Kameralar da uzaktan izleme de varmış baba da uzaktan izleyebilirmiş filanMerhaba, ucuz da olsa bir bebek kamerasının çok işimize yaradığını söylüyorlar. Bebeğin yanında değilken büyük ihtimal iş yapıyoruzdur.
Telsiz yetmez mi sesini duyunca koşarız. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda . Elektronik ürünler baya pahalı.
Temizligi erken yapsan kirleniyor, gec yapsan agirlasiyorsun.Öyle şeyleri ben de yapacam inş artık bu hafta. Ama kocam yapacak tabi ben de artık yanında gerim gerim gerilirim.
Bana diyo ki ne temizlik yapılcak bi camlar silincek diyoTemizligi erken yapsan kirleniyor, gec yapsan agirlasiyorsun.simdiden kolay gelsin. Esin benim esim gibiyse de bolca sabirlar diliyorum
Bazi erkekler kadindan guzel temizlik yapiyor ama benimkinin elinden pek gelmiyor bu tarz seyler. Yap desem yapar ama ona tarif etmem lazim. Anlatana kadar sinirim bozuluyor. Istedigim gibi olmayinca en sonunda kalkip kendim yapiyorum
Masayi toplasin, bulasik makinsini bosaltsin, yerlestirsin. Copu atsin, camasirlari yikasin, kurutsun, bana yetiyor.
2 dayi, 2 amca var. Amcalarin ignesini gormedikTişikkirlir.Dayı amca?
Birak oyle sansin, morali bozulup, hevesi kacmasin simdidenBana diyo ki ne temizlik yapılcak bi camlar silincek diyobana say desen koca liste çıkarırım tabi kii
Aman gölge etmesinler2 dayi, 2 amca var. Amcalarin ignesini gormedik
Ignelerinde gozumuz yok aslinda, bizden beklentileri olmasa yetecek bize
Ne guzelhalalar teyzeler candır ya bizim halamızda bir sürü şey almış babynestini müslin örtülerini dikmiş heycanla gelmesini bekliyorum
Aynen oyle.Aman gölge etmesinler
Çok şükürAynen oyle.
Buyuk eltim ve kaynim kendi halinde ama kucuk olan elti ve kaynim fena sanirim.
Bazen seviniyorum uzagim diye
Sarilirim napayim kendini kullanilmis hissetmesin çocukHahaahha az kaldi gelecek bekle annesi, kardeşine yine de bir saril bak unutma
Sorma, kuduruk toto duramadi yerindeama simdi iyiyiz, izne ciktik, dinlendikce sorun yok çok şükür. Ayakta duramiyorm ama olsun napalm az kaldi kavusmaya, aminnnn insallahhhhhh, hepimiz zamaninda saglikla kavusalim
Cok güzel ler fiyatlari da cok iyi nerden siparisAz once bunlari aldim insallah bedenleri de olur ustu kisakollu ama hirka falan giyilir evde diye dusundum
Bu iki takımı ben de aldıım çok güzellerAz once bunlari aldim insallah bedenleri de olur ustu kisakollu ama hirka falan giyilir evde diye dusundum
Penti canim 150tl ye 30tl indirim yapiyorCok güzel ler fiyatlari da cok iyi nerden siparis
Hango bedenini aldin cnm ve boyun kac kilon kacBu iki takımı ben de aldıım çok güzeller
Mavinin sabahlığını aldım pembenin bedeni kalmamıştı
Düzeltme : benimkinin üstleri farklıymış askılı olanlardan aldım altları aynıymış sadece
Kalıpları büyük ya boyum 163 şu an 61 kiloyum xs aldım gayet rahat olduHango bedenini aldin cnm ve boyun kac kilon kacben de fiyatlari uygun olunca aldim
Sen baya zayifsin ben 1.63 e 75Kalıpları büyük ya boyum 163 şu an 61 kiloyum xs aldım gayet rahat oldu
Xl yine de büyük olur bence ama küçük olmasındansa büyük olsun tabi rahat rahat giyersinSen baya zayifsin ben 1.63 e 75birini l birini xl aldim
Śuan mutlu oldumHepsi cok tatli. Gule gule giysin minik prenses
Benim bebemim halasi da, teyzesi de yok
Ay evet oyle dusundum ben de artik pijamalrim olmamaya basladi beli ayarlanabiliyor ne de olsa sanirimXl yine de büyük olur bence ama küçük olmasındansa büyük olsun tabi rahat rahat giyersin