- 3 Ocak 2021
- 943
- 1.405
- 30
Evet bu modeller de güzel. Salıncak gibi olanları pek düşünmüyorum ama o gösterdiğim iki model arasında kaldım.Özel hastanelerin geneli böyle Baharcım Daha fazla para kazanabilmek için. Bir de normal doğumda sancı ne kadar sürecek belli olmuyor. Doktorlarında işine gelmiyor beklemek.
M Matmazelkedi ben dün civil'de böyle bir şey gördüm. Kulbundan hareket ediyordu. Bunu beğendim.
Şimdi link atıyorum. Direkt al.Arkadaşlar buraya biraz geç geldim sayfaları şöyle bir okudum ama çok fazla konuşma olunca hepsine bakamadımana kucağı konusunda çok kararsızım hangi modeli almalıyım bilemiyorum. İlk koyduğum resimdeki modelller çok sağlam gelmiyor ikinci resimdeki gibi modeller de çok hoşuma gidiyor ama fiyatları daha pahalı sadece 6 ay kullanmak için o parayı vermek mantıklı mı bilemiyorum. Kullananlar bilgilendirebilirler mi acaba
Bu bondigoda çok çok fazla olumsuz yorum var.Özel hastanelerin geneli böyle Baharcım Daha fazla para kazanabilmek için. Bir de normal doğumda sancı ne kadar sürecek belli olmuyor. Doktorlarında işine gelmiyor beklemek.
M Matmazelkedi ben dün civil'de böyle bir şey gördüm. Kulbundan hareket ediyordu. Bunu beğendim.
Neden Merve. Bana oldukça eğlenceli, lunapark gibi geldi.Bu bondigoda çok çok fazla olumsuz yorum var.
Direkt bozuk çıkan da varmış. Az kullanınca bozulan da varmış. Aynısı ebebekte de var. Yorumlara bak bi. Ben de o yüzden aynı model başka beğenilen markadan aldım. Yoksa model şahane. Inceledim kac kez nihayet de siparişi verebildim indirimi yakalayıp.Neden Merve. Bana oldukça eğlenceli, lunapark gibi geldi.
Mağazada bu modelleri incelemedim ama bunların kilidi falan var mıdır bebek düşmez dimi hareket ettiğinde falan ondan hiç bakmamıştım bu modellereŞimdi link atıyorum. Direkt al.
baby plus Comfort Otomatik Salıncak - ebebek
baby plus Comfort Otomatik Salıncak uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Ben de bu aksam sipariş verdim magazada kalmamış. Ne zamandır indirime girsin giye bekliyorum. Deli gibi de ana kucağı inceliyorum.
Ben aldım. Prego anne yanı.Kızlar park yatak alan var mı? Yeni araştırmaya başladım
Videosunu mutlaka izle. Bence muhteşem kemerli tabi. Ben çok bekledim bu indirimi. Gidip gelip inceledim magazada.Mağazada bu modelleri incelemedim ama bunların kilidi falan var mıdır bebek düşmez dimi hareket ettiğinde falan ondan hiç bakmamıştım bu modellere
Hangi model almıştınız inceleyeyimBen aldım. Prego anne yanı.
Hımm evet sonrasında salıncak olarak kullanımı çok mantıklı olur dur ben izleyeyim bir videoyuVideosunu mutlaka izle. Bence muhteşem kemerli tabi. Ben çok bekledim bu indirimi. Gidip gelip inceledim magazada.O klasik anakucakları en kalkmış hali bile çok yatıyo gibi. Joie de sallanması yetersiz geldi bana. Bu salıncak da şöyle bir avantaj var. Büyüyünce manuelde kendi oturup sallanır. Bir kaç yaşına gelince.
Cook araştırdım çookHımm evet sonrasında salıncak olarak kullanımı çok mantıklı olur dur ben izleyeyim bir videoyu
Yoyko aldım canım, anne yanı olabiliyorKızlar park yatak alan var mı? Yeni araştırmaya başladım
Geldi mi yatağın?Yoyko aldım canım, anne yanı olabiliyor
Geldi geldi, kurdum bile. Gidip gelip seviyorum, nerdeyse içine girip yatıcamGeldi mi yatağın?
Hic ateşi çıkmasın hiç hasta olmasında hiç kullanmaya gerek kalmasın canım .Hem temassız hem ondan alan birinin tavsiyesiyle aldim. Yorumları da cok iyiydi. Kullanınca memnun kalır miyim bilmiyorum.
Oh güle güle kullanın bakalımGeldi geldi, kurdum bile. Gidip gelip seviyorum, nerdeyse içine girip yatıcam
Hepimiz inşallahOh güle güle kullanın bakalım
Maalesef öyle NihalcimÖzel hastanelerin geneli böyle Baharcım Daha fazla para kazanabilmek için. Bir de normal doğumda sancı ne kadar sürecek belli olmuyor. Doktorlarında işine gelmiyor beklemek.