- 25 Mart 2021
- 3.330
- 5.925
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Analar derse doğrudur. Al bakalım. Ben de hiç sevmiyorum.Benim doğum normal olacak kızlar eğer son anda bı engel çıkmazsa.Annem kısa gecelik de al gerekli olur dedi.Ne dersiniz ihtiyaç mi alımı?Ben gecelik pek giyemem de.
Normal doğumda gecelik daha rahat oluyo diyolarBenim doğum normal olacak kızlar eğer son anda bı engel çıkmazsa.Annem kısa gecelik de al gerekli olur dedi.Ne dersiniz ihtiyaç mi alımı?Ben gecelik pek giyemem de.
Gule güle kullansın Eylülllll
Güzel günlerde kullan canım puseti hangisinden aldınız?
Dur link bulup döneyim canım. Bizim araba yok diye ben almayacaktım olmuyo pusetsiz dedi görümcem bilindik marka değil trendyoldan fırsat ürünlerinden bi tane aldık.Güzel günlerde kullan canım puseti hangisinden aldınız?
Masallahh cok guzel dusunmus
Normalde alttan kontrol yapılıyor ya ondan demiştir açması kolay olur diye diz altı da olur açtıktan sonra pijamada iş görürBenim doğum normal olacak kızlar eğer son anda bı engel çıkmazsa.Annem kısa gecelik de al gerekli olur dedi.Ne dersiniz ihtiyaç mi alımı?Ben gecelik pek giyemem de.
Tamam canım sağol bakayım bende bi belki portbebe alırım bez olanlardanLOOVE BEBE Taşıma Puset Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
LOOVE BEBE Taşıma Puset yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
uzumlukekim19
Portbebe zor ya bu oturur gibi. Evde bile kullanırsın yanına alırken 2 3 aylıkken ana kucağı filan almadıysanTamam canım sağol bakayım bende bi belki portbebe alırım bez olanlardan
Bebeğinin gelişimi nasıl? Son haftalarda duruma göre birkaç yenidoğan alabilirsin.Lcw den bunlari aldim ama sizce hepsini 1-3 aylik almakla hata mi ettim ?Bu zamana kadar sadece 1 tane 3aylik takim ve 1tane hastane cikisi almistim.
Küçük de lazım bence. Ama uzun kollu zıbın hata bence kruvaze alsaydın. Minicik bebeye tee kafadan giydirip kolları yerleştirmek çok zor.Lcw den bunlari aldim ama sizce hepsini 1-3 aylik almakla hata mi ettim ?Bu zamana kadar sadece 1 tane 3aylik takim ve 1tane hastane cikisi almistim.
Uzun kollu zibin 2tane aldim sadece canim onden citcitli bunlar. kisakollu ve atlet tarzinda da yenidogan ve 3aylik olarak almistim zibin. 1tane de hastane 10lu hastane cikisi alsam sence yeterli olur mu kucuk olarakKüçük de lazım bence. Ama uzun kollu zıbın hata bence kruvaze alsaydın. Minicik bebeye tee kafadan giydirip kolları yerleştirmek çok zor.
Simdilik birkac gun onden gozukuyor canim ondan 1-3 aylik tercih ettim ama dogru mu yaptim bilemedimBebeğinin gelişimi nasıl? Son haftalarda duruma göre birkaç yenidoğan alabilirsin.
Ya inan ne desem bilemiyorum ben ilk zaman da çok kullanılcağını düşünüyorum 0-3lük 8 takım filan var benim. Kış bebeği zaten kuruma sorunu olacak. 1 tane onlu 3 tane de az parçalı hastane çıkışı ben sadece çantasına koydum. Az hiyecek evet ortalama 40a kadar iri olursa 20 gün. Ama o ara da kıyafet de lazım. Zaten minicikler makina dolmadan çalışacak ama bi kısım yıkanıp kururken bi kısım da kullanmaya lazım.Uzun kollu zibin 2tane aldim sadece canim onden citcitli bunlar. kisakollu ve atlet tarzinda da yenidogan ve 3aylik olarak almistim zibin. 1tane de hastane 10lu hastane cikisi alsam sence yeterli olur mu kucuk olarak