- 28 Eylül 2015
- 5.361
- 15.130
Yenidoğan mama hakkında bilginiz var mı ? Olurda süt hemen gelmezse yanımızda her ihtimale karşı bulunsun diye ,kızlar özellikle tecrübeliler bir şekilde bilenler varsa yazarsa sevinirim
Ben aventin cicek seklinde olan termometresinden aldim. Normalde oda sicakligini olcuyor ama suya da konuluyor.Su isisi icin termometre alan oldu mu ben de merak ediyorum. Daha once konusu gecmedi sanirim
Sorma milletle dalga geciyordum, herkes hamile vs diye basima geldimalum bizim bebekler pandemi ürünü olduğu için evde ne yapsak ne yapsak diye düşünüp çocuk yaptık modunda düşünüyor herkes ben söylediğimde en azından öyle tepkiler almıştım o yüzden çok komiğime gidiyor bu kadar bebek eşyası görmek birde doğum yaklaşıyorkenn…
Trendyolda tuba kuğu diye bir saticinin cok tatli nevresim takimlari var..Organik pamuk saten.. 1 yasina kadar Yorgan kullanmayacagim icin nevresim takimi degil de bu sekilde 2 adet lastikli carsafini ve yastigini aldim. Ama yastigi da guvenlik acisindan kullanmayi dusunmuyorum. Boyutu 60x120 cm.Bir soru da ben sorayım. Meltem smart beşik alacağım gibi, ölçüleri 60x120. Bu boyda nevresim takımı yok, şaka gibi. Küçük beşik, park yataklar için nevresim takımı alan var mı?
Penye mi dusunuyorsun? trendyoldan lastikli carsaf aldim. Henuz serip kullanmadim ama yikadim kaldirdim. Gercekten yumusacik organik penyeymis.. Markasi TinylambLastikli çarşaf arıyorum da. Kumaş alıp diktirecegim ben.
Pardon senin 70x110 musBenim yatağm da 70×110 ben de ona uygun çarşaf bulamadım
Aciklik tamamlaninca dogumhaneye indirip catala alıyorlar diye biliyorum.Sancıyı azaltmak için hareket etmenize izin vereceklerini söylediniz bu bile yeterli bence . Katlanırsınız siz nasıl isterseniz o şekilde davranacakmışsınız bu çok güzel.
Ben çatala otururum orda bağırtırlar diye korkuyorum. Doktora sorayım bir sonraki kontrolde böyle mi olacak diye en iyisi. İyi fikir verdiniz.
Aciklik tamamlaninca dogumhaneye indirip catala alıyorlar diye biliyorum.
Abimin esi iki kez dogum yapti aciklik tamamlanana kadar normal odadaydik. Aciklik tamamlaninca dogumhaneye aldilar.
Ama ne pozisyonda dogum yapmak istersin vs. Diye soran olmadi. Hastaneden hastaneye degisiyordur belki de.
Cok kotu ya.Arkadaşıma açıklık olmadan doğumhaneye alınıp suni sancı vermişler. 2 cm açıklığı varmış. 10 saat kadar sancı çekmiş 4 cm açılmış. Sonra Bebekte risk oluşmaya başlayınca sezaryene almışlar . Öyle bir uygulama kesinlikle istemem. Doktorla konuşmak gerekiyor sanırım.
Cok kotu ya.
Gelinimiz de ilk dogumunda suni sanci aldı.. Ama aciklik olana kadar ozel odadaydi, sancisini odada cekti. Aciklik olunca dogumhaneye aldilar.
Kesinlikle haklisiniz, onceden sorup ogrenmek gerek.
