- 20 Haziran 2019
- 583
- 833
İlk bebegim olcagı için prima pure ile başlamak istedim ama aklımda hep molfix pure var.Yorumlardan sonra molfix mantıklı geldi deneyerek göreceğiz her bebek farklı tabi
Ben incia catlak kremi kullanıyorum, memnunum, catlaga meyilli cildim var, suan catlagim olmadi ama sonuna dogru olursa bilemem.Kızlar aldığınız ürünleri liste olarak yazsanız yada link verseniz puset eşya vs gibi .
Mesela bebekler için hangi pişik kremini veya yüz kremlerini kullanacaksınız. Bebek bezi olarak hangisini almalı..
Anne için çatlak kremleri yada göğüs için mesela hangi kremler.
Benim arkadaşım çatlakları için bepanthol ve kantaron yağını karıştırıp kullanmıştı hiç çatlağım olmadı demişti bende aynısını yapmak istiyorum mesela sizin önereceğiniz nedir
Aslında hep linkler verdik üzerine konuştuk. Bi ara ben liste filan da paylaştım. Ama genelde anlık ilerliyoruz. Kafana takılanı gel sor birisi illa ki cevap verecektir.Kızlar aldığınız ürünleri liste olarak yazsanız yada link verseniz puset eşya vs gibi .
Mesela bebekler için hangi pişik kremini veya yüz kremlerini kullanacaksınız. Bebek bezi olarak hangisini almalı..
Benim arkadaşım çatlakları için bepanthol ve kantaron yağını karıştırıp kullanmıştı hiç çatlağım olmadı demişti bende aynısını yapmak istiyorum mesela sizin önereceğiniz nedir
Kızlar aldığınız ürünleri liste olarak yazsanız yada link verseniz puset eşya vs gibi .
Yoyko city görümcemin var. Devasa. Puseti de diğer pusetlere göre geniş geldi bana.Hanımlar merhaba
2 bebek arabası arasında kaldım belki aranızda duyan gören vardır bu bebek arabalarını. Biri yoyko city (internetten satışı var hepsi buradadan) diğerinde e bebekte internetten satışı var mağazalarda yok oda baby plus galaxy. Fotoları ekledim. Sizin çevrenizde kullanan var mı? Yada duydunuz mu?
Çok iyi. Arapça öğrenme şansınız da var, ne güzel. Çocuğunuz en az 3 dil bilerek büyüyecek. Ay ne güzel şey ya hey maşallah. Allah bir ömür mutlu mesut etsin.Esim Misirli.
Biz ingilizce iletisim kuruyoruz esimle ama annesi ingilizce bilmiyor ve ben de onlarin dilini bilmiyorum. Zaten farkli ulkelerdeyiz. Boyle gayet mutlu mesut bir kayinvalide-gelin iliskimiz var.
Ayni sey eltilerim icin de gecerli
Eskiden Kullanılan pamuklu kumaşlar büyük ihtimalle alerji yapmamış. Bezler sentetik ne kadar pamuklu denilsede.Annenin alerjik bebeği olmamış o zaman... İnşallah seninde olmasın
Alakasız çünkü gıda alerjisi diye birşey varEskiden Kullanılan pamuklu kumaşlar büyük ihtimalle alerji yapmamış. Bezler sentetik ne kadar pamuklu denilsede.
Alakasız çünkü gıda alerjisi diye birşey var
Gıda alerjisiyle dokunan bezin pek ilgisi yok ki. O çocuğun her türlü alerji olacağı varmış. Ne yapsanız bakım da yapsanız azaltırsınız ama tam engellemez. Hatta bazen dokunmayan şeyler başka bir gıdayla etkileşime girdiğinde dokunur. Ama bezden kaynaklı pişikle doğrudan ilgili değil.
Zaten hep yaziyoruz, ilk sayfalardan beri okursaniz gorursunuz, faydasi olur.Kızlar aldığınız ürünleri liste olarak yazsanız yada link verseniz puset eşya vs gibi .
Var maalesef. Bazı gıdalar daha asidik yapıda dışkılamaya sebep oluyor alerjik bünyelerde. Hatta dışkı sebebiyle bile olmasa cildin derisinde hassasiyete sebebiyet veriyor.
Hanımefendi annesinin kullandığı bezleri kullanır ne yapalım, yaşamadan bazı şeyler anlaşılmıyor.Var maalesef. Bazı gıdalar daha asidik yapıda dışkılamaya sebep oluyor alerjik bünyelerde. Hatta dışkı sebebiyle bile olmasa cildin derisinde hassasiyete sebebiyet veriyor.
Nedir acaba o çatlak yağıMühendisinoğlunu takip ediyorum. Hatta nasipse onun okeylediği catlak yağını alıcam. Teşekkürler.
Hanımefendi annesinin kullandığı bezleri kullanır ne yapalım, yaşamadan bazı şeyler anlaşılmıyor.
Bunun altında sepeti var mı acaba ? Eşyalarını koymak için
Şu arabada gözüm.
Memnun mu peki biliyo musun?Yoyko city görümcemin var. Devasa. Puseti de diğer pusetlere göre geniş geldi bana.
Var diye biliyorum bunu canlı incelemedim. Capsule inceledim diye onu aldım.Bunun altında sepeti var mı acaba ? Eşyalarını koymak için