- 31 Ekim 2012
- 1.031
- 962
Çok alma, bazı bebekler çok az giyebiliyo yenidoğan. Ben şimdilik bir 10lu hastane çıkışı aldım, bir de abladan kalma 20li hastane çıkışı var. Büyük ihtimal minik bir bebek olacak, birkaç alt üst takım alabilirim ama açıkçası çok pahalı şeyler almam. Önceki tecrübelerimden ders çıkardımSimdilik birkac gun onden gozukuyor canim ondan 1-3 aylik tercih ettim ama dogru mu yaptim bilemedim
Ya inan ne desem bilemiyorum ben ilk zaman da çok kullanılcağını düşünüyorum 0-3lük 8 takım filan var benim. Kış bebeği zaten kuruma sorunu olacak. 1 tane onlu 3 tane de az parçalı hastane çıkışı ben sadece çantasına koydum. Az hiyecek evet ortalama 40a kadar iri olursa 20 gün. Ama o ara da kıyafet de lazım. Zaten minicikler makina dolmadan çalışacak ama bi kısım yıkanıp kururken bi kısım da kullanmaya lazım.
Benimkiler pahali mi olmusÇok alma, bazı bebekler çok az giyebiliyo yenidoğan. Ben şimdilik bir 10lu hastane çıkışı aldım, bir de abladan kalma 20li hastane çıkışı var. Büyük ihtimal minik bir bebek olacak, birkaç alt üst takım alabilirim ama açıkçası çok pahalı şeyler almam. Önceki tecrübelerimden ders çıkardım
Bilmem ki ne aldığını ben marka olarak dedimBenimkiler pahali mi olmus
Olabilir de olmasa daha iyi olur.Anladim canim ben de begendikce alirim buyuk ihtimal peki patikli takimlarda 3-6 aylik mantikli mi sence
İlk defa duyuyorum. Doğsun deneyeceğim
Ben bunu hic bilmiyorum
Kuzum ben dependin bedenine trendyolun yorumlarından çıkarak karar verdim.Benim beden olculerimde M size tercih edilmisti ben de M tercih ettim.Bel basen olculerinden anlamadığım için bı yola basvuruorum ben.Sen de istersen yorumlara bı Hozat.Anlayan kızlar cevap yazarlar zaten ama bı bak yorumlara da derimEki Görüntüle 2935044 Kızlar depend bezin en büyük bedeninden almak istiyorum ama bi tane beden yazan bi tane de bel çevresi yazan çeşidi var hangisini akacağım konusunda kararsız kaldım bi de siz bakar mısınız birinde beden yazmıyor
44 bedenim şuan ama arkadaşım doğumdan sonra xl olana zor sıgdıgını söylemişti 46 bedendi o yüzden ben de büyük almak istedim ama çok mu büyük acaba yaEki Görüntüle 2935109
Depend bedenleri bu şekilde verilmiş. Verilen ölçüm Bel çevresi ölçümü olmalı ki 70 cm basen ölçüsüne sahip kadın olamaz.
Gebeliğin son dönemlerinde 35. Hafta falan ölçüp bakıp alacağım. Her geçen gün büyüyor. Gerçi Doğumdan sonra biraz inse de Hamilelik dönemindeki bedenimi almayı düşünüyorum.
Bedene göre almayın yanıltıcı olur, yapacağınız şey çok basit aslında, bel çevrenizi ölçeceksiniz mezura ile, ona göre tablodan bedeni seçersiniz, çoğunluk L alıyor, gebelik sonuna doğru alın bence dependi ölçüler değişir çünkü44 bedenim şuan ama arkadaşım doğumdan sonra xl olana zor sıgdıgını söylemişti 46 bedendi o yüzden ben de büyük almak istedim ama çok mu büyük acaba ya
44 bedenim şuan ama arkadaşım doğumdan sonra xl olana zor sıgdıgını söylemişti 46 bedendi o yüzden ben de büyük almak istedim ama çok mu büyük acaba ya
Hadi geçmiş olsunEvet stolk sonu başardımherkese değerli bilgiler için çok teşekkürler Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebelerimizi
Şu an sizin için ölçüm yaptım kızlar44 bedenim şuan ama arkadaşım doğumdan sonra xl olana zor sıgdıgını söylemişti 46 bedendi o yüzden ben de büyük almak istedim ama çok mu büyük acaba ya
Rica ederim ne demek bilgi paylaşımı için burdayızBen bunu hic bilmiyorum
Sacma geldiği icinde almıyordum
Artık alırım cok mantıklıymış
Degerli bilgilendirmeniz icin cok teşekkür ederiz efenim