Annemin bana yolladığı Yataş Miniko'da 60×120 üzerinde lastikli çarşaf, alez ve nevresim var ama yeğenlerimin eskisi. İnternetten şunu buldum ben. Çarşıya çıkacağım. Bulamazsam bunu sipariş verebilirim
Benim beşiğim de 60x120, trendyolda düz çarşaf, lastikli çarşaf, uyku seti bulabilirsiniz bu boyutta, ben buldum
Yaa şöyle bi detaylı inceleyince vazgeçtim gibi. Ben en az 2 yaşına kadar odasını ayırmayacağım. O zaman da bu yatak küçük gelir herhalde. Daha büyük bir beşiğe bakayım diyorum. Bu konuda tecrübesi olan var mı? Bizde park yatak vardı aslında ama kızım hiç yatmadı. Başka bebek düşünmediğim için birine vermiştim.Ben aventin cicek seklinde olan termometresinden aldim. Normalde oda sicakligini olcuyor ama suya da konuluyor.
Eki Görüntüle 2932960
Sorma milletle dalga geciyordum, herkes hamile vs diye basima geldiNormalde korunuyorduk.
Trendyolda tuba kuğu diye bir saticinin cok tatli nevresim takimlari var..Organik pamuk saten.. 1 yasina kadar Yorgan kullanmayacagim icin nevresim takimi degil de bu sekilde 2 adet lastikli carsafini ve yastigini aldim. Ama yastigi da guvenlik acisindan kullanmayi dusunmuyorum. Boyutu 60x120 cm.
Daha farkli desenleri, lastikli, lastiksiz modelleri de var. Ben memnun kaldim.
Eki Görüntüle 2932978
Eki Görüntüle 2932973
Eki Görüntüle 2932970
Penye mi dusunuyorsun? trendyoldan lastikli carsaf aldim. Henuz serip kullanmadim ama yikadim kaldirdim. Gercekten yumusacik organik penyeymis.. Markasi Tinylamb
Boyutu 60x120cm
2 tanesi 65 TL. Soyle cok sirin bir kesede geldi.Eki Görüntüle 2932966
Tuğba Kuğu ve Tiny Lamb ten ben de alışveriş yaptım kuzu.Tiny Lamb muhteşem Tuğba Kuğu nevresimlerimi dün sipariş ettim bekliorumBen aventin cicek seklinde olan termometresinden aldim. Normalde oda sicakligini olcuyor ama suya da konuluyor.
Eki Görüntüle 2932960
Sorma milletle dalga geciyordum, herkes hamile vs diye basima geldiNormalde korunuyorduk.
Trendyolda tuba kuğu diye bir saticinin cok tatli nevresim takimlari var..Organik pamuk saten.. 1 yasina kadar Yorgan kullanmayacagim icin nevresim takimi degil de bu sekilde 2 adet lastikli carsafini ve yastigini aldim. Ama yastigi da guvenlik acisindan kullanmayi dusunmuyorum. Boyutu 60x120 cm.
Daha farkli desenleri, lastikli, lastiksiz modelleri de var. Ben memnun kaldim.
Eki Görüntüle 2932978
Eki Görüntüle 2932973
Eki Görüntüle 2932970
Penye mi dusunuyorsun? trendyoldan lastikli carsaf aldim. Henuz serip kullanmadim ama yikadim kaldirdim. Gercekten yumusacik organik penyeymis.. Markasi Tinylamb
Boyutu 60x120cm
2 tanesi 65 TL. Soyle cok sirin bir kesede geldi.Eki Görüntüle 2932966
Tam kanguru arayışına girmiştim ki bu yazınızı gördüm. Önerebileceğiniz bir markam/model var mı kanguruda? Yenidoğan aparatlı olanlardan?Kanguru rahat, Sling kullanmadim bilemiyorum mevcut durumda sanirim ikizle kullanmak pek mumkun olmayacaktir diye dusunuyorum.
