- 6 Aralık 2017
- 6.325
- 6.507
aynen öyle senin fikrini önemseyecek olsam sana sorardım zaten ama insanları susturamıyoruz malesef her zaman her konuda yorum yapacak birşey buluyorlar, asla susmuyorlarYa bu koyacağımız ismi beğenmeyenler asla anlamıyorum, soruyorlar ne koyacaksın diyo söylüyorsun Hıı şu daha iyi değilmiydi diye örnek sunuyo yada burun kıvırıyor. E benm evladım ben koycam ismini niye yorum yapysun tamam de geçdemi
Senin için araştırdım. Aralarında olan fark kumaş farkı ve satışa çıkış tarihi. Hangisinin görüntüsü ve kumaşı hoşuma gittiyse onu alabilirsin. Bence Calipso Elite var. Prime capitoneli kumaşı. O daha hoş görünüyorKızlar tecrübelilerden ya da anlayanlardan yardım rica ediyorum.Simdi bu kraftin 3 tane park yatagi var ama ben aralarındaki farkı anlayamadım.1.kraft calipso 2, 2.kraft elite, 3.kraft prime.
Eşimde bende yeni çıkan isimleri asla istemiyorduk canım ikimizde öz türkçe isimler istiyorduk hep eşim Alparslan istedi benimde içime sindi hala beğenmeyenler var ama çokta umrumda değil ahmet mehmet koysam onuda beğenmiceklerdi, biz oğluma aylardır ismiyle sesleniyoruz, herkes bize çok ağır isim falan diyor büyük adam ismi diyor bende bu çocuk hep bebek kalmayacak elbet büyüyecek diyorum, çocukların isimlerinin anlamını yaşadığına inanıyorum ben ALPARSLAN; yiğit, cesur demek bizim oğluşlarda cesur ve güçlü olurlar inşAllah
İnşallah hepimizin sağlıkla gelsin :)
12 de önce %100 kız ama bekleyelim biraz daha dedi sonra da evet kesin kız dedi :)
Her rengi seviyorum ben de ama eşim artık engellemese her yeri sarı doldururum
Amannnnn boşverin insanlarıİnsanlar ne isim olsa beğenmiyor zaten.
Adıyla yaşasın inşallah.
Bizim koyacağımız ismi de zor telaffuz ediliyor dediler. Başka seçeneklere de moda isim dediler. Paşa gönlümüz bilir deyip güzel bir isim bulduk :)
Sarı da güzel civciv gibi olur senin kız
Alışverişlere başladın o zaman?
Kaç haftalıksın ?
pıt pıt damar seğirmesi gibi hissediliyor ilk içinde baloncuk patlıyor gibi ben 20 haftadan sonra evet bebek hareketi demiştim17+5 şuan , başladık artık almaya . Önce büyük şeyleri aldık şimdi kıyafetlere geçtik .
Hissetmeyi bekliyorum ben de artık , arada böyle pıt pıt birşeyler oluyor ama ilk gebeliğim , anlamıyorum bu mudur diye
Tecrübeli hanımlar söyler umarım bana :)
17+5 şuan , başladık artık almaya . Önce büyük şeyleri aldık şimdi kıyafetlere geçtik .
Hissetmeyi bekliyorum ben de artık , arada böyle pıt pıt birşeyler oluyor ama ilk gebeliğim , anlamıyorum bu mudur diye
Tecrübeli hanımlar söyler umarım bana :)
pıt pıt damar seğirmesi gibi hissediliyor ilk içinde baloncuk patlıyor gibi ben 20 haftadan sonra evet bebek hareketi demiştim
Bende bugün 11+0 olduk
Tecrübeli olsam keşke benim de ilk :))
Eşyaları almaya başlayınca insan bir an önce doğsun istiyor
Doğsunlar artık da görelim neye benzemişler
Evet canım artık hissetmeye başlarsın biz 25+4 olduk içerde kıpır kıpırız artık dışardan bile bellli tekmeleriyaaaaa başlamış yani artık benimki de
İnşallah bize
Kocam bana bak deyip duruyor gidip aynaya bakıp geliyorum
Aynen ,bende bunu beğendik diyip geçiyorum artıkaynen öyle senin fikrini önemseyecek olsam sana sorardım zaten ama insanları susturamıyoruz malesef her zaman her konuda yorum yapacak birşey buluyorlar, asla susmuyorlar
benimkinin böyle bir talebi yok kendine benzeyeceğinden çok emin
ahaha babasına benzesin kız bende çok isterim eşime benzemesiniİnşallah sana benzer papatya.
Kocanın ifadesini çok merak ediyorum yeminle
benim eşim biz koyduk ismini değiştirmeyi düşünmüyoruz diyor fikir yürütenlereAynen ,bende bunu beğendik diyip geçiyorum artık
ahaha babasına benzesin kız bende çok isterim eşime benzemesini
Bende set halinde aldım bunlardan içinde hayvan sebze vs. De varBende bu kartlardan aldım ilk aylar siyah beyaz görüşleri olduğundan