- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Bnde 2 no aldım prima premium care ninPremium care 1 aldım. Bebeğim erken doğdu premeturesini kullanıyoruz kaç gündür, markette bulamadık sonra prematüreyi acil de lazım oldu. Bebem natural diye bir şey aldık 1 numarasının kalıbı küçük diye söylediler. Primanın 1 numarası ile prematüresi arasında bir boyda. Çok şükür şöyle iyi gibi çıktı fiyatında aşırı iyi pişik yapmamaya devam ederse eldeki primalardan sonra onu almaya devam ederim.
39Ya bebislerin boyundan bahsetmissin de sayin uz drmerve benjm fl yi 7 ile carpinca 398,478 gibi bisey cikiyo. Kac cm bu cocuk dun enfeksiyon falan derken bitek kilosunu soyledi boyunu unuttu doktor civanim
Annesi yeni doğanlar 50-52 cm olanlar var onlar gayet rahat olur 54 max uzun doğan oluyor 60 olmaz yani
56 mm 7 le carpip cm seklinde olcakSen bi daha bak ya belki yanlış filan bakmışsındır.Ne bileyim. Bilemedim valla.
56.92 mm dir o . 5,69 cm yaniAy simdi kagit yanimda yok ama FL nin yaninda 56.92 yaziyor. 56 cm olamicagina gore
Erken kalkan erken yol alır gidip bebemin totosuna bez alcamçok kalabalığa kalmadan girer çıkarım inşallah
Prima alan annişler kaç no aldınız
1 numara 3-5 kg di sanırım onla başlarım bn
Şuan aldıkların yeter bnce doğduktan sonra duruma göre alırsın indirim her zmn oluyorPrima primium care 43 lü 1 paket aldım. Ya kilolu doğar giydiremezsin çok alma dediler. Çok alma kısmını yanlış anlamış olabilirimkaç adet gider ki 1 numaradan.
1 no 43 lü
2 no 60 lı
3 no 96 lı aldım.
Migros’ta 2. Ye %50 indirim var alıp stok yapsam mi diye düşündüm. ama elimde kalır diye de kormuyorum.
Benim doktor veriyor her seferinde ultrason görüntüsünü. Boyunu, ağırlığını söylüyor. Gelişimi normal seyrinde mi ona bakıyor.
Ballı çocuğumun bezi bile teyzesinden geldi. Prima 1 numara yollamış.
1 numara aldım 1 paket sadeceErken kalkan erken yol alır gidip bebemin totosuna bez alcamçok kalabalığa kalmadan girer çıkarım inşallah
Prima alan annişler kaç no aldınız
1 numara 3-5 kg di sanırım onla başlarım bn
Bana bi ölçebilir misin zahmet olmazsaBenim dependi denedim sezeryan olursa dikis yerine bu gorseldeki ped kismi denk geliyor, dikisler cok cok yukarda kaliyor ve yumusacikmerve
Aaa kaldirdim Neresini olceyim belin toplam yuksekgini miBana bi ölçebilir misin zahmet olmazsa
Tamam cano sorun diil depend alan bana bi ölçsün dönsün. Bi şey değişmeyecek tamaamen merakAaa kaldirdim Neresini olceyim belin toplam yuksekgini miacikta olan kizlar olcsun bakiim
Canımmm, çok teşekkür ederim ❤ Detaylı ultrasonda epey gösterdi kızım kendini.Çoooooook datlı annesi
Oyy masallahBenim doktor veriyor her seferinde ultrason görüntüsünü. Boyunu, ağırlığını söylüyor. Gelişimi normal seyrinde mi ona bakıyor.
Ballı çocuğumun bezi bile teyzesinden geldi. Prima 1 numara yollamış.
üzerinde 2-5 kg yazıyor ama bende bilmiyorum inan ne kadar gider. Daha büyük boylar da var. Benim ikiz yeğenlerim var. Kardeşim herşeyden fazla fazla almış. Dün eve 1 kamyon dolusu eşya yollamış sağolsun.Oyy masallah
Bezi bile hazir saglicakla gelsin ins
Yalniz bezler biraz fazla olmuş sankiteyzemiz bonkör ama :)
1 numara bezi o kadar uzun zaman kullanamiyoduk sanki
Ben digerlerinde hemen 2 ye gecmistim diye hatirliyorum
1 numarayı Max 40 çıkana kadar anca kullanılırüzerinde 2-5 kg yazıyor ama bende bilmiyorum inan ne kadar gider. Daha büyük boylar da var. Benim ikiz yeğenlerim var. Kardeşim herşeyden fazla fazla almış. Dün eve 1 kamyon dolusu eşya yollamış sağolsun.
İlk başlarda çok sık bez değiştiriliyor değil mi bitter?1 numarayı Max 40 çıkana kadar anca kullanılır
Kaka yapıyorİlk başlarda çok sık bez değiştiriliyor değil mi bitter?