Bende yıllardır halihazırda kullandığım bir gıda termometresi var zaten, en başta yoğurt mayalamak için sütün ısısını ölçmek için kullanmak amaçlı almıştım, daha sonra kızartma yağını ölçme gibi işlerde de kullandım. Şimdi de bebeğimde işe yarayacağı için çok mutluyum. Bu arada ikea'nınkini kullanıyorum ben. Son derece memnunum.Su isisi icin termometre alan oldu mu ben de merak ediyorum. Daha once konusu gecmedi sanirim
Ben almadım, kardeşim gönderecek ama ondaki kraftın modeli, içinde zaten mermer kalınlığında yani incecik bir yatak almak gerekiyor. Çünkü bebek ilk aylar üst kademe katında duruyor, oradayken de yatak kalın olursa bebeğin düşme riski oluyor. O yüzden mecbur ince yatak alınacak. Zaten bebeğe de o yetiyor.Kızlar sayfa sayısı çok olduğu için takip edemiyorum. Mutlaka konuşulmuştur. Mesajımı görenler cevap verebilirse çok sevinirim. Park yatak olarak hangi marka-modeli aldınız? Ayrıca içine nasıl bir yatak tercih ettiniz?
Bendeki park yatağın ebatı 70x120 ve ben 2 takım diktiriyorum yakın bir arkadaşıma. Kendisi bu işlerle ilgileniyor.Bir soru da ben sorayım. Meltem smart beşik alacağım gibi, ölçüleri 60x120. Bu boyda nevresim takımı yok, şaka gibi. Küçük beşik, park yataklar için nevresim takımı alan var mı?
Ben bastan anne yani chicco next2me alacaktım. Baktim 6 aya kadar kullaniliyormus.Yaa şöyle bi detaylı inceleyince vazgeçtim gibi. Ben en az 2 yaşına kadar odasını ayırmayacağım. O zaman da bu yatak küçük gelir herhalde. Daha büyük bir beşiğe bakayım diyorum. Bu konuda tecrübesi olan var mı? Bizde park yatak vardı aslında ama kızım hiç yatmadı. Başka bebek düşünmediğim için birine vermiştim.
Bilen bir arkadasim Neko markasini tavsiye etti. Ben hic o modellere bakmiyordum bacaklar ayrik durunca cocuk icin rahatsiz pozisyon gibi geliyordu. Megersem ergonomik durus aslinda oyleymis. Dusunurseniz dolapta vs temiz ikinci elleri de varTam kanguru arayışına girmiştim ki bu yazınızı gördüm. Önerebileceğiniz bir markam/model var mı kanguruda? Yenidoğan aparatlı olanlardan?
Tiny lamb gercekten yumusacikTuğba Kuğu ve Tiny Lamb ten ben de alışveriş yaptım kuzu.Tiny Lamb muhteşem Tuğba Kuğu nevresimlerimi dün sipariş ettim bekliorum
Yatağın markası ne acaba?Kızlar 3 gündür yoktum yeni döndümistedikleri boyda çarşaf bulamayanlari okudum.Bizim yatağımiz 70×120 ben trendyolda Tuğba Kugudan aldım resim atiorum.Henuz gelmedi siparişim gelince yorumumu guncellicem
70 lik mobilya bulamazsam park yatağa döncem sanırım.Bendeki park yatağın ebatı 70x120 ve ben 2 takım diktiriyorum yakın bir arkadaşıma. Kendisi bu işlerle ilgileniyor.
İkeaya baktım, 70 cm yok maalesef.Ben bastan anne yani chicco next2me alacaktım. Baktim 6 aya kadar kullaniliyormus.
Ben de 1 yasindan sonra odasini ayirmayi dusunuyorum. O nedenle chicco dan vazgectim ve ikeadan 60x120 bir karyola tercih ettim.
2 yasa kadar odasini ayirmayi dusunmuyorsan bu boyut kenar korumaliklari vs isin icine girince evet kucuk gelebilir.
Kuzum biz Kraft calipso donenceli park yatak aldık.Yatağın markası ne acaba?
70 lik mobilya bulamazsam park yatağa döncem sanırım.
İkeaya baktım, 70 cm yok maalesef.