- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
Evet evet beli de ayarlanabiliyor çok rahat kumaşı pamuk olduğu içinAy evet oyle dusundum ben de artik pijamalrim olmamaya basladi beli ayarlanabiliyor ne de olsa sanirim
Hahahah yazik kardes neticedeSarilirim napayim kendini kullanilmis hissetmesin çocuk
Iyi olmana sevindim. Izne cikman iyi olmus, bol bol dinlen.
Aslinda hafta olarak ileridesin dogsa muhtemelen kuvöze bile girmez ama yine de vaktinde dogsun ne gerek varzaten kalmis surada 1 ay.
Benimki de iceride hareket ettikce baya sanci giriyor, adet sancisi gibi..Yordum kendimi son gunlerde o yuzden mi, yoksa normal mi bilmiyorum.Daha yeni doktora gittim serviks kapali dedi diye icim rahat bir nebze.
Ya terleme olayino bilmiyordum ama dantelli zaten pek tarzim degilEvet evet beli de ayarlanabiliyor çok rahat kumaşı pamuk olduğu için
Zaten herkes lohusa döneminde her şeyin pamuklu olsun dantelli satenli fantezilere girme dedi çok terliyormuş insan o dönemde
Bu nasil sizce hastane cantasi icin?Penti canim 150tl ye 30tl indirim yapiyor
Bacak oyuntusu derin duruyo. Ay benim boyum çok cücük ben susuyorum.Bu nasil sizce hastane cantasi icin?
Bundan kullanmadim canim hic ama trendyolda yorumlari vardir muhakkak oradan bak istersen biBu nasil sizce hastane cantasi icin?
Ben en cok hamilelikte bunlar ile rahat ettim daha once pentiden aliyordum ama pentinin sitesinde ne zamandir yok suwende 1alana 1bedavaydi aldim hala var kampanya sanirim ama tabi hastaneye boyle de koyarim hamile ic camasiri da cunku dikis olur mu hangisi rahat olur bilmiyorumBu nasil sizce hastane cantasi icin?
Bir de ben de 30 tl indirim dusmedi deniyim dedim:)Bundan kullanmadim canim hic ama trendyolda yorumlari vardir muhakkak oradan bak istersen bi
Bende karar veremedimBacak oyuntusu derin duruyo. Ay benim boyum çok cücük ben susuyorum.
Kargo haric 150 olmasi lazim cnm ona dikkat ettin miBir de ben de 30 tl indirim dusmedi deniyim dedim:)
185 tllik ekledim alisveris bitir dedim hala ayni som asamaya geldi:s oyle deniyim dedimKargo haric 150 olmasi lazim cnm ona dikkat ettin mi
Urunlerin yaninda indirim yapmasi lazim ama bilemedim canim uygulamadan aldim ben.185 tllik ekledim alisveris bitir dedim hala ayni som asamaya geldi:s oyle deniyim dedim
Urunlerin yanina bakmamıştm toplamda yapar diye ozmn yapmistir:)Urunlerin yaninda indirim yapmasi lazim ama bilemedim canim uygulamadan aldim ben.
Muhtemelen oyle olmusturUrunlerin yanina bakmamıştm toplamda yapar diye ozmn yapmistir:)
Gitme sansin varsa git tabi benm sansim yok malesef mecburen hersey nettenAma almadim olmazsa falan değişim ugrasmim gidip alcam sanrm
Bir de lcw dreams da aklim ordan da alablrmGitme sansin varsa git tabi benm sansim yok malesef mecburen hersey netten
Depend alacağım ben hastane için bu tip çamaşırlara da ihtiyaç olacak mı bıktım artıkBu nasil sizce hastane cantasi icin?
Orada da guzel seyler var evden cikabildigim zamanlar sakaryada satis fabrikasi vardi oraya gidiyorduk daha da uygun oluyorduBir de lcw dreams da aklim ordan da alablrm
Ama almadim olmazsa falan değişim ugrasmim gidip alcam sanrm