- 23 Temmuz 2015
- 1.804
- 2.448
İlla sana kalk fingirde demiyoruz, sen de tıkınmalı aktiviteleri yapıver canımAy ben bunların hiçbirini yapamiorumyerimden kalkamiorum ki seks yapayım hala kusma,iştahsızlık devam ve sadece 3 buçuk kilo aldım ona rağmen hareket edemiyorum bı de kilo alsam neler olurdu acaba.Yatalak olurdum heralde
34+3 um canimSen kaçıncı haftadasın? Ben de gebeliğin başındaki kilomdan sadece 4 kilo fazlayım da şu an.
Terazilik iyidir.Selam hanimlar,
Bugun takibimi yapan doktorumla son randevum vardi.. Her gittigimde ultrason ile zaten alttan muayene ediyor ama bu kez parmaklariyla bakmak istedi
Gecende hastaneye gittigimde dogum doktoru da el ile muayene etmisti, sonrasinda baya bi kasilmam oldu.
Pazartesi yine dogum doktoruna gidecegim. Zaten O bakacak diye istemedim bugun. Bu yapilan çati muayenesi mi oluyor acaba
Aciklik yok aksine uzamis rahim ağzı. Sanirim bu gidisle suni sanci kacinilmaz olacak gibi
Ne yapsam acaba acilir.Squat falan demeyin yerimden zor kalkiyorum
Bebiş 2950-3000 gr dedi. Ama gecen hafta hastanede baktiklarinda da 2950 civariydi. Cihaz farkindan kaynakli olabilir dedi dr. Umarim oyledir.
Belki pazartesi gidince dogum tarihi alabilirim. Bakalim heyecan ile bekliyorum
Ben terazi burcuyum, yukselenim akrep. Bakalim benim minnoş ne olacak. Terazi mi, akrep mi.. Akrepler fena oluyor ama hayirlisi
Herkesin bebesi evrene gönderdiği enerjiye uygun gelsin.Kız ben de öyle diyordum ama o haftalara gelince öyle olmuyor, kilosu falan iyi ama biraz daha dursun artsın zamanında gelsin diyor insan37+1’im hiç doğurasım yok şu anda 39da kendisi gelirse çok ama çok mutlu olurum
Ben gündüz evde full uzanır pozisyondayım tv karşısında. Akşamları gezmeye falan gittiğimizde mecbur oturuyorum ya o zaman kalçam ağrımaya başlıyor hatta kalçamdan bacağıma doğru iniyor bu ne ağrısı? Normal mi yaniKalçam fena ağrıyo ya. Bebe de ters boşuna catı kemiklerinin genişlemesine gerke yoktu
Çatı kemiklerimiz genişliyor.Ben gündüz evde full uzanır pozisyondayım tv karşısında. Akşamları gezmeye falan gittiğimizde mecbur oturuyorum ya o zaman kalçam ağrımaya başlıyor hatta kalçamdan bacağıma doğru iniyor bu ne ağrısı? Normal mi yani
Hocamm sezeryan da genişlemese olur mu bu Çatı kemikleriÇatı kemiklerimiz genişliyor.Bir de göbek önden çekrikce omurga da bozuluyor ya benim kuyruk sokumu da fena.
Ama senin de uzanırken bişey yok otururken ve ayakta ağrı oluyor dimi? Benim öyle çünküÇatı kemiklerimiz genişliyor.Bir de göbek önden çekrikce omurga da bozuluyor ya benim kuyruk sokumu da fena.
SezeryAn olcak Bnm bn pijama aldım gecelik sevmediğimdenSezaryen olacak veya olmayı düşünen arkadaşlar pijama takımı mı tercih ettiniz gecelik sabahlık gibi mi? 1 takım gecelik 1 takım pijama var ama dantelli mantelli bir şey. 1 adet de lcw den emzirmeli gecelik almıştım. Acaba bir de spor gibi pijama takımı alsam mı yoksa gecelik yeterli olur mu?
Ben de onu diyorum. Bebenin kafa zaten yukarda boşuna g.tüm ağrimasın litfenHocamm sezeryan da genişlemese olur mu bu Çatı kemikleri
Kilodan bağımsız işte. Ya tam oturup kalkarken oluyor en çok. Yürürken sorun yok otururken de çok uzun aynı pozisyonda oturamıyorum. Az uzanır gibi yapsam reflü az yanlış yaslansam kuyruk sokumu. Az dik otursam bel ağrısı flaan filan...Ama senin de uzanırken bişey yok otururken ve ayakta ağrı oluyor dimi? Benim öyle çünkühayır öyle aşırı kilo da almadık bide alsak napıcaktık bilmem
Yamuk ağızlı oyuncağa bayıldım.Kızlar yeni cicilerimiz
Kiz ben sen diyene kadar yamuk ağızlı olduğunu farketmemistimYamuk ağızlı oyuncağa bayıldım.
Senin kızın kafası da yukarda ya mideye tam baskı yapıyordur Bnm ayaklar göğsümden çıkıcak yakındaKilodan bağımsız işte. Ya tam oturup kalkarken oluyor en çok. Yürürken sorun yok otururken de çok uzun aynı pozisyonda oturamıyorum. Az uzanır gibi yapsam reflü az yanlış yaslansam kuyruk sokumu. Az dik otursam bel ağrısı flaan filan...
Çok tatlı vallaKiz ben sen diyene kadar yamuk ağızlı olduğunu farketmemistimama evet ben de bayildim şimdi
Ayyy tırnak makası görünce Bnm de yok almam lazımAy daha eksik ekledim ekliorum
Döner daha haftan erken, sonradan keşke ağrıyaydı demeBen de onu diyorum. Bebenin kafa zaten yukarda boşuna g.tüm ağrimasın litfen