Merhaba çarşafı nerden aldınız acaba? Benim de yataş twiny.Kalınlığı da bu şeklide, 9 cm imiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba çarşafı nerden aldınız acaba? Benim de yataş twiny.Kalınlığı da bu şeklide, 9 cm imiş
English homedan aldım canım, nevresim takımı halindeMerhaba çarşafı nerden aldınız acaba? Benim de yataş twiny.
selam kızlaar
Dün elele madre park yatağını aldım nihayet, yanında da yatak verdiler
Ama bana yumuşak ve ince geldi. Sizler de beşikle ya da park yatakla gelen yatağı mı kullandınız?
Okuduğum kadarıyla ayriyetten yataş twiny alınmış genellikle. Burdan alanlar da olmuştu. Onun dokusu nasıl? Sert mi? Eğer o da yumuşak ince gibiyse almayacağım geleni kullanacağım ama sertse almayı düşünüyorum
merve hanım ilk açtığınızdan beri konuyu takipteyim çok tatlış bir topik :) çok merak ettim birşey sormak istiyordum. mesela bebeği gezdirmek için araba aldınız. evde vs koymak içinde ana kucağıydı galiba ondan almıştınız. bu ne işe yarıyor? oto koltuğu gibi mi bir işlevi var?Puset 190 filandı be zamlanmış.LOOVE BEBE Taşıma Puset Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
LOOVE BEBE Taşıma Puset yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Atölye Eda Puset Örtüsü Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Atölye Eda Puset Örtüsü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Örtüye de 10 lira zam gelmiş.
Ama örtü çok güzel. Kesinlikle bu satıcıdan bakılabilir. Görümcem koyu bir renk kullanıyo hiç solmadı da. Bi de mıslinler gibi cansız değil. Ranforce nevresim kumaşı bu bence.
Lütfen bana Merve de. Şimdi bu oto koltuğu islevi görecek. Sürekli kucakta tutamıyorsun dedi görümcem o aldı. Hem taksiyle de gitsen bağlarsın daha güvenli olur dedi. Ve hastanede mesela yürürken koca cocuktan önünü göremiyosun kucağında. Buna koyarsın merdiven inip çıkman gerekirse de daha güvenli olur dedi.merve hanım ilk açtığınızdan beri konuyu takipteyim çok tatlış bir topik :) çok merak ettim birşey sormak istiyordum. mesela bebeği gezdirmek için araba aldınız. evde vs koymak içinde ana kucağıydı galiba ondan almıştınız. bu ne işe yarıyor? oto koltuğu gibi mi bir işlevi var?
anladımm teşekkürler. bayağı bebek materyali varmış :))Lütfen bana Merve de. Şimdi bu oto koltuğu islevi görecek. Sürekli kucakta tutamıyorsun dedi görümcem o aldı. Hem taksiyle de gitsen bağlarsın daha güvenli olur dedi. Ve hastanede mesela yürürken koca cocuktan önünü göremiyosun kucağında. Buna koyarsın merdiven inip çıkman gerekirse de daha güvenli olur dedi.
Ben minimum tutmaya çalışıyorum. Aldıkça almalar bitmeyecek yoksaanladımm teşekkürler. bayağı bebek materyali varmış :))
Güzel. Penye olanları daha kullanışlı olur sankimerve kuşum şuna bı bakar mısın kızlar siz de bakın hem emzirme örtüsü hem de puset.
Canım ben yoyko aldım. İçinden çıkan matın süngeri çok inceydi. Yataş twiny aldım içine. Bir tarafı nispeten sert, bir tarafı yumuşak. Sert tarafı iki yaşa kadar kullanılıyor. Kalınlığı sertliği çok iyi geldi bana, beğendim
Yataş Bedding Ninni Sünger Yatak 70 x 110 cm
https://www.hepsiburada.com/yatas-bedding-ninni-sunger-yatak-70-x-110-cm-p-HBV00000VDK45?magaza=Yataş&url_src=ios-product-detail ben de bundan aldım sertliği gayet iyi yeni doğan için. Fiyatı da uygundu.
ilk cocukta doktor bize sünger önermişti
hatırlayamadım bi sertlik derecesi vardı ondan alın diye öyle almıştık
o yüzden normal yatak almadık, bunda da o süngeri kullanacağım
Benim beşiğim 70*110 yatağı da aynı ölçüde aldım tam oldu. Yataş bayilerinde cottony yatağı görebilirsin, diğerleri sadece online satış olduğu için bayilerde bulunmuyormuş, ben de görmeden almak istemedim ama görevli öyle söyledi..B BirGunesDoguyor lonely bird
Bir de kızlar bir şey daha soracağım. Park yatak 70*120 ya siz içine yatak alırken 70*120 mi aldınız yoksa 60*120 mi aldınız
Penye bulamadım yaaa.Bildigin link varsa at bana kuzum da bakım.Bunu aldım bakalım nasıl olcak.Güzel. Penye olanları daha kullanışlı olur sanki
Bi dolanayım ben.Penye bulamadım yaaa.Bildigin link varsa at bana kuzum da bakım.Bunu aldım bakalım nasıl olcak.
Bn de bu tarz penye aldım puset örtüsünümerve kuşum şuna bı bakar mısın kızlar siz de bakın hem emzirme örtüsü hem de puset.
Penye bulamadım yaaa.Bildigin link varsa at bana kuzum da bakım.Bunu aldım bakalım nasıl olcak.
Benim yatağım da siltem de 70*120 canım.Henuz kurmadik yatağı ama şilte içime sinmedi ya.Ya da ben anlamıyorum bu işten.Kaliteli diye aldım incecik bişi geldi.E bebekte aynı ölçüde yatağa baktım o bildiğin bizim kullandığımız siltelerden.Bilenlerden fikir rica ediorum.B BirGunesDoguyor lonely bird
Bir de kızlar bir şey daha soracağım. Park yatak 70*120 ya siz içine yatak alırken 70*120 mi aldınız yoksa 60*120 mi aldınız
Yaaaa çok güzelmiş buuu.Ama kalmadı dio stoklarda.Lc de de ne begensem kalmio ya.Bnm ki buPuset Örtüsü - LC WAIKIKI - 89,99 TL
Gri Puset Örtüsü size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - 0WFS65Z1-LRWwww.lcwaikiki.com
Bn oğlumda beşiği İstikbal’den almıştım içindeki yatağı 2.5 yaşına kadar kullandık ve hala yatak evde sağlam sünger yani oyun oynar üstünde hiç çökme bişi bile olmadıBenim yatağım da siltem de 70*120 canım.Henuz kurmadik yatağı ama şilte içime sinmedi ya.Ya da ben anlamıyorum bu işten.Kaliteli diye aldım incecik bişi geldi.E bebekte aynı ölçüde yatağa baktım o bildiğin bizim kullandığımız siletelerden.Bilenlerden fikir rica ediorum.