Onu hatırlayamadım. Ama bnanae yıldızlar listesinde vaaarAma mustela ile ilgili bi paylasiminda soyle bisi yaziyodu mesela avakadolu body lotion temizken, diger body lotionlari zararli madde icerio gibi. Yani aslinda mustelayi da kendi icinde ayirmisti
Pahalı ama 3 çocuk büyüttü kuzenim bununla. Peki sen? Kullanmadığın arabayı övüyorsun hajajajjArkadaşlar bu araba çok pahalı ıyyyy
Sadece şampuanı kullanıyorum. Titanyum dioksit gördüüğüm hiç bir ürünü kullanmıyorum kendim de dahilOnu hatırlayamadım. Ama bnanae yıldızlar listesinde vaaar
Memnun kalmayıp gelip ağlarmışım buralarda.Pahalı ama 3 çocuk büyüttü kuzenim bununla. Peki sen? Kullanmadığın arabayı övüyorsun hajajajj
Bol bol
Güle güle kullanın
Bunda da iki kağıt vardı ama alt açma filan sanırım dedim poseti açmadım.Bol bololsun
Erkeklerinkinde de pipiped hediyeliydi
Artık başlar hızla tamamlarsınGüle güle kullanınbi ben kaldım hiç bişey almayan daha
İnşallah bakalımArtık başlar hızla tamamlarsın
Canımmm hiç korkma artık bebeğin kocaman. Gelirse de sağlıkla gelsin.Kızlar dualarınızı bekliyorum, sancım başlamış durdurmak için ilaç veriyorlar, ciğer geliştirici iğne yapıldı. Henüz çok erken
Hazır değilim anne olmayaCanımmm hiç korkma artık bebeğin kocaman. Gelirse de sağlıkla gelsin.
Sus ayol töbee...Hazır değilim anne olmaya
Ben bunu aldımBebek odası için termometre kullanan Var mı?
4D Master Htc-1 Termometre, Dijital Sıcaklık Ve Nem Ölçer- Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
4D Master Htc-1 Termometre, Dijital Sıcaklık Ve Nem Ölçer- yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
İnşallah durdurabilirler en azından bi kaç hafta daha, sağlıkla al kucağına yavrunuKızlar dualarınızı bekliyorum, sancım başlamış durdurmak için ilaç veriyorlar, ciğer geliştirici iğne yapıldı. Henüz çok erken
sağlıkla gelsin inşallahKızlar dualarınızı bekliyorum, sancım başlamış durdurmak için ilaç veriyorlar, ciğer geliştirici iğne yapıldı. Henüz çok erken
Birkaç eksiğim vardı haftasonu alır yıkar çantamı hazırlarım diyordum. Şu saatten sonra ilk işim hazırlamak olacak, oyalanacak vakit kalmadı anlaşılan..Sus ayol töbee...Biz burda bak çanta hazırladık hep her şey olabilir diye. Senle günümüz aynı.
Allah razı olsunİnşallah durdurabilirler en azından bi kaç hafta daha, sağlıkla al kucağına yavrunudualarım sizinle
İnşallah durur canım hakkınızda hayırlısı olsunKızlar dualarınızı bekliyorum, sancım başlamış durdurmak için ilaç veriyorlar, ciğer geliştirici iğne yapıldı. Henüz çok erken