- 18 Şubat 2008
- 2.855
- 4.761
Benim hosuma gidiyor, biraz kasindim alacagim sanirim. Apartmanda olmadigimdan, kapici, cop bacasi vs. olmadigindan gunluk biriktirilecek. Odalarinda balkon da yok, Iki de bebek olunca sanki isime yarar gibi geldi..Kızlar şu korbell çöp kovasından alan var mı? Yakınında kullanan var mı? Ben kararsız kaldım hem gerekli hem gereksiz geliyor. Odada çöp kutusu tutma fikri de biraz irrite ediyor oturduğum apartmanda her katta çöp koridoru var ama günde 10 kez de onu bile yapabilir miyim bilmiyorum
Ben alicam sanirim, kis bebegi olucak gunde 8-9 kez bez degisicek ve her seferinde balkona gir cik iskence olur bence buz gibi havadaKızlar şu korbell çöp kovasından alan var mı? Yakınında kullanan var mı? Ben kararsız kaldım hem gerekli hem gereksiz geliyor. Odada çöp kutusu tutma fikri de biraz irrite ediyor oturduğum apartmanda her katta çöp koridoru var ama günde 10 kez de onu bile yapabilir miyim bilmiyorum
Ay benimkini ben zorla en fazla 10 gün bekletebiliyorum. Ay ne çektim bilsen. Sürekli de seninki gibi eşleri örnek gösterip çocuğa yazık falan diye oyalamaya çalışıyorum“Ya çocuk var içerde, yapamam ben” diyen bir koca ve boşa açık kalmış libidom… aylardır doğumu bekliyoruz
Alacağım ben de galiba benim balkonum da yok kendi banyoma koyarım odada durmasından hoşlanmazsamBen alicam sanirim, kis bebegi olucak gunde 8-9 kez bez degisicek ve her seferinde balkona gir cik iskence olur bence buz gibi havada
Benim asıl merak ettiğim, siz bununla uyurken kocanız yatağa sığıyor mu?Kesinlikle tavsiye ederim ben de bununla yatıyorum 4.aydan beri konforu ciddi anlamda arttırıyor diğer türlü hiç rahat uyuyamıyorum. Ayrıca gece farkında olmadan dönmeyi de engelliyor
kesinlikle ben deNeeey !?!?
Ben bir tek ameliyat bandini ona cikarttirmak zorunda kaldim, anam vb. evdeki kadinlar canini acitiriz diye korktu diye mecburen. Onda bile bu gordugunu unutuyoruz dedim.. Hic sevmem, yuruyemezsem alirim walker, tuvalete giderim gene de oyle seyler yaptiramam.
Bebek ağırlaştıkça tabi zor olucak pusetli ara daha iyi olur ha eşim taşır arabayla gidip gelme olur diyorsanız olurda yaniHazirliklarini tamamlayan anneler, yenidogan bebek icin sizce puset ne kadar kullanisli ve saglikli olur? Cok fazla farkli gorus var Epeydir kafami kurcaliyor. Pusetin agirligi bir de bebegin agirligi olacak elde ne kadar tasiyabilecegiz. Portbebe mi almak daha mantikli olur hic karar veremedim
Tek kisiyseniz; Puset kabaca 3 kg, yeni dogan bebek de bi o kadar, bir de bebek cantasi vs. Ben nefret ettim.Hazirliklarini tamamlayan anneler, yenidogan bebek icin sizce puset ne kadar kullanisli ve saglikli olur? Cok fazla farkli gorus var Epeydir kafami kurcaliyor. Pusetin agirligi bir de bebegin agirligi olacak elde ne kadar tasiyabilecegiz. Portbebe mi almak daha mantikli olur hic karar veremedim
Hahahah ondan ben de endişeliyim ama hiç göründüğü kadar yer kaplamıyor yatağın yarısı kadar bile değil benceBenim asıl merak ettiğim, siz bununla uyurken kocanız yatağa sığıyor mu?
Yaaa teşekkür ederim.500. Sayfa hatirasi olsun ; Mervecim dogum gunun kutlu olsun :)
Güle güle takınsın süslensin
Allam kel doğmaz inş bana ceker.Güle güle takınsın süslensin