- 30 Mayıs 2020
- 13.060
- 49.302
Yere de basmıyor ki o çorap nasıl kirlenecekAyaklının içine bi tane giydiririm benim ayağım üşüyor onun da üşümesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yere de basmıyor ki o çorap nasıl kirlenecekAyaklının içine bi tane giydiririm benim ayağım üşüyor onun da üşümesin
Hiç bilmiorum ki kuzum.Kirlenirse diye mı sordun yoksa bebeğin eşyası girmeden önce yıkamak için mi?Keçe olanı beğendim,elimizde yıkayabilir miyiz?
Bnm üşümüyor vay haline kızımınAyaklının içine bi tane giydiririm benim ayağım üşüyor onun da üşümesin
Hiç bilmiorum ki kuzum.Kirlenirse diye mı sordun yoksa bebeğin eşyası girmeden önce yıkamak için mi?
Hee küçük kalır hepsini yıkamasaydın hediye götürürdünBen bi 3 çorap almıştım
Geri kalan 13463 çorap hediye gelmiş
Ayakları çabuk büyümez belki
Bunu hiç düşünmemiştim.Yikamadan koyarsak nolur.Ben de bez,krem,ateş ölçer gibi bakım ürünlerini koymak için aldım.Eşyaları koymadan yıkamak için. Bakım ürünleri kremi falan koyulacaksa yıkamaya gerek yok tabi
Ayyy kuzum benimki gibi oldu cekmecelerin deseneçorap deryasiyiz bizde walaBen bi 3 çorap almıştım
Geri kalan 13463 çorap hediye gelmiş
Ayakları çabuk büyümez belki
Yok o işe fena gıcığım biliyorsunHee küçük kalır hepsini yıkamasaydın hediye götürürdün
Ben o tür şeyler için hasır sepet aldım dolap içine koymaya madame cocodanBunu hiç düşünmemiştim.Yikamadan koyarsak nolur.Ben de bez,krem,ateş ölçer gibi bakım ürünlerini koymak için aldım.
Anammm senin eccuk kalmış doğumaSleepy hic denemedim ben ama doğumdan sonra ondan alacağım bak iyi oldu yazdığın ben bir ara kotex kullaniyordum, iyi geliyordu, sonra naptilar icerik mi değiştirdiler artik bilmiyorum ama taktiğim anda kasinmaya basliyordum.
Bebeklere hediye ne alınmaz diye bi liste yapacağım ben yakındaAyyy kuzum benimki gibi oldu cekmecelerin deseneçorap deryasiyiz bizde wala
Bnm üşümüyor vay haline kızımın
Bunu hiç düşünmemiştim.Yikamadan koyarsak nolur.Ben de bez,krem,ateş ölçer gibi bakım ürünlerini koymak için aldım.
Bnde şimdilik böyle koydum Oda gelince düzemlicemŞu sepetten aldım
Dolabın ölçülerine bu uyuyordu
Bnm altta üstte daire varda yakmıyorlarEv soğuk altı dükkan. Kocaman bir koridor var fayans donuyorum, şimdiden kışlık ev botlarını giydim .Kasım o bekliyorum petekleri yakmak için. Yoksa Mayıs’a kadar biteceğiz zaten
Cok guzel ya gule gule giysn minikKızlar muslin hastane çıkışımız geldi.Soranlar vardı ben coook beğendim incecik değil çok şık çok kaliteli duruo
Senin hasır sepet de güzelmiş haBnde şimdilik böyle koydum Oda gelince düzemlicem
Yarın da çantamı tam hazırlıcam
Bnm ki eski ya 4-5 yıl rahat zamanında karacadan ne almıştım ne aramıştım Allahtan 2 tane almıştım kendi pantolonlarım için kullanıyordum şimdi bebeğe transfer edicemSenin hasır sepet de güzelmiş ha
Bulamadım bi şmyle sepet canım sıkkım
Ben de evlenirken almıştım 2 taneBnm ki eski ya 4-5 yıl rahat zamanında karacadan ne almıştım ne aramıştım Allahtan 2 tane almıştım kendi pantolonlarım için kullanıyordum şimdi bebeğe transfer edicem
Senin hasır sepet de güzelmiş ha
Bulamadım bi şmyle sepet canım sıkkım