- 20 Haziran 2019
- 583
- 833
Farkı pipiped olması bence aynıdır ya kızlarda hediye yok muBen de kızlara özel aldım ne fark var bilmiyom da açmadım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Farkı pipiped olması bence aynıdır ya kızlarda hediye yok muBen de kızlara özel aldım ne fark var bilmiyom da açmadım.
Var açmadım dur bakcam birazdan.Farkı pipiped olması bence aynıdır ya kızlarda hediye yok mu
Tamam o zaman sevindim. Işe yarasın ya direkt ped ya da cocuk bezi kullanamayız zor olur tabi.
Biberon markasi ne tercih ettiniz?
bende önümüzdeki hafta gidip bir görüşeyim o zaman canım 29 haftalık olucam pazartesi saolasınBen varım canım daha yeni oldum 2.dozumu tam 33.haftamda pazartesiilk dozum 28.haftadaydi.
merve paylaştı canım diğer gerideki sayfalara bakabilirsinHastane cantalarini hazirlayanlar musait zamanlarinda paylasir miben daha almaya bile baslamadim ama fikir olur bizlere de
Taam cınım durduk yere dövüşmeyelimmerve seninkini gordum canim bitteri cikolatayi da gordum kizmayiniz hemenhatta bitterimin mavi pijamasi vardihani yeni kisiler varsa diye dedim
Ya ben senle dovusurmuyum tekrar acar bakarim ezberlerim bileTaam cınım durduk yere dövüşmeyelim
Hiç bişey anlamadım fransız kalmışımmerve seninkini gordum canim bitteri cikolatayi da gordum kizmayiniz hemenhatta bitterimin mavi pijamasi vardihani yeni kisiler varsa diye dedim
kardes mi o da kim dermisimValla battaniyeyi anlamamıştım, sen soyleyince geri döndüm cok tatlıymissss
Yaaa kiyamam cok heyecanli olur insan yavrucuğun kiyafetleri ulasacak diye yirimmm
Kardesine yarimagizla bi hoşgeldin deyip hemen kiyafetleri kurcala ahahahhaha
Ay sordugun icin tesekkur ederim canim . Hayir bebemi dogurmadim. Ama gunlerdir evi dipten temizleyene kadar 9 dogurdum desem yeridirBubo doğurdun mu yoksa?
Hepsi cok tatli. Gule gule giysin minik prenses
Öyle şeyleri ben de yapacam inş artık bu hafta. Ama kocam yapacak tabi ben de artık yanında gerim gerim gerilirim.kardes mi o da kim dermisim
Bi gelse de yikasam ayarlasam. Tek eksiklerim gelecek valizdeki esyalar.
Bu arada simdi okudum senin kuzucuk yaramazlik yapmis, annesini tedirgin etmis biraz
Cok gecmis olsun vaktinde, saglikla gelsin insallah.
Ay sordugun icin tesekkur ederim canim . Hayir bebemi dogurmadim. Ama gunlerdir evi dipten temizleyene kadar 9 dogurdum desem yeridir
Halilari, koltuklari, sandalyeleri yikadim. Camlari, kapilari, mutfak dolaplarini sildim. Banyoyu derinden temizledim duvarlarina kadar . Tum ev supuruldu silindi vs. Derken hayatim kaydi.
Arada da surekli doktora gittik dogru duzgun foruma giremedim.
Eh yoruldum ama degdi.
Tişikkirlir. Dayı amca?Hepsi cok tatli. Gule gule giysin minik prenses
Benim bebemim halasi da, teyzesi de yok
halalar teyzeler candır ya bizim halamızda bir sürü şey almış babynestini müslin örtülerini dikmiş heycanla gelmesini bekliyorumHepsi cok tatli. Gule gule giysin minik prenses
Benim bebemim halasi da, teyzesi de yok
Hahaahha az kaldi gelecek bekle annesi, kardeşine yine de bir saril bak unutmakardes mi o da kim dermisim
Bi gelse de yikasam ayarlasam. Tek eksiklerim gelecek valizdeki esyalar.
Bu arada simdi okudum senin kuzucuk yaramazlik yapmis, annesini tedirgin etmis biraz
Cok gecmis olsun vaktinde, saglikla gelsin insallah.
Ay sordugun icin tesekkur ederim canim . Hayir bebemi dogurmadim. Ama gunlerdir evi dipten temizleyene kadar 9 dogurdum desem yeridir
Halilari, koltuklari, sandalyeleri yikadim. Camlari, kapilari, mutfak dolaplarini sildim. Banyoyu derinden temizledim duvarlarina kadar . Tum ev supuruldu silindi vs. Derken hayatim kaydi.
Arada da surekli doktora gittik dogru duzgun foruma giremedim.
Eh yoruldum ama degdi.
Merhaba, ucuz da olsa bir bebek kamerasının çok işimize yaradığını söylüyorlar. Bebeğin yanında değilken büyük ihtimal iş yapıyoruzdur.
Telsiz yetmez mi sesini duyunca koşarız. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda . Elektronik ürünler baya pahalı.