Dün ben de bunu düşündüm ya normal uyurken de mi ona yatırıyorsunuz? Şu ana kucağından da alacağım ikisi aynı işi sallananmi görüyor yoksa cehalet kanayan yaramız
Trendyoldan 10 tl civarina 50 adet seker kutusu aldim. Onlara lokum koymayi dusunuyorumCikolata,magnet falan yAptiracak misiniz?
Aynen bende bundan alcam çok kullanışlı oluyoSevibebe nin reflü yatağı var. İnternette çok önerdiklerini gördüm. Geçen haftada kıyafet alırken bir çok mağazada gördüm önerdiler baya. Onu almayı düşünüyorum ben
Sevi Bebe Çok Fonksiyonlu Kiraz Çekirdekli Reflü Yatağı - ebebek
Sevi Bebe Çok Fonksiyonlu Kiraz Çekirdekli Reflü Yatağı uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Gece gündüz her uykuda heryerdeDün ben de bunu düşündüm ya normal uyurken de mi ona yatırıyorsunuz? Şu ana kucağından da alacağım ikisi aynı işi sallananmi görüyor yoksa cehalet kanayan yaramız
Bir şeycik olmazEşimin "Çocuğu düşüreceksin. Hiçbir işe yaramayacak. Hepsini bir günde yapamazsın." nidaları eşliğinde bebemin dolabını biraz yaptım
Düz olanlardan mi aldınız? Bir de babynest gibi olanlar var yandan tutmalı ondan mı?Kızlar bir diğer memnun kaldığım eşyayı söylemek istiyorum.
Reflü yatağı :)
Çok kararsız kalmıştım doğumdan bir kaç gün sonra eşim alıp geldi, oturma odasında koltukta kendi yatağımda hatta anne yanı beşiğinde her yerde kullanıyorum. Hem eğiminden dolayı daha güvende hem de bir yere taşırken çok daha rahat oluyor. Sanırım biraz daha büyüyünce sallanması gerekirse dizimde sallayıp o şekilde yatağa bırakırm diye düşünüyorum.
Evet Mervecim, ağır taşımıyorum. Ne tehlikesi olacak.Bir şeycik olmazYavaş yavaş her şeyi yapmak lazım. Güzel günlerde kullansın.
O da guzel bir fikirmisTrendyoldan 10 tl civarina 50 adet seker kutusu aldim. Onlara lokum koymayi dusunuyorum
Ben yoyko aldım canım, kurulumu çok kolay, tek başıma hemencecik hallettim. Biraz kokusu var ama havalandırınca geçiyor. Ben sildim bir de tabi. Boyutları gayet kullanışlı, kapılardan katlamaya gerek kalmadan geçiyor. Tek tarafında tekerleri var, bir ucundan kaldırıp kolayca altını falan da silebiliyorsun, hafif yaniYoyko Exclusive Comfort 8 in 1 Park Yatak Oyun Parkı Gri 70 x 110 cm
Kızlar ben de yoyko anne yanı park yatak almayı düşünüyorum içinizde park yatak alanlar varsa hangi markayı önerirsiniz?
O ayakkabilarin minnosluguEşimin "Çocuğu düşüreceksin. Hiçbir işe yaramayacak. Hepsini bir günde yapamazsın." nidaları eşliğinde bebemin dolabını biraz yaptım
Hem uyguna geliyor hem de bebegin isminin yazdigi ozel bir sey istemiyorum. Cocuuumun adini cope atmasinlarO da guzel bir fikirmis
Aynen katılıyorum bende. Sallarken bile o kadar rahatlık ki. İnş bnm ikinci sallamaya alışmadan uyur bu sefer :)))Kızlar bir diğer memnun kaldığım eşyayı söylemek istiyorum.
Reflü yatağı :)
Çok kararsız kalmıştım doğumdan bir kaç gün sonra eşim alıp geldi, oturma odasında koltukta kendi yatağımda hatta anne yanı beşiğinde her yerde kullanıyorum. Hem eğiminden dolayı daha güvende hem de bir yere taşırken çok daha rahat oluyor. Sanırım biraz daha büyüyünce sallanması gerekirse dizimde sallayıp o şekilde yatağa bırakırm diye düşünüyorum.
Yaaa ama yerim masallahEşimin "Çocuğu düşüreceksin. Hiçbir işe yaramayacak. Hepsini bir günde yapamazsın." nidaları eşliğinde bebemin dolabını biraz yaptım
Ay izlemek bile huzur veriyordur dimiEşimin "Çocuğu düşüreceksin. Hiçbir işe yaramayacak. Hepsini bir günde yapamazsın." nidaları eşliğinde bebemin dolabını biraz yaptım
Düz olanlardan mi aldınız? Bir de babynest gibi olanlar var yandan tutmalı ondan mı?
Benim kendi dolabımda böyle çift bölmeli nilycim. Daha kullanışlı.O ayakkabilarin minnoslugubu cift aski fikri aklimda. Yeterli gelmezse alt tarafa ben de yaptirmayi istiyorum
Whitecım, ben burda tek başımayım. Kardeşlerim, annem Ankara'da. Kayınvalidem vefat etti. Kendi başıma usul usul yapacağım artık. Amin canım cümlemizin.Ay izlemek bile huzur veriyordur dimisaglikla kullandigi gunleri goruruz hepimiz insallah
Bana gele gele 5 tl geldiKızlar hepsi buradanin,hepsipay cüzdan uygulaması tıkla kazan var tıkladığınızda ne kadar yüklendiği görüluyor ve örnek 50 TL kazandım uygulamadan, 50 TL yükledim kendi banka hesabimdan lansinohun 240ml cam biberonunu 50 lira kâr ile aldımsizlerde bakın bugünlük böyle gelmiş bana belki sizlere de vardır