Tütülü eteği varsa hemen geliyoruz istemeye tütülü etek kırmızı çizgimizdirErkeklere de çok güzel şeyler var annesi arkadaşım 9 aylık hamile idi ben o zaman 5 aylık idim birlikte gittiğimiz mağazada hep kendini yanımda buluyodu ki oğluma bişey bakamıyorum kız bebek giysilerine bakmaktan şimdi sizin bu yorumunuzu görünce o aklıma geldi . Bizde oğullarınıza talibiz
Prego anne yani aldim. Içine de yataş.Kızlar sayfa sayısı çok olduğu için takip edemiyorum. Mutlaka konuşulmuştur. Mesajımı görenler cevap verebilirse çok sevinirim. Park yatak olarak hangi marka-modeli aldınız? Ayrıca içine nasıl bir yatak tercih ettiniz?
Hangi renk tütü isterseniz görücü hanımTütülü eteği varsa hemen geliyoruz istemeye tütülü etek kırmızı çizgimizdirözellikte bezli popişkoyla giyilen tütüler
Ben uzun kollu olanından aldım cnm 3 ay olanını... Yiğenim 2 aylık ona da 6 ay olanından aldık anca denk geldi :)Kızlar bimden bu bebek ürünlerinden alan var mı buara marketler bebek ürünleri kaynıyo
Eki Görüntüle 2932420
Tütünün yanına tavşan Saç olmazsa olmaz bnden demesiHangi renk tütü isterseniz görücü hanım
Tütünün yanına tavşan Saç olmazsa olmaz bnden demesi
Saçlarımız olursa öyle olcak inşallahBelli oldu seninkinin saçları
Yoykonun park beşiğini aldım canım, anne yanı olabiliyor, sallanabiliyilor, içine de Yataş twiny yatak aldım. Yatağımız henüz gelmediKızlar sayfa sayısı çok olduğu için takip edemiyorum. Mutlaka konuşulmuştur. Mesajımı görenler cevap verebilirse çok sevinirim. Park yatak olarak hangi marka-modeli aldınız? Ayrıca içine nasıl bir yatak tercih ettiniz?
Kızlar sayfa sayısı çok olduğu için takip edemiyorum. Mutlaka konuşulmuştur. Mesajımı görenler cevap verebilirse çok sevinirim. Park yatak olarak hangi marka-modeli aldınız? Ayrıca içine nasıl bir yatak tercih ettiniz?
Genelde beşikler nevresim yan koruyucular birlikte satılır yok mu içindeBir soru da ben sorayım. Meltem smart beşik alacağım gibi, ölçüleri 60x120. Bu boyda nevresim takımı yok, şaka gibi. Küçük beşik, park yataklar için nevresim takımı alan var mı?
Benim yatağm da 70×110 ben de ona uygun çarşaf bulamadımBir soru da ben sorayım. Meltem smart beşik alacağım gibi, ölçüleri 60x120. Bu boyda nevresim takımı yok, şaka gibi. Küçük beşik, park yataklar için nevresim takımı alan var mı?
Ayrıca set olarak satılıyor ama beğenmedim. Üstelik çok da pahalı.Genelde beşikler nevresim yan koruyucular birlikte satılır yok mu içinde
Çarşaf sorun değil, alt tarafa katlarız ama yorgan ilerde kullanılır, o zaman lazım olur.Benim yatağm da 70×110 ben de ona uygun çarşaf bulamadım
Yorganlar standart ama zaten çok küçükken yorgan kullanılmaz büyüyünce ancaAyrıca set olarak satılıyor ama beğenmedim. Üstelik çok da pahalı.
Çarşaf sorun değil, alt tarafa katlarız ama yorgan ilerde kullanılır, o zaman lazım olur.
Lastikli çarşaf arıyorum da. Kumaş alıp diktirecegim ben.Ayrıca set olarak satılıyor ama beğenmedim. Üstelik çok da pahalı.
Çarşaf sorun değil, alt tarafa katlarız ama yorgan ilerde kullanılır, o zaman lazım olur.
Ben ser halinde aldim canim bana da arkadasim onerdiSu isisi icin termometre alan oldu mu ben de merak ediyorum. Daha once konusu gecmedi sanirim
Annemin bana yolladığı Yataş Miniko'da 60×120 üzerinde lastikli çarşaf, alez ve nevresim var ama yeğenlerimin eskisi. İnternetten şunu buldum ben. Çarşıya çıkacağım. Bulamazsam bunu sipariş verebilirimBir soru da ben sorayım. Meltem smart beşik alacağım gibi, ölçüleri 60x120. Bu boyda nevresim takımı yok, şaka gibi. Küçük beşik, park yataklar için nevresim takımı alan var mı?
Benim beşiğim de 60x120, trendyolda düz çarşaf, lastikli çarşaf, uyku seti bulabilirsiniz bu boyutta, ben buldumBir soru da ben sorayım. Meltem smart beşik alacağım gibi, ölçüleri 60x120. Bu boyda nevresim takımı yok, şaka gibi. Küçük beşik, park yataklar için nevresim takımı alan var mı?
Ayrıca emzik emen çocukta konuşa geriliği olur falan filan diyenler oldu ama ikisi de yaşıtlarından önce konuştu. Damak yapısı bozulur diyenlerde var ama ben kendim de 4 yaşına kadar emmişim hiç bir problemim yok çok şükürİyi akşamlar çoğu arkadaş emzik verip vermeme konusunda çok kararsız gördüğüm kadarıyla ama ben iki çocuğumda da hemen ilk günden verdim ve işime yaradı.resmen susturucu gibi birşey ama her ağladığında vermiyordum. Tok olduğundan emin olduğum zaman veriyordum. Yani emzirmek yerine boş emziği emmesine gönlümüz razı olmaz ki aynı zamanda bebekler çok akıllı aç olduklarında emziği iki kere çekince üçüncüye diliyle atıyorlar süt gelmediği içinayrıca Asla meme reddi de yaşamadım. İlk oğlumda avent almıştım emzik diğer marka ve uçları asla tutmamıştı. Ama on sene önce heryerde o marka ve modeli bulamadığımdan çok zorlanmıştım o yüzden ikinci oğlumda normal bir marketten damaklı emzik almıştım heryerde bulunan türden çok şükür onu tutmuştu. Şimdi de bebeğime vereceğim inşallah bu da tutar ama bu sefer hangi marka vereceğim bilmiyorum şuan herşeye ulaşım internet sayesinde kolay olduğu için ulaşımdan önce sağlık önemli tabiki.
Emzik verecek olan arkadaşlar araştırdı mı acaba hangi marka ve modelde karar verdiniz?