- 13 Ocak 2020
- 44.536
- 167.781
- 33
Bebesi kolik oturuyo evinde Biraz da erken doğdu düşük kiloyla. Ama hantal bence.Memnun mu peki biliyo musun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebesi kolik oturuyo evinde Biraz da erken doğdu düşük kiloyla. Ama hantal bence.Memnun mu peki biliyo musun?
Kabinlere göre bütün travellar hantal malesef. Resmen bebek arabası bulamadım yaBebesi kolik oturuyo evinde Biraz da erken doğdu düşük kiloyla. Ama hantal bence.
Kabin aaalKabinlere göre bütün travellar hantal malesef. Resmen bebek arabası bulamadım ya
Tuh ya baska almistim, icinde kaldigini bileydim
Biri şunu ya da su yeşilini alsın lütfen ya benim aklım kaldı bunda biraz
Kızlar YouTube'da Prema Sundari diye bir kadın var, çok güzel bilgiler veriyor. Ben beğendim belki siz de beğenirsiniz
Kesinlikle izlemeye izliyorum, çok da mantıklı geliyor ama bakalım uygulamaya gelince nasıl olacakHarika ya tuvalet alışkanlığıyla ilgili yaklaşımı. Çok sevimli anlatıyor
Kesinlikle izlemeye izliyorum, çok da mantıklı geliyor ama bakalım uygulamaya gelince nasıl olacak
Yeni instagram hesabı açtı aktif kullanıyor ve güzel bilgiler veriyor gerçekten ona da bakın benceKızlar YouTube'da Prema Sundari diye bir kadın var, çok güzel bilgiler veriyor. Ben beğendim belki siz de beğenirsiniz
Evet o kadar sessiz konuşuyor ki son ses açtım yok yine duyamıyorum ama çok güzel bilgileri var .Kızlar YouTube'da Prema Sundari diye bir kadın var, çok güzel bilgiler veriyor. Ben beğendim belki siz de beğenirsiniz
Yokmuş ya. Arada başka sayfalarda soranlar olmuş ama böyle bir sayfa yok. Aslında böyle bir sayfa lazım. merve sen bu konuda bir numarasın. Açsana hemen yeni sayfaPrema'yı ben de gebeliğin başlarından beri izliyorum. İzlerken o kadar mantıklı geliyor ki bebeğe doğuştan tuvalet alışkanlığı kazandırmak. Ama iş icraate gelince ne olacak Allah bilir. Böyle bir sayfa var mıdır bir bakayım. Tecrübeliler paylaşmış mı.
Bu abla yüzenden bi ara yıkanılabilen bez mi alsam demiştim sonra vazgeçtimKızlar YouTube'da Prema Sundari diye bir kadın var, çok güzel bilgiler veriyor. Ben beğendim belki siz de beğenirsiniz
Bunu benim yeğenlerim çok oynadı. Eli nerde, gözü nerde diye buluyorlardıFisher-Price Eğlen & Öğren Yaşa Göre Gelişim Eğitici Köpekçiğin Kız Kardeşi (Türkçe), Sesli, Işıklı Oyun Arkadaşı, Pembe FPP83
https://www.hepsiburada.com/fisher-...LF?magaza=Bebeccim&url_src=ios-product-detail
20₺ indirim oluyor almayı düşünenler bi bakın
Bn aldım
Trendyol da 250₺ üzeri oyuncak alışverişine 50₺ indirim var
Var öyle bi şey durun bulayımYokmuş ya. Arada başka sayfalarda soranlar olmuş ama böyle bir sayfa yok. Aslında böyle bir sayfa lazım. merve sen bu konuda bir numarasın. Açsana hemen yeni sayfa
Yokmuş ya. Arada başka sayfalarda soranlar olmuş ama böyle bir sayfa yok. Aslında böyle bir sayfa lazım. merve sen bu konuda bir numarasın. Açsana hemen yeni sayfa
Bak bi de bu kadın var
Bi ara bn bunlara ne takmıştım valla o kakayı al yıka zor iş becerene helal olsun bnm oğlanın sırtından çıkardı çoook zıbın atmışlığım oldu mide göz kaldırmıyordu
Amaç bütçe değil ki, çöp çıkarmamak, dünyayı ve geleceği kirletmemek. Her ne olursa olsun benim yapabileceğim bişey değil o ayrıBen hatırlıyorum annem kardeşimin bezlerini yıkıyordu. Kendileri de orkid yerine bez kullanıyordu.
Şimdi ne gerek var bunlara? İnsan bir yerlerden keser yine hijyen için bütçe ayırır.