Bebek arabasi neye karar verdiniz merak ettim ?Ya ilk karar verdiğim şeylerden biri bebek arabası. Ama tabi kısmet ne zaman alırım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebek arabasi neye karar verdiniz merak ettim ?Ya ilk karar verdiğim şeylerden biri bebek arabası. Ama tabi kısmet ne zaman alırım?
Alındı bile artık tabiBebek arabasi neye karar verdiniz merak ettim ?
Dogumunuz yaklasmis, alinmasi gayet normal benim de cok kafam karisiyor ya daha yeni 3 ay bitti ama ocqk ayina girmeden bazi seyleri alayim, malum 2022de herseye zam gelecek diyorum.
Kesinlikle emzirme yastığı alın derim ilk oğlumda öyle şeyler yoktu kolumun altına bi yastık sırtıma bir yastık koyuyordum sezaryenli olduğum için eğilemiyordum. İkinci oğlumda emzirme yastığı aldım o kadar rahat etmiştimki anlatamam. Hem beline hem kol altına aynı anda destek oluyor bu hamileliğimde de hemen sipariş verdim bu pek iyi çıkmadı ama bebek doğsun duruma göre yenisini alır ya da içini biraz daha ben doldururum.Bende sabah uğradım bunları aldım
Kumaşlar beklediğimden yumuşakmış.
Emzirme yastığı aldım geri koydum emin olamadım
Altlı üstlü ölçdüğümde en fazla 55.60 cm arası ona göre alsın alan.En fazla 40a kadar giyer ona göre az almak lazım. 3 6 ay da almak lazım.
Ben diğerlerini hep büyük aldımAltlı üstlü ölçdüğümde en fazla 55.60 cm arası ona göre alsın alan.
Black Friday e para ayarlayın o zaman alabilirsiniz. Bir de ebebek büyük şubat indirimi yapıyor. Çok da erken olmamak kaydıyla ayrıntılı ultrasondan sonra bence alınmaya başlanabilir yavaş yavaş. Ama öncesi erken.Dogumunuz yaklasmis, alinmasi gayet normal benim de cok kafam karisiyor ya daha yeni 3 ay bitti ama ocqk ayina girmeden bazi seyleri alayim, malum 2022de herseye zam gelecek diyorum.
Kesinlikle emzirme yastığı alın derim ilk oğlumda öyle şeyler yoktu kolumun altına bi yastık sırtıma bir yastık koyuyordum sezaryenli olduğum için eğilemiyordum. İkinci oğlumda emzirme yastığı aldım o kadar rahat etmiştimki anlatamam. Hem beline hem kol altına aynı anda destek oluyor bu hamileliğimde de hemen sipariş verdim bu pek iyi çıkmadı ama bebek doğsun duruma göre yenisini alır ya da içini biraz daha ben doldururum.
Bırak gavuristanı dön yurdaGünaydin kizlar..
Ben de sabah A101e gidip bunlari aldim...
Eki Görüntüle 2933168
Aa elim boşmuş
Burada A101 olmayinca napim
Alanlar hep owli aldı. Ben de doğum sonrası göbeğimi ölçüp almak istiyorum. Göbeğim çok büyüdü benim. Şimdiki haline göre alırsam bi hayli büyük beden almam lazım. Normalde belim çok çok inceydi.Bu arada soruldu mu bilmiyorum ama doğum sonrası için korse aldınız mı? Ben iki doğum sonrasında da takmadım ama pişman oldum. Korse kullanan arkadaşlarım daha çabuk ayaklandılar daha doğrusu korse dik tuttuğu için yürümeleri hareket etmeleri daha kolay oldu ve tabii ki sezaryen göbüşüne de iyi geliyor diye biliyorum. Doktoruma da danışıp öyle alacağım ama sizlerinde tercihlerini merak ettim
E bebekte subat indirimi varsa onu dusunebilirim hem de cok erken almamis olurum. Zaten dun aksam esime dedim "calisiyorum kafa yoramam site site dolasip, magaza gezip. Gidicem e bebege bir kerede hepsini alip cikicamBlack Friday e para ayarlayın o zaman alabilirsiniz. Bir de ebebek büyük şubat indirimi yapıyor. Çok da erken olmamak kaydıyla ayrıntılı ultrasondan sonra bence alınmaya başlanabilir yavaş yavaş. Ama öncesi erken.
Biliyorum bu sayfaları harikaBen aventin cicek seklinde olan termometresinden aldim. Normalde oda sicakligini olcuyor ama suya da konuluyor.
Eki Görüntüle 2932960
Sorma milletle dalga geciyordum, herkes hamile vs diye basima geldi Normalde korunuyorduk.
Trendyolda tuba kuğu diye bir saticinin cok tatli nevresim takimlari var..Organik pamuk saten.. 1 yasina kadar Yorgan kullanmayacagim icin nevresim takimi degil de bu sekilde 2 adet lastikli carsafini ve yastigini aldim. Ama yastigi da guvenlik acisindan kullanmayi dusunmuyorum. Boyutu 60x120 cm.
Daha farkli desenleri, lastikli, lastiksiz modelleri de var. Ben memnun kaldim.
Eki Görüntüle 2932978
Eki Görüntüle 2932973
Eki Görüntüle 2932970
Penye mi dusunuyorsun? trendyoldan lastikli carsaf aldim. Henuz serip kullanmadim ama yikadim kaldirdim. Gercekten yumusacik organik penyeymis.. Markasi Tinylamb
Boyutu 60x120cm
2 tanesi 65 TL. Soyle cok sirin bir kesede geldi.Eki Görüntüle 2932966
Şuan çok yeni. Hevesle her gordugunuzu alıp doldurmayın kısaca temel ıhtıyacları alın. Teferruatları ihtiyac halinde ve çocuga gore alabılırsınızNe alıyoruz ne almıyoruz birisi bana özet geçebilir mi haha
Ben de sadece çarşaf alacağım. Istenen boyutta yapar mi acaba bakayım bi sayfaya.Ben aventin cicek seklinde olan termometresinden aldim. Normalde oda sicakligini olcuyor ama suya da konuluyor.
Eki Görüntüle 2932960
Sorma milletle dalga geciyordum, herkes hamile vs diye basima geldi Normalde korunuyorduk.
Trendyolda tuba kuğu diye bir saticinin cok tatli nevresim takimlari var..Organik pamuk saten.. 1 yasina kadar Yorgan kullanmayacagim icin nevresim takimi degil de bu sekilde 2 adet lastikli carsafini ve yastigini aldim. Ama yastigi da guvenlik acisindan kullanmayi dusunmuyorum. Boyutu 60x120 cm.
Daha farkli desenleri, lastikli, lastiksiz modelleri de var. Ben memnun kaldim.
Eki Görüntüle 2932978
Eki Görüntüle 2932973
Eki Görüntüle 2932970
Penye mi dusunuyorsun? trendyoldan lastikli carsaf aldim. Henuz serip kullanmadim ama yikadim kaldirdim. Gercekten yumusacik organik penyeymis.. Markasi Tinylamb
Boyutu 60x120cm
2 tanesi 65 TL. Soyle cok sirin bir kesede geldi.Eki Görüntüle 2932966
Dogar doğmazBakalım inşallah alırlar siz ne zaman vermeyi düşünüyorsunuz
Her şey çok güzel geliyor gözüme ama çooook erken daha.Şuan çok yeni. Hevesle her gordugunuzu alıp doldurmayın kısaca temel ıhtıyacları alın. Teferruatları ihtiyac halinde ve çocuga gore alabılırsınız