- 13 Ocak 2020
- 44.579
- 167.994
- 33
Iki balkonum var biri bebenin odasında olacak düşünmüyorum.Canım gerekli ilk zamanlar hele pırt pırt yapıyor ve efsane kokuyor benim kirtaricimdi diyebilirimbüyük birşey alma indirim takiple
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iki balkonum var biri bebenin odasında olacak düşünmüyorum.Canım gerekli ilk zamanlar hele pırt pırt yapıyor ve efsane kokuyor benim kirtaricimdi diyebilirimbüyük birşey alma indirim takiple
Kulaktan olanlar seviliyor sanıyorum. O konuyu düşümmedim ben de. Ama ne alırsak alalım eski tiplerden de bulundurur teyit ederiz.Atesolcer olarak tavsiyeniz var mi arkadaslar? Temassiz mi daha iyi olur eski tiplerden mi karar veremedim
Bnm temassız var şuan memnunum onunla devammederim sanırım doktorlar da temassız kullanıyorAtesolcer olarak tavsiyeniz var mi arkadaslar? Temassiz mi daha iyi olur eski tiplerden mi karar veremedim
Al bakalım nereye kadar alcanDayanamıyordu hep bişiker almak istiyorum
ben kızımın kıyafetlerini hala ebebeğin baby me sıvı çamaşır deterjanıyla yıkıyorum. hiçbir alerji tahriş vs yaşamadım fiyatı da çok uygun kalıyor diğerlerinim yanında
Mühendisinoğlu ona okey vermemiş.ben kızımın kıyafetlerini hala ebebeğin baby me sıvı çamaşır deterjanıyla yıkıyorum. hiçbir alerji tahriş vs yaşamadım fiyatı da çok uygun kalıyor diğerlerinim yanında
Bugün duru granül lavanta aldımMühendisinoğlu ona okey vermemiş.
Eksiğin kalmamamış olmalı artıkBugün duru granül lavanta aldım
Var ya daha beşik zıbın eldiven kova maşraba yorgan yastık ve büyük eşyalarıEksiğin kalmamamış olmalı artık
Aslinda oylesi buyuk kolaylik. Pandemide onlarin sık kullanilmamasi gerektigiyle ilgili haberler cikti ya karar veremedimBnm temassız var şuan memnunum onunla devammederim sanırım doktorlar da temassız kullanıyor
Ama evde tek ev bireyleri kullandığından çocuk huysuz olunca kuşağa bile dokundurtmuyor kiAslinda oylesi buyuk kolaylik. Pandemide onlarin sık kullanilmamasi gerektigiyle ilgili haberler cikti ya karar veremedim
Yok hijyenden ziyade isin yayip beyne zarar vermesi konusundaydiAma evde tek ev bireyleri kullandığından çocuk huysuz olunca kuşağa bile dokundurtmuyor ki
Oğlumun hiç ateşi olmazdı inşallah bunun da olmaz huysuzluk dan anlardım
Güle güle eskit Eylül hanımla
Merhaba öncelikle konu harika takipteyim
Yeni doğduğunda kış olacak zaten arabanın üstünü zaren kışın komple kapatıyoruz battaniye filan o yüzden fark ermeyecektir. Ve az dışarı cıkacak tabi. Bence sorun olmaz. Tam yatış pozisyonunda kışın da kullanırım diyorum. Bir de sling filan alırsam ki henüz karar vermedim onu da kullanırım küçükken. Önemli olan yaz ve pratik bir şey olması benim için. Bu hakikaten çok pratik bi model.Merhaba öncelikle konu harika takipteyim
Bu arabaya dun bir magazada baktim, cok da hosuma gitti hafif vs ama cift yonlu kullanim olmadigini soyledi, yabi yeni dogan bebegi yuzu yola donuk surmek gerekecek o yuzden pek icime sindiremedim siz nasil planliyorsunuz dogar dogmaz kullanacak misiniz
Evet mantikli aslında benim de kisa denk gelecek inşallah, modelin tam adini biliyorsanız yazabilir misinizYeni doğduğunda kış olacak zaten arabanın üstünü zaren kışın komple kapatıyoruz battaniye filan o yüzden fark ermeyecektir. Ve az dışarı cıkacak tabi. Bence sorun olmaz. Tam yatış pozisyonunda kışın da kullanırım diyorum. Bir de sling filan alırsam ki henüz karar vermedim onu da kullanırım küçükken. Önemli olan yaz ve pratik bir şey olması benim için. Bu hakikaten çok pratik bi model.
Tabi ki bu aldığım Pierre cardin capsule. Pierre cardin yehoo, kraft cockpit , kanz c-go, joie tourist modelleri var yine bu sekilde kabin tipi ve aynı fiyatlarda. Onlara da bakabilirsiniz bu ara bu uygundu fiyat olarak bunu aldık. Videoları izle daha güzel şekillenir kafanda.Evet mantikli aslında benim de kisa denk gelecek inşallah, modelin tam adini biliyorsanız yazabilir misiniz