- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Gözün Aydın zoru bitti deseneSana helal olsun evresindeyim
Bu saat oldu ancak bitti beşik
Güle güle sağlıklı güzel günlerde giydir bebişe inşallah
Güle güle yatsın içinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün Aydın zoru bitti deseneSana helal olsun evresindeyim
Bu saat oldu ancak bitti beşik
Güle güle sağlıklı güzel günlerde giydir bebişe inşallah
Geçmiş olsun daha iyisiniz umarımBebegimize ne almaliyiz? Daha dogmadan sabır kitapları vs ne varsa almaliyiz, şuan hastaneye yatirdi beni aceleci totosundan, neyse ki serumlarla ikna ettik sanırım, sakiniz
eline sağlık güle güle sağlıkla kullanın inşallah. ben ne zaman yapıcam acaba bide böyle sizinkileri gördükçe sanki bişeyim yokmuş gibi geliyor. fazla bişey almadım ben gerçi oğlumdan ve yeğenimden kalanlar var ama hafta sonu ortaya bi dökeyim de eksikler belli olsun bari@giggles bnm ütü bitti sen ne alemdesin
Bu arada rabbim anne olmak isteyen tüm kadınlara bu duyguları tattırsın
Hepimize hayırlı doğumlar olsun inşallah yarın poşet alıp poşetlicem Hurca koyup kaldırcam
Ben kime sorduysam elektrikli gögüs pompasına gereksiz dedi. Çalışıyorsan, evde çocuğa süt bırakıp gitmen gerekiyorsa ya da sütün gelmezse al dediler.Kizlar Lansinoh elektrikli gogus pompasi trendyol e bebek te 315 tl. Ilk defa bu kadar indigini goruyorum. Ilgilenen varsa kacirmasin
Evet daha iyiyim bu serum da bitince cikacagm insallah, sonra da izne ayrılacağım artikGeçmiş olsun daha iyisiniz umarım
Geçmiş olsun canım. Bizim kuduruk da nerdeyse geliyordu, zor durdurduk. Günlerini beklemeye niyetleri yok herhalde hayırlı zamanda gelsinlerBebegimize ne almaliyiz? Daha dogmadan sabır kitapları vs ne varsa almaliyiz, şuan hastaneye yatirdi beni aceleci totosundan, neyse ki serumlarla ikna ettik sanırım, sakiniz
Amin inşallah hepimizeline sağlık güle güle sağlıkla kullanın inşallah. ben ne zaman yapıcam acaba bide böyle sizinkileri gördükçe sanki bişeyim yokmuş gibi geliyor. fazla bişey almadım ben gerçi oğlumdan ve yeğenimden kalanlar var ama hafta sonu ortaya bi dökeyim de eksikler belli olsun bari
Nasipse bebis 2 aylikken calismaya baslayacagim. Kendim icin ihtiyac olarak goruyorum. Insallah sagacak sutlerim de olursaBen kime sorduysam elektrikli gögüs pompasına gereksiz dedi. Çalışıyorsan, evde çocuğa süt bırakıp gitmen gerekiyorsa ya da sütün gelmezse al dediler.
Aslinda bence pek oyle degil 2 yil boyunca bir suru defa elektrikli pompa elzem oluyorBen kime sorduysam elektrikli gögüs pompasına gereksiz dedi. Çalışıyorsan, evde çocuğa süt bırakıp gitmen gerekiyorsa ya da sütün gelmezse al dediler.
Aslında her anne için iyi oluyor tabi çoksa pahalılara gerek yokBen kime sorduysam elektrikli gögüs pompasına gereksiz dedi. Çalışıyorsan, evde çocuğa süt bırakıp gitmen gerekiyorsa ya da sütün gelmezse al dediler.
Çalışan anneye büyük kolaylık elektrikli bende medela vardı hakkını vere vere kullandım sütüm hiç yoktu onunla arttı diyebilirimBen kime sorduysam elektrikli gögüs pompasına gereksiz dedi. Çalışıyorsan, evde çocuğa süt bırakıp gitmen gerekiyorsa ya da sütün gelmezse al dediler.
Ebebekte emzirme haftasına özel indirim varmış bu hafta ☺Kizlar Lansinoh elektrikli gogus pompasi trendyol e bebek te 315 tl. Ilk defa bu kadar indigini goruyorum. Ilgilenen varsa kacirmasin
Sanirim onlar kullanip faydalarindan yararlanamayan kisiler cunku arkadaslarin saydigi gibi bircok artisi var. en onemlisi mastiti onluyor ki cok aci verici bisey.Ben kime sorduysam elektrikli gögüs pompasına gereksiz dedi. Çalışıyorsan, evde çocuğa süt bırakıp gitmen gerekiyorsa ya da sütün gelmezse al dediler.
İnşallah,bu arada ne oldu nasıl oldu kısca bilgilendirme amaçlı paylaşırsanız sevinirim ben sancılardan korkyrum da ağrı sızı oldu muEvet daha iyiyim bu serum da bitince cikacagm insallah, sonra da izne ayrılacağım artik
Ben kime sorduysam elektrikli gögüs pompasına gereksiz dedi. Çalışıyorsan, evde çocuğa süt bırakıp gitmen gerekiyorsa ya da sütün gelmezse al dediler.
Kaşık biberonda bende kararsızım alsam mi acaba Ebebekte indirimdeydi emzirme aleti kizimda almıştım sadece hastanede kullandım hiç rahat bişey değildikaşık biberonlardan almayı düşünen yada kullanan var mı yada kullanıldığına şahit olan :) ilk etapta biberon yerine bunu mu alsam ki diye düşünüyorum
bir de emzirme atletini kullanan var mı tavsiye eder misiniz. sütyen takmadan içinde durur mu ki
Kaşık biberondan düşünyrum ama acaba ihtiyaç olmaz mı ki diye onu son ana bırakyrum bebeğin duruma göre alıcam.kaşık biberonlardan almayı düşünen yada kullanan var mı yada kullanıldığına şahit olan :) ilk etapta biberon yerine bunu mu alsam ki diye düşünüyorum
bir de emzirme atletini kullanan var mı tavsiye eder misiniz. sütyen takmadan içinde durur mu ki
AA neden rahat etmediniz bana rahat gbi geldi deneyince kullanınca farklı mı acabaKaşık biberonda bende kararsızım alsam mi acaba Ebebekte indirimdeydi emzirme aleti kizimda almıştım sadece hastanede kullandım hiç rahat bişey değildi
Bunda lcw den aldım kendinden dolgulu giydim gayet rahat ekstra sütyen almaya gerek yok gibi
Beş yıl önceydi aldigim şimdi Modeller değişmiştir benim aldiklarimda göğüs altında lastik gibi bişey vardı sıkıyor gibi geldi beni birde desteksiz almışım memeler lop lop duruyordu hoşuma gitmemistiAA neden rahat etmediniz bana rahat gbi geldi deneyince kullanınca farklı mı acaba