Ay çok teşekkürler hepsini incelicemTabi ki bu aldığım Pierre cardin capsule. Pierre cardin yehoo, kraft cockpit , kanz c-go, joie tourist modelleri var yine bu sekilde kabin tipi ve aynı fiyatlarda. Onlara da bakabilirsiniz bu ara bu uygundu fiyat olarak bunu aldık. Videoları izle daha güzel şekillenir kafanda.
Güne güle kullansın.Kızçeme bunları aldım
İnşallahGüne güle kullansın.Sen isim buldun mu?
Güzel ya ben E'li isimleri seviyorum.İnşallahHayır Bu gidişle şukufe olcak
Eflin efnan eslem ezel arasından
Bnde oğluşuma da uysun diye E le başlasın diyorum anlamları da güzel olsun diyorumGüzel ya ben E'li isimleri seviyorum.
Eflin var bi tane tanıdıklarda fena ama haberin olsunBnde oğluşuma da uysun diye E le başlasın diyorum anlamları da güzel olsun diyorum
Öyle yada böyle fena olacakEflin var bi tane tanıdıklarda fena ama haberin olsun
Kullan at şeyler doğaya zararlı. Koyar çatmıza yıkarız.Öyle yada böyle fena olacakAmine Eflin olabilir iki isim düşünüyorum Bugün dışarda tek kullanımlık mana önlüğü gördüm kullan at mantıklı aslında dışarda yemek yedirirken kadın bebeğine yemek yediriyordu dikkatimi çekti antenleri açtım
Bunun tekerlekli olanını gördüm ben. Gayet sağlamdı. Ev içerisinde odalar arası taşıması da kolay olacağı söylendi. Bilginiz olsun.
Aa o kadar dikkat etmedim ki bundan sonra tekerleklilere de bakarım.Bunun tekerlekli olanını gördüm ben. Gayet sağlamdı. Ev içerisinde odalar arası taşıması da kolay olacağı söylendi. Bilginiz olsun.
Biz aldık. Iyi ki bunu almışım diyorum acıp acıp kapatıyorumYarın 24. Haftaya gireceğiz inşallah. Bir çöp almadım direniyorumben de bebek arabası ve ana kucağını araştırıyorum. Özellikle araba o kadar çok çeşide sahip ki kafa karıştırıyor.
Ne aldınız ben geride kaldım bir anBiz aldık. Iyi ki bunu almışım diyorum acıp acıp kapatıyorumcantasına da koyunca kücücük oluyo valla
Pierre cardin capsuleNe aldınız ben geride kaldım bir an
Biz kendimiz yapıcaz kiraz çekirdeklerinden, malûm kiraz mevsimiBilmiyorum söyleyen oldu mu ama görüntüsüne kanıp da sepet beşik almayın gereksiz yee kaplıyor ve ev içinde taşıması zor. Bir de kiraz çekirdekli patik almayın hiçbir faydası yok
Ben anca bi avuç biriktirdim yaaBiz kendimiz yapıcaz kiraz çekirdeklerinden, malûm kiraz mevsimi
Olsun o da yeter:)Ben anca bi avuç biriktirdim yaa
Doğal olunca belki işe yarar. Biz hazır almıştık hiçbir faydası olmadı :)Biz kendimiz yapıcaz kiraz çekirdeklerinden, malûm kiraz mevsimi