Hellooooo :)) azimle 90 sayfa geride kalmisim okudum geldim.. Ne sirin seyler almissiniz, Allah huzur afiyetle kullanmak nasip etsin.
Zamaninda hastanenin istegi uzerine dogum cantasina bebegin esyalarini hep tam takim olacak sekilde corap tulum, eldiven, baslik seklinde setler yapip orta boy buz dolabi posetlerine koymus, etketleyip not yazmistim. Ornegin dogardogmaz bunu verin, hastane cikisi icin vb. Gibi gibi...
Ananin ihtiyaclari ise valiz duzenleyicilerde idi, uzerinde cengelli igne ve icindekiler yazan notlar
)
Kirliler icin 1 tane kucuk/orta boy buzgulu cop torbasi yeter.
Bugun heves ettim, kizimdan kalan esyalarin oldugu valizi actim, stok sayim yapayim diye (cok stokcu gordum kendimi tabi) ne miniklermis, 24 aya kadar dogru durust eskitemediginden bir kismini daha kucuklere vermeme ragmen en buyuk boy bavul dolusu esya cikti. Birkac parca sandik lekesi gibi olmus onlari bi yikamaya aldim. Ikizler kiz olursa masraftan yirtarim, erkek olursa mictigimizin resmidir
)
Park yatak, mama sandalyesi, 1 yasa kadar olan oto koltugu/puset, bebek nevresim takimlari, battaniyeler sapasaglam sarip sarmaladigim gibi duruyor masallah..