Düz almak istemiyom direniyom dur bakalımBakıjnbunda baya indireme girmişKanz Destin Oyuncaklı Ana Kucağı Krem Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Kanz Destin Oyuncaklı Ana Kucağı Krem yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
merve
İndirim olduğunda yaz bnm içinde
Yaa çok sevinirim
Çoğunlukla bundan kullanmak lazım. Ama kakanın durumu ıslak mendile de ihtiyaç doğurabilir.Eki Görüntüle 2916297
Islak mendil yerine şunlardan almak istiyorum , var mı kullanan daha önce acaba .
Islak mendillerden pek hoşlanmıyorum .
Ya işe ertesi gün karar verdim çok geçti., Ben aslında gruba atmıştım o zamanda ama diğer gruptu , daha karar vermemiştin herlde sende
Aa 1065e aldım tam valla
Ben de düşünüyodum. Düşünene kadar çıkmışAa 1065e aldım tam valla
Zamanında almışsın.Ben de düşünüyodum. Düşünene kadar çıkmış
Üzüldüm ya normal fiyatıydı indirimli ibaresi bi şeyi de yoktu. Göz önünde olan bi model de değildi. Vivensenin derinliklerinden bulmuştum onu ben.Ben de düşünüyodum. Düşünene kadar çıkmış
Nasip, bakalm inşallah tez vakitte bidaha indirime girer biz takip edelimYa işe ertesi gün karar verdim çok geçti.
Ben hem ıslak mendil hem bundan aldım çevremde kullananlarda var ve memnun
Aynen nasip bakalım. Ama o indirimden sonra onu bu fiyatıyla alamam.Nasip, bakalm inşallah tez vakitte bidaha indirime girer biz takip edelim
Neyse kısmet artık. Sen güle güle kullan ❣Üzüldüm ya normal fiyatıydı indirimli ibaresi bi şeyi de yoktu. Göz önünde olan bi model de değildi. Vivensenin derinliklerinden bulmuştum onu ben.
Saģol canım. Bi bakin ama diger modellere de bu yine bu fiyatıyla iyi aslında. Bu zamlandıysa öburleri de zamlanmıştır.Neyse kısmet artık. Sen güle güle kullan ❣
Ama yorumu okudum 6 kg çocuk taşımamış kırılmışDüz almak istemiyom direniyom dur bakalım
Onu hiç görmemiştim baktım da iyi gbi ama yorumlar gerçekten çok iç açıcı değilAynen nasip bakalım. Ama o indirimden sonra onu bu fiyatıyla alamam.bondigo var ya yine ebebekte en kötü onu alırım. Çok kötü yorum da var ama nasip belki ben begenenlerden olurum.
3 kademe var işte o oturacağı pozisyonda da uslu uslu durup oturacak değil zatenOnu hiç görmemiştim baktım da iyi gbi ama yorumlar gerçekten çok iç açıcı değilyalnız bu konuştuğumuzunda 2.kademesini sevmedim ben çok öne eğik . Zaten oturmaz diye düşünyrum ama
Bizim beğendiğimiz 2 kademeli ama nasıl anlamdm3 kademe var işte o oturacağı pozisyonda da uslu uslu durup oturacak değil zaten
Aa 2 mi ben 3 biliyorum.Bizim beğendiğimiz 2 kademeli ama nasıl anlamdmsallanma anlamında mı 3 dedin acep bilemdm