- 13 Ocak 2020
- 44.534
- 167.758
- 33
Nasip beDöner daha haftan erken, sonradan keşke ağrıyaydı deme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasip beDöner daha haftan erken, sonradan keşke ağrıyaydı deme
Bnm oğlan da hiç böyle ağrılarım yoktu kız ağır geçer derlerdi inanmazdım yada yaşlılıktanBen de onu diyorum. Bebenin kafa zaten yukarda boşuna g.tüm ağrimasın litfen
Emeklemek doğum pozisyonuna getiriyormuş bebeği, bir dene istersen. Benimkinin başı asla sabit değil, sürekli taklalar halinde, hıçkırdıkça bakıyorum başka yer tık tık atıyor bende kuyruk sokumu ağrısı falan yok, bende mi bir gariplik var acabaNasip be
Cinsiyetle alakası var mı ki acaba, bende de yok böyle ağrıBnm oğlan da hiç böyle ağrılarım yoktu kız ağır geçer derlerdi inanmazdım yada yaşlılıktan
Valla öyle derler erkek de enerji çok olurmuş öyleydi yerinde duramazdım bi yerim ağrımadıCinsiyetle alakası var mı ki acaba, bende de yok böyle ağrı
Benim göbek çok büyük. Suyu bi tık fazla ondandır belki.Emeklemek doğum pozisyonuna getiriyormuş bebeği, bir dene istersen. Benimkinin başı asla sabit değil, sürekli taklalar halinde, hıçkırdıkça bakıyorum başka yer tık tık atıyor bende kuyruk sokumu ağrısı falan yok, bende mi bir gariplik var acaba
Oğlanla kızla alakası yok ya bence, şans mı diyelim bilmem, oğlum anamı ağlatıyorBnm oğlan da hiç böyle ağrılarım yoktu kız ağır geçer derlerdi inanmazdım yada yaşlılıktan
Benim de suyum fazlaymış, sulu meyve, tatlı yeme dedi dr. Sana dedi mi böyle bişeyBenim göbek çok büyük. Suyu bi tık fazla ondandır belki.
Eee Bnm fazla değil Bnde de ağrı bitmiyorBenim göbek çok büyük. Suyu bi tık fazla ondandır belki.
Evet kanama olabiliyormus elle muayeneden sonra. Iyi olmaniza sevindim. Zamaninda, saglikla gelsin minnoş insallahTeşekkür ederim su an bir sıkıntı yok. Bakan nöbetçi hekimdi, sonra gittiğimde kendi doktorum gerek duymadı. Sonrasında 2 3 damla daha kan geldi zaten muayeneden mi oldu bilmiyorum.
Tavsiyeler icin tesekkur ederimGeçenlerde bir yazı okumuştum açılmayı kolaylaştıran şeyler diye
. Ananas yemek
. Baharatlı gıdalar tüketmek
. Cinsel ilişkiye girmek
. Taze hurma tüketmek
. Merdiven inip çıkmak
Aklımda bunlar kalmış
Tesekkur ederim.. 10 dk yurusem olur mu ki bebek sinirlere baski yapiyor bacaklarimin iki yaninda hissizlik var. Belli bir sureden sonra cok fena yanmaya basliyor bacaklarim. Sicak suya oturabilirim amaBunlara ek olarak tempolu bir yürüyüş, sıcak suya oturmak, plates topunda zıplamak gibi şeyler vardı. Ama hepsini yapsan da olmayınca olmuyor, kendimden biliyorum.
Ben de 3.5 kilo almisim. Gerci oncesinde öyle cok zayif sayilmazdim. Hala eski kiyafetlerime sigabiliyorum.Ay ben bunların hiçbirini yapamiorumyerimden kalkamiorum ki seks yapayımhala kusma,iştahsızlık devam ve sadece 3 buçuk kilo aldım ona rağmen hareket edemiyorum bı de kilo alsam neler olurdu acaba.Yatalak olurdum heralde
Demedi şeker yüklemen normal ondan olamaz dedi.Benim de suyum fazlaymış, sulu meyve, tatlı yeme dedi dr. Sana dedi mi böyle bişey
Senin 2. ya seninki deformasyondan.Eee Bnm fazla değil Bnde de ağrı bitmiyor
Dogum gunumde dogsa keskeTerazilik iyidir.
Herkesin bebesi evrene gönderdiği enerjiye uygun gelsin.
Ananasın üstüne tarçın döküp yükleyebilirsin aslında eğer normal doğum düşünüyorsanEvet kanama olabiliyormus elle muayeneden sonra. Iyi olmaniza sevindim. Zamaninda, saglikla gelsin minnoş insallah
Tavsiyeler icin tesekkur ederim
Ananas yiyemem
3 ay once kadar 2-3 dilim falan yemistim aman allahim 250 ye cikti şekerim Hem de onca insuline ragmen.
Hurmanin kurusu asiri yukseltmiyor. Taze hurma bulamam ama kuru hurma tuketebilirim gunde 3-5 tane falan. Hatta bu aksamdan baslayayim evde var.
Baharatli gida da tuketebilirim. Seviyorum zaten
Merdivenin de inme kismi bana uyar
Tesekkur ederim.. 10 dk yurusem olur mu ki bebek sinirlere baski yapiyor bacaklarimin iki yaninda hissizlik var. Belli bir sureden sonra cok fena yanmaya basliyor bacaklarim. Sicak suya oturabilirim ama
Evet acilmacacaksa ne yapsak bos ama Ben elimden geleni yapayim da gerisi artık Allahin takdiri.
Ben de 3.5 kilo almisim. Gerci oncesinde öyle cok zayif sayilmazdim. Hala eski kiyafetlerime sigabiliyorum.
Spermde prostaglandin isimli bi madde varmis kasilmalara yardimci oluyormus. Ama bu gobekle biraz zor
Bir de gecen hafta dr parmaklariyla kontrol edince basina degdigini, bas asagi pozisyonda oldugunu soyledi. Yani parmak bebege degiyorsa
Dusuncesi bile heves kacirici.
Benim de yüklemem normal, hatta açlık şekerim düşük bile çıkıyor.. suyun fazla olması erken doğuma sebep olabiliyormuşDemedi şeker yüklemen normal ondan olamaz dedi.
Allahtan 3-4 değil sürünürdüm deseneSenin 2. ya seninki deformasyondan.
Açılman mı var nasıl eli bebeğe değiyorAnanasın üstüne tarçın döküp yükleyebilirsin aslında eğer normal doğum düşünüyorsan
ahududu yaprağı çayı
hurma Medine hurması
Perine masajı nette vardır detaylı
Yürüyüş de ördek yürüyüşü öneriyorlar
Bunları da yapabilirsin
Bubo nun muayene olmuş Bnm değilAçılman mı var nasıl eli bebeğe değiyor
Ayy nasıl olmuşsa ona yazayım derken senin adına dokunmuşum, çok pardonBubo nun muayene olmuş Bnm değil
Çatı muayenesi ise değmiş olabilir bebe de doğum kanalındaysa belki