- 23 Nisan 2021
- 1.389
- 2.849
- 38
Hepsi cooook tatlı güle güle kullansın kuzucuko citcitlilardan ben de aldım trendyoldan.Asiri aşırı beğendim ama gelince gözüme minicik göründü iade ettim büyüğü de yoktu.Hala aklım onlarda ama.Cok ciciler
Kız ya minik olur diye düşündüm
Bebek arabasından bahsediyomuşsunMerve e bebekte 1800 e Kanz d go diye bı model var biz çok beğendik bı bak istersen kuşum
O kadar verememm cimriliğimi nasıl unuttun
baby plus Comfort Otomatik Salıncak - ebebek
baby plus Comfort Otomatik Salıncak uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Bunu istiyorum ben ya. Ilk bakarken 450 liraydı. Indirimdeymiş bilemedim ertesi gün alayım dedim bu fiyata çıktıçok da memnun olan var. Hem 1.5 2 yasına gelince de manuelde kendi oturur sallanır diyorum.
Canlı inceledim ben çok güzel geniş hem de. Istersen iade et sen o aldığını sen de bundan alYaaa bu da çok güzelmiş :)
Canlı inceledim ben çok güzel geniş hem de. Istersen iade et sen o aldığını sen de bundan al
Ben c-go ya baktım kabin tipi ya cok hoşuma gitti. Bence sen de ona da bak hem renkleri muhteşem. Sen seversin. Puset de ekstradan daha iyi bi oto koltuğu olarak alıp arabada sabit kullanırsın bence.Merve e bebekte 1800 e Kanz d go diye bı model var biz çok beğendik bı bak istersen kuşum
ben yüksek bellerle rahat edemiyorum yaw. hala normal slip giyiyorum. göbeğin altında kalınca daha rahat oluyor sanki. ilkinde de almamıştım. sezaryen olmama rağmen normal çamaşır giydim dikişlerim falan hiç rahatsız olmadı. yüksek bel çamaşır giyince sanki boğazlıyolar gibi daralıyorumGerek Varmı alt için özel çamaşıra bn ilkinde almamıştım normal bedenimin bi büyüğünü hamileyken aldım öyle giyiyorum doğumda da bunları giyerim diyorum
Bnde doğruyu söylemek gerekirse yanlış sipariş vermişimben yüksek bellerle rahat edemiyorum yaw. hala normal slip giyiyorum. göbeğin altında kalınca daha rahat oluyor sanki. ilkinde de almamıştım. sezaryen olmama rağmen normal çamaşır giydim dikişlerim falan hiç rahatsız olmadı. yüksek bel çamaşır giyince sanki boğazlıyolar gibi daralıyorum
bana ilk oğlumun bezinden koymuşlardı bildiğin molfixYoo farketmez hastane de verir zaten cirtlidan vermisti kolay olmustu bana buyuk bisi zaten
Bildirim gelmediği için geriye dönük 150 sayfa okudum, tavsiyeler için teşekkürler. Bebelere aldıklarınızı güle güle kullanın inşben kıyafet almadım arkadaşlarım bebeklerinden kalanı verdi, annem bir kaç tulum aldı, ben de hastane çıkışı yaptırıcam şu isimlilerden. Katlanır küveti bim indirimden aldık. Oyuncak aldım indirim yakaladıklarımdan ve ikinci el dolaptan. Bir de bebek arabamız var , onun dışında her şey duruyor bu 2 ayda alacağız inş. Bebek arabamızı 3 bine pazarlık peşin verip aldık fatihte normal bi dükkandan. Araba kabin boy fakat puseti de takılıyor ayrı şekilde. Tanıtım videosu ekliyorum çünkü eski modeli üstüne takılıyor puseti, bu yeni model pierre cardin karma 2021
Normal doğum sezeryandan biraz daha fazla kanamalı oluyormuş, ben ilk duyduğumda şaşırmıştım tam tersi olur diye düşünüyordum.Ama kanama miktarı kişiden kişiye göre değişiyormuş,çok kanayan da az kanayan da oluyormuşKızlar benim şuan için normal doğum gorunuo inşallah değişmez.Normal doğum çok mu kanamalı bişey kanicak miyim sürekliben de depend yeterli diye düşündüm.Extra bişi hiç düşünmedim.
Canım bu dediklerin tabi doğru bu yüzden anne yani kesinlikle kullanılmalı yahut yatağa alma gibi bir durum olmamalı bebeği , yorgana gelince çok kalın olmadığı takdirde ince yaptırabilir yahut alabilir alabirsin .,Arkadaşlar önceki sayfalarda bahsedildi mı bilmiyorum. Dün annem dedi ki "Bebeği kesinlikle kendi yatağında yatırma!" Babannem bir çocuğunu bu sebeple kaybetmiş. Uyku esnasında üzerine yatmış. İkincisi "Bebek yorganı kesinlikle kullanma!" Bebek için ağır geliyormuş, altında kalıyormuş ve boğuluyormuş.
Annem 3 çocuk, 3 torun büyüttü. Vardır bir bildiği diye size yazayım dedim.
Ahan da aynı benben yüksek bellerle rahat edemiyorum yaw. hala normal slip giyiyorum. göbeğin altında kalınca daha rahat oluyor sanki. ilkinde de almamıştım. sezaryen olmama rağmen normal çamaşır giydim dikişlerim falan hiç rahatsız olmadı. yüksek bel çamaşır giyince sanki boğazlıyolar gibi daralıyorum
Evet Baharcım. Bizde yeni yeni başladık hazırlıklara. Battaniye alacağız dedi.Canım bu dediklerin tabi doğru bu yüzden anne yani kesinlikle kullanılmalı yahut yatağa alma gibi bir durum olmamalı bebeği , yorgana gelince çok kalın olmadığı takdirde ince yaptırabilir yahut alabilir alabirsin .,
Merhaba hanımlar , nasılsınız :)
Biz de bunları aldık kızımıza , erkenden başlayalım dedik :)
Çıtçıtlı badiler gayet iyi tavsiye ederim . Bebek arabası da fiyatı az olunca bir korktuk ama o da çok iyi çıktı , beğendik .
Eki Görüntüle 2916107
Eki Görüntüle 2916106
Eki Görüntüle 2916105 Eki Görüntüle 2916104
Merhaba hanımlar , nasılsınız :)
Biz de bunları aldık kızımıza , erkenden başlayalım dedik :)
Çıtçıtlı badiler gayet iyi tavsiye ederim . Bebek arabası da fiyatı az olunca bir korktuk ama o da çok iyi çıktı , beğendik .
Eki Görüntüle 2916107
Eki Görüntüle 2916106
Eki Görüntüle 2916105 Eki Görüntüle 2916104