- 24 Mayıs 2018
- 2.236
- 2.533
En iyisi ,benm kız olcak nasip olursa kayınvalidem isim bakyrum size vs diyordu bi ona söyleyemedim ismini korkumdanbenim eşim biz koyduk ismini değiştirmeyi düşünmüyoruz diyor fikir yürütenlere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En iyisi ,benm kız olcak nasip olursa kayınvalidem isim bakyrum size vs diyordu bi ona söyleyemedim ismini korkumdanbenim eşim biz koyduk ismini değiştirmeyi düşünmüyoruz diyor fikir yürütenlere
aman söyle gitsin kız 2 gün söylenir susar neyden korkuyonEn iyisi ,benm kız olcak nasip olursa kayınvalidem isim bakyrum size vs diyordu bi ona söyleyemedim ismini korkumdan
Ay çok çektim o dilinden bu halimle hiç kaldrcak halim yok doğunca öğrensin diyorum bazenaman söyle gitsin kız 2 gün söylenir susar neyden korkuyon
inşAllah sana benzer o zaman canım seninkiBen bana benzesin istiyorum da
ahaha kimliği koy direk kadının önüneAy çok çektim o dilinden bu halimle hiç kaldrcak halim yok doğunca öğrensin diyorum bazen
Bizim abiden kalma oyuncaklar vs olduğundan olmayanı aldımBende set halinde aldım bunlardan içinde hayvan sebze vs. De var
Yuhhh senin bebeğe mi isim bakıyormuş Allahım bi bıraksalar bari ismi sen koysanEn iyisi ,benm kız olcak nasip olursa kayınvalidem isim bakyrum size vs diyordu bi ona söyleyemedim ismini korkumdan
Kendini ezdirme yoksa ezerlerAy çok çektim o dilinden bu halimle hiç kaldrcak halim yok doğunca öğrensin diyorum bazen
Öyle olcak bu gidişleahaha kimliği koy direk kadının önüne
Bizim ilk olunca mecbur aldm artıkBizim abiden kalma oyuncaklar vs olduğundan olmayanı aldım
Bakar o , eşim de bişey demez canm kocam ilk seneler bana demediğini bırakmadı o yüzden annesini kaale almyrum pek ondan bişey demiyor ikimz belirlerdk canımızın istedği gbiYuhhh senin bebeğe mi isim bakıyormuş Allahım bi bıraksalar bari ismi sen koysan
Eşin ne diyor
En iyisini yaptın kimliği çıkarmaya sende git kaynanan gelmesin sizden önceÖyle olcak bu gidişle
Bizim ilk olunca mecbur aldm artık
Bakar o , eşim de bişey demez canm kocam ilk seneler bana demediğini bırakmadı o yüzden annesini kaale almyrum pek ondan bişey demiyor ikimz belirlerdk canımızın istedği gbi
Ben kalp kırılmasın dedikçe bana söylemediği kalmadı , bu evde seni kimse sevmiyor istemiyor gelme vs. Şimdi bunları söyleyince sen bana bunları dedin diye ben öyle bieşy demedm diyor hahajja şmdi seni çok seviyorum diyor bana ama iş işten geçtiiiKendini ezdirme yoksa ezerler
Gerekirse mesafeni koy bebişini sakin kafayla büyütürsün
Eşim de annesine ağzının payını verdi kaynanam çok korkyor şmdi bana bişy dedi mi oğluma söyleme ha diye tembihliyorEn iyisini yaptın kimliği çıkarmaya sende git kaynanan gelmesin sizden önce
Ahh bu kocalar ahh
Çok tatlılar o aslancık nerden sarmalı olanEki Görüntüle 2917701 Eki Görüntüle 2917704 Benim kızımın oyuncakları da bunlar amigurumi olanları kendim yaptım aslancık çok tatlı yatağına bebek arabasına sarmak için denemiştim fotodaki gibi
Ayyy madem demese ya hiç tembihleyeceğineEşim de annesine ağzının payını verdi kaynanam çok korkyor şmdi bana bişy dedi mi oğluma söyleme ha diye tembihliyor
Eki Görüntüle 2917701 Eki Görüntüle 2917704 Benim kızımın oyuncakları da bunlar amigurumi olanları kendim yaptım aslancık çok tatlı yatağına bebek arabasına sarmak için denemiştim fotodaki gibi
Oğlunu biliyor alttan almaz ondan herşeyi bana diyo sonra korkyoAyyy madem demese ya hiç tembihleyeceğine
Bnm ki bana diyemez oğluyla yollar haberi
Sozzy Toys Dolambaçlı Aslanım Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL şuan fırsat ürünüymüşÇok tatlılar o aslancık nerden sarmalı olan
Güle oynaya oynasın kuzucuk