- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
Yav biz senle geriden geliyorduk sen neden böyle yaptın?giggles bnm ütü bitti sen ne alemdesin
Bu arada rabbim anne olmak isteyen tüm kadınlara bu duyguları tattırsın
Hepimize hayırlı doğumlar olsun inşallahyarın poşet alıp poşetlicem Hurca koyup kaldırcam
Kız görmüyon mu herkes hazırla hazırla dediYav biz senle geriden geliyorduk sen neden böyle yaptın?
ÇokzellerHastane çıkışımız
İkisi hastane için inşallah
Kalpli ve unicornlu 0-3 aylık bunlar bize 40 çıkana kadar yeter inşallah
Ben daha deterjanı bu sabah sipariş ettim gelince ya nasipKız görmüyon mu herkes hazırla hazırla dedi
Bnde söz dinledim sende sıra hadi
Bn ilk deterjanı aldımBen daha deterjanı bu sabah sipariş ettim gelince ya nasip
En son ben hazirlayacamKız görmüyon mu herkes hazırla hazırla dedi
Bnde söz dinledim sende sıra hadi
Yok yok 1 aya bırakmaEn son ben hazirlayacamA asabiyimben5 B BitterCikilata odası 2 haftadır geldi ama hiç acelemiz yok . 1 aya hazirlarim herseyini
Annemi bekliyorumYok yok 1 aya bırakma
Ne olur olmaz hazırla beklesin
Hadi bakalımAnnemi bekliyorumannem kızımın cicilerini getirsin herşeyi halledicem bende sizleri böyle görünce çok hevesleniyorum
Lansisohun biberonlarını da çok övüyorlar cam ağır oluyo vs diyorlar ama daha tecrübe edemedm tabisevgili analar,
ilk cocugumda ikili Philips Avent Natural Cam Biberon almıştım
doğumdan 4-5 sonra hala süt gelmeyince lansinoh süt pompası almıştım
tabi bu zamana kadar her ikisinden de kalmadı, pomba için lansinoh almam lazım orası muhakkata
onu set olarak mı alsam onun yanına illa cam da alayım mı?
ilk cocukta bu kadar araştırma yapmamıştım ben ya
Camın avantajı sıcak suya filan oturtunca su yüzüne çıkmaz filan daha çok iş görmez mi?sevgili analar,
ilk cocugumda ikili Philips Avent Natural Cam Biberon almıştım
doğumdan 4-5 sonra hala süt gelmeyince lansinoh süt pompası almıştım
tabi bu zamana kadar her ikisinden de kalmadı, pomba için lansinoh almam lazım orası muhakkata
onu set olarak mı alsam onun yanına illa cam da alayım mı?
ilk cocukta bu kadar araştırma yapmamıştım ben ya
Camın avantajı sıcak suya filan oturtunca su yüzüne çıkmaz filan daha çok iş görmez mi?
Başka marka cam alavanetten cok memnundum, soğutma işlemi camdan dolayı hızlı oluyor hemde sağlıklı
ama pompa içinde lansinoh almam lazım, parçası eksik,
masraf yapıp ikisinden de mi alsam yoksa lansinoh tek başına yeter mi emin değilim.
ilk cocukta ki masraf göze batmıyorda bunda ağır geliyor
Cam ağırdan ziyade kaynatılıyor ya acil olunca filan şoklama gibi olunca kırılıyor çatlıyor bi de bebek tutmaya başlayınca düşünceCamın avantajı sıcak suya filan oturtunca su yüzüne çıkmaz filan daha çok iş görmez mi?
Pompaya uyan başka marka al cam bana hiç dayanmıyordu kırılıyordu plastik tek çare olmuştuavanetten cok memnundum, soğutma işlemi camdan dolayı hızlı oluyor hemde sağlıklı
ama pompa içinde lansinoh almam lazım, parçası eksik,
masraf yapıp ikisinden de mi alsam yoksa lansinoh tek başına yeter mi emin değilim.
ilk cocukta ki masraf göze batmıyorda bunda ağır geliyor
Bende bi tane cam va bakalım. Biberonluk bebe olursa laylon da alırız.Cam ağırdan ziyade kaynatılıyor ya acil olunca filan şoklama gibi olunca kırılıyor çatlıyor bi de bebek tutmaya başlayınca düşünce
Sana helal olsun evresindeyimgiggles bnm ütü bitti sen ne alemdesin
Bu arada rabbim anne olmak isteyen tüm kadınlara bu duyguları tattırsın
Hepimize hayırlı doğumlar olsun inşallahyarın poşet alıp poşetlicem Hurca koyup kaldırcam
Deme deme, öyle deme. Her ikisi de ayrı ayrı zorAy benimkini ben zorla en fazla 10 gün bekletebiliyorum. Ay ne çektim bilsen. Sürekli de seninki gibi eşleri örnek gösterip çocuğa yazık falan diye oyalamaya çalışıyorum