Baharcım bu bebek ölçüleri standart benim anladığım. Kardeşimin yolladığı markalar farklı ama yenidoğan, 0-3 aylık, 3-6 aylık, 6-9 aylık gibi ayırmışlar. Yeni doğan 50-56 cm 3-4.5 kgYenidoğan hastane çıkışı ne kadar kalıbı boyu ? Sanki biraz büyük gibi eğer öyle ise bende alayım
Bu cm bu şekilde yazsa da 62 cm olan ürünü yine 62 cm başka marka ile üstüste koyunca kalıp farkı görünüyor. Biraz gözle anlamaya çalışmak lazım.Baharcım bu bebek ölçüleri standart benim anladığım. Kardeşimin yolladığı markalar farklı ama yenidoğan, 0-3 aylık, 3-6 aylık, 6-9 aylık gibi ayırmışlar. Yeni doğan 50-56 cm 3-4.5 kg
Fotoğraftaki sensin di mi? Ne kadar güzelmişsin. Kara kaşlı, kara gözlü
Almadım. Evde bi tane eczanedan aldığım koltuk altı vardı. Bi tane de bakım çantasından çıktı aynı şekilde.Hanımlar size sormayı unuttuğum çok önemli birşey varateş ölçer ne aldınız? Ben daha almadım ama braun koltuk altı ölçeri çok duydum onu almayı düşünüyorum 2 yaşına kadar koltuk altından ölçmek gerekliymiş sizler ne aldınız
Bizimde evde var ama sağolsun 15dkda ölçüyorAlmadım. Evde bi tane eczanedan aldığım koltuk altı vardı. Bi tane de bakım çantasından çıktı aynı şekilde.
O zaman yeni al tabi braun gerekli mi bilemedim.Bizimde evde var ama sağolsun 15dkda ölçüyorbebeğin ateşini asla ölçemem onunla o kadar sabit duracağını sanmıyorum
Cok teşekkür ederim foto da bayağı büyük çıkmış yenidoğan kıyafeti a101 e gelmiş dedim bende bakayım olmazsa benim aldiklarim bayağı küçük ,Baharcım bu bebek ölçüleri standart benim anladığım. Kardeşimin yolladığı markalar farklı ama yenidoğan, 0-3 aylık, 3-6 aylık, 6-9 aylık gibi ayırmışlar. Yeni doğan 50-56 cm 3-4.5 kg
Fotoğraftaki sensin di mi? Ne kadar güzelmişsin. Kara kaşlı, kara gözlü
Açıkçası çok büyük değil adı üstünde hastane çıkışı yani doğan 3 ay giyer bence en fazla bende hiç yoktu hastane çıkışı o yüzden aldım yumuşak bir kumaşı var tavsiye ederimYenidoğan hastane çıkışı ne kadar kalıbı boyu ? Sanki biraz büyük gibi eğer öyle ise bende alayım
Hiç bir hastane çıkışı 3 ay giyilemezAçıkçası çok büyük değil adı üstünde hastane çıkışı yani doğan 3 ay giyer bence en fazla bende hiç yoktu hastane çıkışı o yüzden aldım yumuşak bir kumaşı var tavsiye ederim
Tecrübesiz olduğumu anlayın işte bakıp almak daha mantıklıHiç bir hastane çıkışı 3 ay giyilemez
En fazla 40a kadar giyer ona göre az almak lazım. 3 6 ay da almak lazım.Tecrübesiz olduğumu anlayın işte bakıp almak daha mantıklı
Sirf senin su soylemlerin yuzunden cocuguma 3 tane 0-3 ay almisimEn fazla 40a kadar giyer ona göre az almak lazım. 3 6 ay da almak lazım.
Olsun olsunSirf senin su soylemlerin yuzunden cocuguma 3 tane 0-3 ay almisimonlari da hastane cantasina koydum bitti eve donunce kollari kivrik 3-6 lari giydircez glb
Bak hele bize aldirmadi kendi yedekli kullanacak, saldirinnnnnnnOlsun olsunBenim var ama bolca 0-3 ay. Çoğunu anam almış napiim. yedek olur kışın kurumaz ilk günler.
Artık özelden atarım bebemin üstüne tam olan kombinlerini her gün.Bak hele bize aldirmadi kendi yedekli kullanacak, saldirinnnnnnn
AminRabbim şu topige gelmeyi kısa zamanda bana da nasip etsin inşallah
Gideyim de biraz 0-3 ay alayimArtık özelden atarım bebemin üstüne tam olan kombinlerini her gün.
Kesinlikle okumalısınBiraz yuh artık olacak ama hihi yaptığınız bir liste falan oldu mu ya 600 sayfayı okuyamadım tek tek