- 6 Aralık 2017
- 6.324
- 6.506
yapma yapma bende göbeğimi kremlerken gögüs uçlarınada sürüyorum mesela ama asla bastırmadan hızlıca sürüyorum yumuşasın diyeBen arada böyle parmağımla çekiyordum uçları biraz daha belirginleşsin diye ama daha tövbe yapmam.
Araştırayım canım söylediğin çok iyi oldu
Bak cnmDaha dokunmam tövbeler olsun
vallahi benim ablamda 2 doğumunda da hemen toparlandı ama ben ameliyat kısmından yada sonrasından çok o belden yapılan iğneden korkuyorum, histereskopi ameliyatı olurken o iğneden korkumdan tansiyonum fırladı komple uyuttular.Korkmayın hiç zor değil
Çok şükür bn 3 günde toparlanmıştım. ahh gençlik 21 yaşındaydım şimdiki aklım olsa az nazlanırdım
Bn genel olmuştumvallahi benim ablamda 2 doğumunda da hemen toparlandı ama ben ameliyat kısmından yada sonrasından çok o belden yapılan iğneden korkuyorum, histereskopi ameliyatı olurken o iğneden korkumdan tansiyonum fırladı komple uyuttular.
yapma yapma bende göbeğimi kremlerken gögüs uçlarınada sürüyorum mesela ama asla bastırmadan hızlıca sürüyorum yumuşasın diye
ben devlete gidiyorum malesef isteğe bağlı yapmıyorlar sanırım, bir sıkıntı olursa anca yapılarlar genel anesteziBn genel olmuştum
Yine onu istiyorum
12 haftadan beri göbeğime sürüyorum ama hergün değil son 3-4 haftadırda gögüs uçlarımada sürüyorum nemlendirmek için doğum sonrası yara olmasını engelleyebiliyormuş doğuma 1 ay kalada gögüs ucu kremine başlıcamBen kreme falan hiç başlamadım daha
Valla kızlar ben hamile kalmadan 3 ay önce bel fıtığı ameliyatı oldum sanırım bel fıtığı ameliyatı kadar kötü olamazKorkmayın hiç zor değil
Çok şükür bn 3 günde toparlanmıştım. ahh gençlik 21 yaşındaydım şimdiki aklım olsa az nazlanırdım
Zaten genç değilim diye korkuyorumKorkmayın hiç zor değil
Allah var bende normal doğum istiyorum.Ahahah çoğunluk normal doğumdan korkarken benim sezeryanden korkmam normal mi yha yoksa benmi anormalim
Evet calci. Bebek için konforluymuş. Cuk cuk emiyormuş. Yine doğalını deneyelim. Olmadı zorda kalırsak biberon verelim.Biberon ve emzik bazı bebeklerde meme reddine de yol açıyor. Ben yaşamıştım bir ay zor döndürdüm memeye.
inşAllah hayırlısıyla gönlümüzden geçen olur sağlıkla normal yoldan gelir bebişlerAllah var bende normal doğum istiyorum.Annem 2 çocuğunu normal doğum yaptı. Ertesi gün ayaklandım dedi. Kardeşimi sezeryan yaptı. 6 ay sonra hala dikişlerim ağrıyordu dedi. Ablam epidural sezeryan oldu. Bacaklarında ve belinde geçmeyen ağrı yaptı.
Evet calci. Bebek için konforluymuş. Cuk cuk emiyormuş. Yine doğalını deneyelim. Olmadı zorda kalırsak biberon verelim.
Derdin yaş olsun iyileşirsin hiç merak etme inşallah da çabucak iyileşir Bn de 30 umZaten genç değilim diye korkuyorum34 yaşındayım bir de eskiden beri yaram geç iyileşir benim, şeker vs çıkmadı ama yara iyileşimim zor. Bir de biraz şansızımdır olmadık şeyler gelir beni bulur ondan korkuyorum
Forever benim arkadaşım sezeryandan sonra 2 gün çok ağrım oldu dedi. Bebeğe süt verdiğin için ağrı kesici de yasakmış. Ama o an öyle bebeğe konsantre oluyorsun ki, kendi canını düşünmüyorsun dedi.Beni korkutan o dikişlerle birlikte ayağa kalkmak, çocuğa bakmaya çalışmak çünkü iyi bilirim ameliyat ağrısını
İnş hepimiz sağ sağlim bir avazda doğururuzDerdin yaş olsun iyileşirsin hiç merak etme inşallah da çabucak iyileşir Bn de 30 um
Forever benim arkadaşım sezeryandan sonra 2 gün çok ağrım oldu dedi. Bebeğe süt verdiğin için ağrı kesici de yasakmış. Ama o an öyle bebeğe konsantre oluyorsun ki, kendi canını düşünmüyorsun dedi.
Ben de kullanayim o zamanHamilelikte de kullanılıyormuş
Hamile külodu isteSeyyyy, benimki gobegimin ortasinda bitiyor, sen ne aldin acabaevet ya alttan biraz kesiyor diğerleri, bunlar da large kucuk kaldi artk bana trendyoldan almistim bsm diye bir marka, hic bilmiyordum ama iyiymis yani kac ay kullandim. Seninki neydi?
Ben de bilmiyordum bunu.Bak cnm
Eldiven bile büyük geliyo bazen çorap giydiriyolarPeki hastane cikisi almak sart mi? Ben bebegimde eldiven kullanmak istemiyorum. Hastane cikislari da tam set oluyor galiba. Hic hastane ciksimiz yok, olmali mi?
Kiviririz kollari bacaklari napalim
Evet gozume kucucuk geldi o yuzden sorayim dedim
Peki 6-9 ayliklari neye gore aliyoruz yaza denk gelicek ya da sonbahara, kalinlik olarak nasil davranicaz
Ben 0-3 ve 3-6 aldim hep.. 6 ay rahatim diye dusunuyordum.Ben bebek butikte çalıstım 2 sene3-6 ayı genelde 40lıuken giymeye başlıyolar. 3 4 aylikken 6-9a geçiyolar. Bu daha hızlı da olabilir ama daha yavaş çok nadir. Yaza çok büyük ihtimal 9-12 12-18 giydirmeye başlarız