Bence ortalama düzeyde önerileri burada bulabiliriz. Normal gebelik topiğimizde de düsüncemizi yazıyoruz siz ne yapacaksınız diye soruyoruz. Ya da bir yerden bir şey duyunca burda arastırıyorum ben. Ve burda anne olan fikirlerini begendiğim insanlar var onlara soruyorum sen ne yaptın diye. Çokca fikir alıp kendim bir seyi seçiyorum içlerinden.Bende bir tane o antikolikten alayım, yine her ihtimale karşı dursun. Benim ablam hiç Biberon kullanmadı. Göğsü bebeğin ağzındaydı hep. Şu an çocuk 4 yaşında, toraman gibi
Benim ilk çocuğum @asabiyimben5 . Öncesinde hiç bilgim yok. Yakınımda annem var ama annemde çocukları büyüteli 30 sene olmuş. Yani onun taktikleri demode mı oldu acaba?Bana bu önerileri veren arkadaşımda çok takık gibi geldi.
evrene pozitif mesaj yollayalım inşAllah normal gelir bebişlerBende sezeryandan daha çok korkuyorum.
Seçebilsem kesinlikle normal doğurmak isterim.
ay inşAllah benimde herşey yolunda şuanda ama tabiki daha erken inşallah normal gelmeye karar verirler+1sezeryandan ödüm kopuo.Suana kadar herşey yolunda ve normal doğum gorunuo.İnsallah bozulmaz.
evrene pozitif mesaj yollayalım inşAllah normal gelir bebişler
Neden eldiven takmak istemiyorsunPeki hastane cikisi almak sart mi? Ben bebegimde eldiven kullanmak istemiyorum. Hastane cikislari da tam set oluyor galiba. Hic hastane ciksimiz yok, olmali mi?
Kiviririz kollari bacaklari napalim
Evet gozume kucucuk geldi o yuzden sorayim dedim
Peki 6-9 ayliklari neye gore aliyoruz yaza denk gelicek ya da sonbahara, kalinlik olarak nasil davranicaz
Ben karnım burnuma cıktıkça bu benim vajinamdan çıkamaz diye düşünüyorum. Ama kesinlikle denemek istiyorum mümkünsa vajinal.evrene pozitif mesaj yollayalım inşAllah normal gelir bebişler
hadi bakalım korktuğumuz başımıza gelmesindeHep diyorum sağlıklı olsun, uslu olsun, normal doğum olsun.
40 kere söylersem belki normal olur
Biberon ve emzik bazı bebeklerde meme reddine de yol açıyor. Ben yaşamıştım bir ay zor döndürdüm memeye.Kızlar bu benim arkadaşım Biberon verme dedi. Biberon bebek için kolaylık sağlıyormuş ama cuk cuk fazlaca çekince havada yutuyormuş ve bebekte gaz yapıyormuş. Gögsümüzde yara olmaması içinde kahverengi kısmın tamamını bebeğe vermeliymişiz.
hadi bakalım korktuğumuz başımıza gelmesinde
bende iri bebek olabilir dedikleri için korkuyorum 4 kiloyu 1 gr geçse sezeryan yapıyolarmış tembihliyorum 3,5 ta kal diyeBen karnım burnuma cıktıkça bu benim vajinamdan çıkamaz diye düşünüyorum. Ama kesinlikle denemek istiyorum mümkünsa vajinal.
amin inşAllah canım o belden yapılan iğne falan aşırı korkutuyor beniİnşallah normal doğururuz papatyaaa
Benim doktorum 3 .5 geçirmeyelim doğumun kolay olsun demişti. 3,260 doğmuştu. diyet yaptırdım çocuğabende iri bebek olabilir dedikleri için korkuyorum 4 kiloyu 1 gr geçse sezeryan yapıyolarmış tembihliyorum 3,5 ta kal diye
Epidural bazılarında baş ağrısı bırakıyor. 4 CM açıklık olmadan o iğneyi yapmıyorlar Zaten sancının yarısını çekiyorsun iğneye gerek yok gibi geliyor banaamin inşAllah canım o belden yapılan iğne falan aşırı korkutuyor beni
amin inşAllah canım o belden yapılan iğne falan aşırı korkutuyor beni
6-9 iri bebek olur 4 aylık giyer her dk dışarı çıkamayaınca bulunsun diye genelde alınır doğunca giyemez kışın doğacağı için mevsime uygun Daha iyi olur. kısa kol iç zıbın olabilir amaKızlar 6-9 ay hiç almadım.Neye göre aldınız hangi mevsime uygun olmalı.Mesela citcitlilarimi Zara'dan uzun kollu aldım.Ama 3-6 ay hepsi.6-9 almak istiorum napim uzun kollu mu alım onları?
bende iri bebek olabilir dedikleri için korkuyorum 4 kiloyu 1 gr geçse sezeryan yapıyolarmış tembihliyorum 3,5 ta kal diye
kötü düşünmek yok kötü düşünmek yok herşey yolunda gidecek ve bebişlerimiz normal yoldan gelicek sağlıklaBeni korkutan o dikişlerle birlikte ayağa kalkmak, çocuğa bakmaya çalışmak çünkü iyi bilirim ameliyat ağrısını
yok canım normal doğumdan değil szeyande yapılan iğneden bahsediyorumEpidural bazılarında baş ağrısı bırakıyor. 4 CM açıklık olmadan o iğneyi yapmıyorlar Zaten sancının yarısını çekiyorsun iğneye gerek yok gibi geliyor bana
kötü düşünmek yok kötü düşünmek yok herşey yolunda gidecek ve bebişlerimiz normal yoldan gelicek sağlıkla
Korkuya gerek yok anın tadını çıkarcanAhahah çoğunluk normal doğumdan korkarken benim sezeryanden korkmam normal mi yha yoksa benmi anormalim