- 25 Mart 2021
- 3.330
- 5.926
Sorma kuzum sorma wala anamı ağlattı dekorasyon diye.Ev art gallery oldu mübarek.Tadinda olunca iyi de bu kadarı biraz fazla oluo.Ne temizliği bitio ne derdi.Dunya para harcaması da cabası.Ama sorsam benden kötüsü yokNe değişikmiş gerçekten. Hadi ufak tefek tadilatlar iyidir de mutfağı yenilemek nedir, 4 yılda
Sonunda kendi temizlese bari. Biz yapınca ardımızı da temizliyoruz sonuçta.
Ay senin daha pahalı bi model alman lazımdıKızlar bakım cantamiz da geldi
Güle güle kullanın, sırt çantası almanız isabey olmuş.Kızlar bakım cantamiz da geldi
Ayy öyle mi? Ben deterjanını kullanmıştım ama şampıan deneyimşm yok.Kullanan tanıdıklarım var memnunlar, bozulmasını bilmiyorum ama kötü koku olacağını hiç zannetmiyorum
Tatlı hafif bir papatya kokusu geliyor bana
3-6 almak daha mantıklı gibi geliyor sanki ya zaten 1 ve 2 numara arasında fark yokmuşBende karar veremedim..
1 numara 2-5 kg
2 numara 3-6 kg
Hala düşünüyorum :)
Ben 1 numara aldım ama inanılmaz ufak birşey çok şaşırdım geldiğinde inşallah olur en azından 1 hafta kullansak iyiBende karar veremedim..
1 numara 2-5 kg
2 numara 3-6 kg
Hala düşünüyorum :)
2 alayım ben o zamanBen 1 numara aldım ama inanılmaz ufak birşey çok şaşırdım geldiğinde inşallah olur en azından 1 hafta kullansak iyi8plus telefon boyunda
Yani benim kullandığım pedler bundan büyük inşallah 2-3 gün olurda boşa para vermemiş oluruz2 alayım ben o zaman
Aay çok iyiBen 1 numara aldım ama inanılmaz ufak birşey çok şaşırdım geldiğinde inşallah olur en azından 1 hafta kullansak iyi8plus telefon boyunda
Ben 1 numara aldım ama inanılmaz ufak birşey çok şaşırdım geldiğinde inşallah olur en azından 1 hafta kullansak iyi8plus telefon boyunda
Linklerini alabilir miyim merve ortusunu ne kadara aldinEki Görüntüle 2935677
Bugün gelenlerpuseti beğendim. Pofidik minderli.
Eki Görüntüle 2935678
Bu da örtülü hali.
Geliyor hemen bi dk.Linklerini alabilir miyim merve ortusunu ne kadara aldin
Icerik derken canim avakadolu falan mi ?genel anlamda memnuniyet var burada ama kim ne aldi acaba?Doğum iznine ayrılınca artık. Şimdi internetten alabileceklerimi alayım.
Şampuan genel olarak mustela mı aldınız? Sürekli içerik değiştiriyolar, güncelde en iyisi hangisi?
Bilmem hiç yeni doğmuş bi popo göremedimTotosu o kadar yok bileyerim boklu totolarını
M MasalzadePuset 190 filandı be zamlanmış.LOOVE BEBE Taşıma Puset Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
LOOVE BEBE Taşıma Puset yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Atölye Eda Puset Örtüsü Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Atölye Eda Puset Örtüsü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Örtüye de 10 lira zam gelmiş.
Ama örtü çok güzel. Kesinlikle bu satıcıdan bakılabilir. Görümcem koyu bir renk kullanıyo hiç solmadı da. Bi de mıslinler gibi cansız değil. Ranforce nevresim kumaşı bu bence.
İşte içeriğinde zararlı kimyasallar yoktu ama yorumlarda içerik değişti diye okudum.Icerik derken canim avakadolu falan mi ?genel anlamda memnuniyet var burada ama kim ne aldi acaba?
Görümcem de bu süsten kullandı çok elitssssssKızlar ateş olcerim geldi.Kapi susumuzu de sipariş ettik az önce.Atiyorum size resimleri.Kapi süsü elime geçsin kendi çektiğim görselleri yuklicem