin icinsabah sabah surtunenleri okumaktan oldu bu halim.. Bir de ikiz nasil olacak korkumdan
Yok benimkisi dogum gunumde gelmeyecek. Daha 1 gun icerisinde dogmaz sanirimBenimki de tam kardesiniz gibi oldu; sonuc artik bir evlilik yildonumum ya da kutlama yok.. bilimum veletlerle dogumgunu partisi....
Dun de cati muayenesi yaptilar bu kez hic kasilmam olmadi Sukur.Normal o ağrılar hatta çatı muayenesi sonrası hafif kanama bile olabilir
Sabahlik cok hos ama gecelikle uymuyor sanki.. Bu sabahliga soyle bir sey gider bence.Kızlar lohusa gecelik almamıştım annemin ısrarıyla sipariş veriyorum şimdisize de atım görüşleriniz önemli bunlar takım değil ben takımladim.Gecelik ekru renk olan olacak.
Bnm aldığım daha ucuzmuş 39.90 ₺ cikbabylivaa Babyliva Fonksiyonel Puset Ve Emzirme Örtüsü Pineapple+hediyeli Ürün(fular Önlük) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
babylivaa Babyliva Fonksiyonel Puset Ve Emzirme Örtüsü Pineapple+hediyeli Ürün(fular Önlük) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Elele Life Fonksiyonel Puset Ve Emzirme Örtüsü Star Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Elele Life Fonksiyonel Puset Ve Emzirme Örtüsü Star yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Rica ederimmAyyy bunlara bayildimmmm.Fiyatlari da uygunmuş alım bunlardan.Tesekkur ediorum bitanem
Ama stokta yokmuş ben kazandımmBnm aldığım daha ucuzmuş 39.90 ₺ cik
Evet kuzum bu gider.Bunun takımı var ona da bayılmıştım ama ben kolsuz istemiorum.Kisa kollu istiorum.Vazgectim zaten bunlardan.Bulamadim içime sinen.Spor bişi sipariş verdim.Gelsin beğenirsem siyah rengini de sipariş edicem.3 kat merdiven iniyorum, pert oluyorum. 15 dk yurusem seviniyorum Bugun markete gittik 3 kere oturdum markette.
Tesekkur ederim.. Aminnn, insallah hepimiz saglikla, kolaylikla kucagimiza aliriz evlatlarimizi
Allah kolaylastirsin, tek bebek bile zorken ikiz kim bilir nasildir. Dun gece belki 5 kez lavaboya kalktim. Uyku diye bir sey kalmadi.. 2 yastigi ust uste koyup öyle yatiyorum. Yoksa rahat edemiyorum, nefesim daraliyor.
20 bin adım miBen 15 dakika yurusem seviniyorum vallahi. Bacaklarimi hissetmiyorum, sinirlere baski yapiyor bebek. Arti yaniyor bazi yerleri. cok rahatsiz edici bir his.
Gelmeyecegi varsa demek ki ne yapsak ise yaramayacak
Yine de pilates topu falan aldim ustunde zipliyorum.Hurma ve baharatli yemek merdiven inmek vs. Burada verilen taktikleri uyguluyorum en azindan hicbir sey yapmadim demem
öğk, siringayla falan ugrasamamakilli akilli takilmaya devam etsin o abla Alirim suni sancimi pasa pasa daha iyi.
Yok benimkisi dogum gunumde gelmeyecek. Daha 1 gun icerisinde dogmaz sanirimiyi mi oldu acaba dedim bu mesajdan sonra
Dun de cati muayenesi yaptilar bu kez hic kasilmam olmadi Sukur.
Sabahlik cok hos ama gecelikle uymuyor sanki.. Bu sabahliga soyle bir sey gider bence.
Magic Form Kadın Ekru Gecelik Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Magic Form Kadın Ekru Gecelik yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Ya da soyle daha sade dantelleri goze batmayan bir sey.
MONAMİSE 18450 Kadın Ekru Hamile Lohusa Kısa Kollu Gecelik Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
MONAMİSE 18450 Kadın Ekru Hamile Lohusa Kısa Kollu Gecelik yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Çünkü alışverişi hep sona bırakmışlar alır almaz attım hemen alın diyeAma stokta yokmuş ben kazandımm
Evet takimi cok hos ama kisa arti sabahligi da kisa. Sabahligi uzun seviyorum demistin sanirim.Evet kuzum bu gider.Bunun takımı var ona da bayılmıştım ama ben kolsuz istemiorum.Kisa kollu istiorum.Vazgectim zaten bunlardan.Bulamadim içime sinen.Spor bişi sipariş verdim.Gelsin beğenirsem siyah rengini de sipariş edicem.
Geldi canım.Fotograf atmamış miyim.Cekip atarımEvet takimi cok hos ama kisa arti sabahligi da kisa. Sabahligi uzun seviyorum demistin sanirim.
Spor olsun ya her zaman kullanilir.. Ben aldiklarimi hep dantelli aldim. Cunku evdeki tum takimlarim onden dugmeli ve sporDegisiklik olsun istedim.
Tuba kugu nevresim takimlari geldi mi?
Goz gezdirdim soyle bir biriken sayfalara ama denk gelmedim. Atlamis ta olabilirim tabi. Gule gule, guzel gulerde kullanirsiniz insallahGeldi canım.Fotograf atmamış miyim.Cekip atarım
Maşallah olsun tombalak bebe severimDun kontrolum vardi. 37+3 tuk. 3450 kg cikti bebis. Tombalak birazanasi 4 kusur kilo dogmus oglu dogmasin mi yani.
Ayin 27 sinde dogum icin gun verdi Dr.
Yok yok atmadıGoz gezdirdim soyle bir biriken sayfalara ama denk gelmedim. Atlamis ta olabilirim tabi. Gule gule, guzel gulerde kullanirsiniz insallah
Amin insallah tesekkur ederizzMaşallah olsun tombalak bebe severimsağlıkla gelsin inşallah