Ben aldım 2 5 kg olandan da 192 adet ama bence hiç almasam da olirmuş. Ama ziyan olmaz ya 20 hün filan kullanır.Kızlar sleepy 2-5kg olanı mı aldınız 3-6 olanı mı yenidoğan için 2-5kg olan 192 adet alsam kullanılır heralde ziyan olmaz dimi
Teşekkür ederiiimYaaaaa bayildimmmm bayildimmmmmamigurumilerin güzelliğine kalbimi birakiorum.Ellerine saglik
inşallah kullanacak kadar kanamayız ne bileyimNiye ki
Kullanılmaz mı
Minik olduğu için zor bence . Bende de takıntı var başlayınca bitirmeden bırakamıyorum her biri sadece birer gün sürdü ve ilk yapışımdı bence bi gazla geri dön tamamla foto at bizeHepsi çok tatlı güzel güzel oynasınaynı amigurumiyi bende yapıyorum ama daha bitmedi minicik seyi örmek zormuş normal kazak falan olsa yardırırsında bu minik minik bi ara verdim bidaha dönemedim
Sonradan biraz yorumları okudum sızdırma pişik vs yazan çok olmuş ben az miktarda almaya karar verdim en azından pişik ya da çok fazla sızdırma yaparsa ziyan olmazBen aldım 2 5 kg olandan da 192 adet ama bence hiç almasam da olirmuş. Ama ziyan olmaz ya 20 hün filan kullanır.
Bu yorumları görünce birde görümcemin tavsiyesi ile molfix almaya karar verdim bende molfix kullanıcamSonradan biraz yorumları okudum sızdırma pişik vs yazan çok olmuş ben az miktarda almaya karar verdim en azından pişik ya da çok fazla sızdırma yaparsa ziyan olmaz
Onu da araştırayım. Ben prima pure düşünmüştüm biraz fiyatlı maalesef ve yorumlarda primaya alışınca başka markalar pişik yapıyor yazmışlar biraz daha araştıralım bakalımBu yorumları görünce birde görümcemin tavsiyesi ile molfix almaya karar verdim bende molfix kullanıcam
Sus biz hiç pişik olmicazSonradan biraz yorumları okudum sızdırma pişik vs yazan çok olmuş ben az miktarda almaya karar verdim en azından pişik ya da çok fazla sızdırma yaparsa ziyan olmaz
İnşallah inşallahSus biz hiç pişik olmicaz
görümcem molfixin pure soft serisini kullanıyor, yenidoğan içinde göbek bağı oyuntuluyu kullanmıştı hiç pişik, sızdırma vs sorunu yaşamadıOnu da araştırayım. Ben prima pure düşünmüştüm biraz fiyatlı maalesef ve yorumlarda primaya alışınca başka markalar pişik yapıyor yazmışlar biraz daha araştıralım bakalım
Çok güzel eline sağlıkKızıma lif ördüm bol bol yıkanır inşallah
Annenin alerjik bebeği olmamış o zaman... İnşallah seninde olmasınbebiş kakasını yapınca poposunu güzelce ılık suyla yıkayıp kremleyince bez markası çok farketmez diye düşünüyorum. Bezin bebişin poposunda kalmaması lazım en önemlisi buna dikkat etmeye çalışıcam.
Annem hazır bez kullanmamış ama hep ılık suyla yıkamışlar bizi hiç pişik olmamışız.
Sen primanin fiyata bakma içeriğinde petrol türevi var ...Onu da araştırayım. Ben prima pure düşünmüştüm biraz fiyatlı maalesef ve yorumlarda primaya alışınca başka markalar pişik yapıyor yazmışlar biraz daha araştıralım bakalım
Yorumlardan sonra molfix mantıklı geldi deneyerek göreceğiz her bebek farklı tabiSen primanin fiyata bakma içeriğinde petrol türevi var ...
Bende ilk Prima premium care kullandım ilk 10 ay sonra duyunca değiştim ama can bebe alerji yaptı kızıma sonra Molfix gayet iyi geldi. Prima tıktık
Oğluma gelince sleepy ile başladım ama beğenmedim Molfix ultra soft kullaniyorum ikiside poposunda sorun yapmadı sadece sleepy sıktı.
Çoook güzel olmuş yumoş yumoş görünüyor ellerine sağlıkKızıma lif ördüm bol bol yıkanır inşallah
Evet evet evetttttt .. o yüzden iki evladimida yazdım kızımda çok uğraştık alerjik olduğu için ama oğlan maşallah bizi bezde üzmedi hiçYorumlardan sonra molfix mantıklı geldi deneyerek göreceğiz her bebek farklı tabi
Ben alerjigim bizzat, prima mahvetmis beni guccukken, baska bezle sorun yaşamamış. Simdi hala bazi pedler mahveder kaşıntı yapar, bazıları yapmaz.Annenin alerjik bebeği olmamış o zaman... İnşallah seninde olmasın